Коментари - Парламентарна зелена светлина за нови два блока в АЕЦ "Козлодуй" с технология AP1000 | Бизнес.dir.bg
назад

Парламентарна зелена светлина за нови два блока в АЕЦ "Козлодуй" с технология AP1000

Енергийния министър ще използва бъдещите приходи от продажбата на оборудването за АЕЦ "Белене" единствено за изграждането на 7-ми и 8-ми блок в Козлодуй

Обратно в новината

Коментари - Парламентарна зелена светлина за нови два блока в АЕЦ "Козлодуй" с технология AP1000 | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четете ли хубаво какво пише? Явно вече е взето решението, че реакторите от Белене отиват в Украйна за смешни пари ще ги дадат уж на цената която сме платили ние ама преди 6 години/ и американците ще правят нови реактори без оферта, без цена и без конкуренция. Уестинхаус които нямат пуснат реактор от 15 години и за последните 10 години са фалирали 6-7 пъти ще правят реактори. И ще поддържата и зареждат старите реактори в Козлодуй. Скапаняци!!!!

ако тази процедурта ли е, анализ ли е на стойност 1.5млрд е 2%, то целия проект е 75млрд?!?!?!? и да смъкнат с 30% това пак прави 50лмрд, това ще ни загроби завинаги.

Най-накрая евтин ток, по 200€ на магав час. От кога го чакахме. Като взема комисионната може още по евтин към 300€ евро мегавата да ви го направя. И после по жицата, по жицата вкъщи ще имате евтин ток по 1лв киловатчето. Ще ви вдигна стандарта, ей..на германците ще им е скъпо в България.

Стига мрънка за едно и също под всички статии, казаха ти, че не е толкова.

Подарихме готови, произведени и доставени реактори, за да може да си купим на хартия нови американски, които не съм убеден, че някога някъде са били монтирани успешно. Много далновидно, даже гениално решение. Посолството е доволно от извършеното предателство.

Продаваш реактори за 1.5 милиарда за същото ама друго за 30 милиарда. Срам и позор за "държавата" ИМ!

Не ги продаваш, а ги подаряваш, защото "купувачът" е очевидно неплатежоспособен!

Борим инфлацията в УС

някой ще плати некви кинти от Фонда за мир, ама какво от това?

Никога и никъде не са монтирани и пуснати успешно. А последно са монтирали и пускали реактор преди 12 години. И още го пускат ама чат -пат и после го спират.

Всеки русофил не може да сметне и две и две, но иначе се правите тук на ядрени физици, кръчмарски специалисти.

Аккую с четири реактора руснаците я построиха със собствено финансиране под носа ни за пет години. Ние ще чакаме от умрял писмо десетки години за десетки милиарди долари, платени предварително.

Ето как работи свиниферма кремлеботов - нацисти и проститутки : Https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2ю ========== Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Проруските идиоти Тънат в лайна Живеят в лайна Вярват в лайна В главите си Имат лайна Яжте лайна Лайнари

КОГАТО КОРПОРАЦИЙ И БИЗНЕС ИНТЕРЕСИ ЗАПОЧНАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ЕДНА ДЪРЖАВА ТО НЕМИНУЕМО ВСИЧКО ВОДИ ДО РАЗПАД НА ДЪРЖАВНОСТТА И СЕ ПРЕВРЪЩАМЕ В ЕДНА КЛОАКА ЗА ЕДНИ НИЩОЖЕСТВА КОЙТО РАЗПОЛАГАТ С ЖИВОТА НА ЕДИН НАРОД. НИКОЙ В ЕВРОПА НИТО В САЩ ГИ БОЛИ ЗА ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД,ЗАЩОТО КОГАТО НИЕ СМЕ БИЛИ И СМЕ ИМАЛИ ДЪРЖАВА И ПИСМЕННОСТ ТО ДРУГИ ОЩЕ СА СЕ ГОНИЛИ С КОПИЯ И СА ПАСЯЛИ ТРЕВА.МОЖЕ ДА НИ ЗАТРИЯТ,МОЖЕ ДА НИ ЗАЛИЧАТ МОЖЕ ДА НИ ИЗТРИЯТ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА НО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗТРИЕ ИСТОРИЯТА В КОЯТО НИТО ЕВРОПА Е БИЛА,НИТО САЩ ГИ Е ИМАЛО. КАКВИ РЕАКТОРИ ОТ САЩ,КАКВИ 5 ЛЕВА? НЕСЛУЧАЙНО ТУРЦИЯ ПРАВИ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА С РУСКИ РЕАКТОРИ А НЕ С АМЕРИКАНСКИ. 95% ОТ ВСИЧКИ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ В СВЕТА СА РУСКО ПРОИЗВОДСТВО.

един човешки живот е нужен за да почне строителство

А в това време народа събира капачки, че иначе няма кувьози за бебета.......

Те Не са производители на реактори и т.н. оборудване ....! Те асамблират и взимат горницата с комисионните на предателите и лайнарите ... То дакото я построят, няма да има необходимост от тея .............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Атомна енергетика в днешно време се развива от Русия и Китай, донякъде и Франция. Какви лайна, какви лозунги развяваш. До 10 години Турция ще построи още 8 реактора, плюс вече построените четири в Аккую. При това най-вероятно отново с външно финансиране. Турците уж бяха глупаци и за газа, и за търговията с Русия въпреки санкциите, и за С-400, и за Ф-35. Само че от години над Истанбул е плътно петно от излитащи и кацащи самолети, дори българите предпочитат за почивка Турция, лекарствата им са в пъти по-евтини, нашите болни ходят за операции в Турция, селското им стопанство изнася за България, произвеждат коли, химия, електроника и електроуреди и т.н. А ние дуднем за паметници, войни, ценности, но дори и сами не си нито разбираме, нито вярваме.

За без пари да са тези блокове са ядреноопасни