Петков пред американски политици и бизнесмени: Като спряха газа, смятаха, че ще ни свалят

Въпрос на воля на отделните държави е да изграждат още свързващи коридори за диверсификация на източниците, заяви българският премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не от руснаците се притеснявай, Кирчоооооо! От тези, които така нагло излъга и измами се пази! ОСТАВКА, мошеник гелосан!

Гнусна американска ку-ва.

Тоя ни закопава леко, просто и усмихвайки се...

Самовлюбен тъпак... Само за властта ли ти е страх, бе, калъф?

Кирчо, така или иначе си пътник, ако не днес, то утре. Това е най-смешното и презирано правителство след 1990 год.

Пълна трагедия..... Няма надежда!

А ти си гнусна,че и миризлива русшистка курва

Газа го спря ти еднолично по поръчение на Мустафата и още малко ще се порадваш че не сме те линчували , ама дочувам че ще ни спреш и петрола по същата заръка. Е те тогава ще те залеем с катран и ще те оваляме в гъши пера за всенародно посмешище.

Ей боклук, изприщи ти се езика от близане. Като спреш да купуваш от Русия да не мислиш, че ще руснаците ще клекнат.... а който идиот си мисли, че в Русия ще им свърши оръжието или ракетите е пълен олигофрен.

българите, Кирчо, не ни страх нито за газа, нито за хляба? Свикнали сме на глад и студ! Страх ни е от несигурността и войната!

Киро, не разбираш ли колко ни дотегна с простотиите си? Американците ще те довършат! Ако не вярваш, питай Зеленски! Това затишие около правителството ще ви довее ураган! И помен няма да остане от вас! Хер Му, след толкова лъжи и наглости които наговори виефир се покри, като чума под чул!

"Петков изтъкна, че България и САЩ ще могат да си партнират и в сферата на зелената енергия и нейното развитие чрез инвестиции." Да а! Ние ще работим а те ще прибират парите! И пак ще сме най-бедни в Европа.

И Зеления още не е свален, но народът му измира.

е пък като не ви свалиха какво стана ? набихте путин ли ?

Това недоразумение май не е разбрало, че зада получиш газ, трябва да го платиш!? Били му спрели газа? Като не плащаш, какво очакваш? Пред очите ни е още едно 100% доказателство, че гръмките приказки за "Харвард" и "Западен възпитаник" нищо не значат! Когато в главата ти няма поне минимум акъл, всички сертификати и дипломи не струват и хартията, на която са принтирани.

Кирчо вече е свален, но все още не знае. С 16% подкрепа след половин година управление, ясно е, че е пътник. Но то трябва някакъв интелект, за да си дадеш сметка за реалностите, не само диплома от Харвард.

Галфон, спряха ни газа защото ти и Асен не искате да плащате. Дори и Русия да не искаше в рубли пак нямаше да плащате защото искате да ни вържете с Америка. Вие сте техни шпиони.

На масата виждам и истнският ръководител на България - Нейно превъзходителство генерал-губернатор г-жа Херо Мустафа.

Все още никой не ти е спрял газа.

и Борисов така говореше, че не могат да го свалят протестърите, "бия ги като маче о дирек", но все пак беше вече трети мандат, а такива приказки на третия месец и с решетки в парламента, освиркван навсякъде и ако не беше го прехвалвал президентът никой нямаше да е чувал за него

Ако утре 20ти мой Гърция откаже да плати в рубли и ние оставаме без газ!!! Това нашият специалист по задокеански наколенки знае ли го?

Кирчо, ти си далеч от българското и българските интереси! За теб са важни американските интереси! На всичко отгоре не си и честен! Продължаваш да ръсиш глупости! Никой не ти е спрял газът! Това го повтаряме отдавна,ама ти си знаеш своето.Просто хората си искат парите за стоката. Никой не ти е спирал газът и не му е променял цената. Вие продължавате да плащате за газа в банки, където тези сметки са блокирани. Предупредиха ви, че така няма да стане и това се знае много отдавна.

Кире Бокрук продажен Американски Лакей в Историята ще останеи продажен кучи син ! Амин....

В предаването боклук на доносника на Шесто - БОГДАН олигарха престъпник САШО ДОНЧЕВ ги защити