Петкова: Интерконекторът Гърция-България е основен наш приоритет

От 4 години работим изключително целенасочено в тази насока, заяви енергийният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от как тия ГЛАВАНАЦИ са на власт слушам само за ИНТЕРКОНЕКТОРИ, АСФАЛТ и ПЕНСИИ :::::))))))

Конектора как ще реши демографската криза причинена от мутренското ви управление?

За евроизборите нали ББ направи първа копка. Сега за тези избори се подписали документи. На следващите избори втора копка ли ще правите?

И стова ли се хвалите, герберасти прости, че вместо гърците да ни правят тутурутки, ние ще им правим на тях за газта?

Теменужке,мила дружке! Разбирам,че са те взели на този пост за да разделите едни пари! Не те ле е срам да представяш тоталното фиаско с доставката на газ за успех!!??? Вождът ти се би като горила в гърдите как по негова команда са спряни 3 ениргийни проекта! После щеше да дупчи за шистов газ,след това от Америка с кораби щеше да кара...после азерски газ ни обещава!!! Кое е по изгодно,да си директен вносител или потребител през 2 прекупвача?

През далечната 2009 година Евросъюзът реши "приоритетно" да финансира свързването на България с газопреносните мрежи на съседите заради газовата криза в началото на годината, когато страната се оказа без алтернативни източници на газ... Тамън бяхме подписали всички междудържавни договори, разрешения и уточнения и строежът беше започнат и не щеш ли Дянков обложи всички компании имали неблагоразумието да работят за държавата с 10% данък, платим директно на първото правителство на Борисов, фирмата която беше спечелила държавната поръчка за строеж на интерконектора отказа да плаща държавният рекет и Борисов спря строежът с юридически обоснованата формулировка: " Ми не ги харесвам". А малко по-късно Румяна Желева обяви от Брюксел :"Има проблем с планираните "интерконекторни връзки" на България с газопреносните мрежи на Гърция и Румъния" защото Европейския план за икономическо възстановяване бил останал без пари... и ние благородно се отказахме от еврофинансирането. Да дето се вика не викай хоп преди да си се конектнал;)

Азерският газ го договорхме още през 2001-а година... и от тогава всяка екскурзия до Азербайджан ни носи приподписан същият договор;)

Преди 10 дена биеше тъпанът , че първи приоритет е Беля Не

По този повод има една поговорка:Като изтървеш питомното, търси дивото.Благодарение на мъдрото герберско ръководство на зържавата , изтървахме директното подаване на газ през България, а сега се радваме на получаването му през Турция.Не ни будалкайте неуважаеми управляващи.За всички е ясно, че Вашето управление погубва България и българите се изнасят из целия свят.Независимо, че в момента докарахте страната ни до пълен провал и липса на нова алтернатива за управлението ни, народът трябва да се заеме и да ви отстрани от управлението на страната ни и да се поеме това от мажоритарно избрани управляващи, които ако не се справят да се подменят , докато намерим подходящите и можещи хора.В противен случай България загива.

ГЛАВАНАЦИТЕ СЕ ИЗБИРАТ ОТ ГЛАВАНАЦИ - 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО В ТОВА ГЕОГРАФСКО МЯСТО НАРЕЧЕНО БЪЛГАРИЯ

Прах димна завеса и мъгла.Знаем кой проекти са ви приоритетни И за кой драпате