От агресивното масово тестване до зеления паспорт за бизнеса: Това е Кирил Петков

В първите дни на пандемията от COVID-19 тогава просто експертът Кирил Петков предложи всички да минем през изследване дали сме заразени. Днес, вече премиер, той отиде една стъпка по-напред

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Няма антиваксъри, има мислещи хора, които все още имат и права, а не само задължения."

Отивам до мазето да потърся розовата кирка... С нея по-лесно се къртят павета...

Що не си я чукнеш първо в тиквата? ...За проба, бе!

.. ха.. ха...Уби го!...ха...ха...

Кирчо, знаеш ли какво е общото между про-ваксърите и анти-ваксърите? Нито едните, нито другите ще бъдат някога напълно ваксинирани. А ти мойто момче си стой на шибания задник че по тази тема народа няма да стои и да гледа безучастно. Особена след като се виждат вече щетите от експерименталните препарати наложени силово на запад

Повечето българи не желаят ваксини и сертификати, защо не искате да чуете и да оставите намира и без това бедния ни народ.

А след това ревете за кислород в интензивните !

Защо не се проведе първо референдум за зелените сертификати и задължителното ваксиниране? След като такива мерки засягат милиони хора, как така ще се въвеждат от раз, без да питат хората какво мислят по въпроса? Странно е някак - поставени от обществото на съответните постове, със заплати от същото общество и накрая данъкоплатците да нямат думата. Инициирай референдум и тогава решавай. Второ - като ще правиш задъжителна ваксинация, защо поне да нямат избор хората с какво да ги ваксинират? Даже и да почакат ваксината, която искат? Да се внесе от всичко налично тогава. Нали беше здравен, а не политически въпрос? Не съм русофил (политически), но много хора искат точно руска ваксина - защо да не я получат? В днешно време с два клика можеш да си купиш, каквото искаш от другия край на света, а "безплатна" ваксина - каквато някой друг ти е избрал? Трето - като иска държавата тестове, за да влезеш тук и там, защо хората, на които тези тестове лично не им трябват и не им носят някаква полезна информация, трябва да са толкова скъпи? Не искам да е безплатно, но нещо символично да се плаща поне. Здравен ли беше въпросът, или в кризата едни ще фалират, а други няма да могат да си преброят милиардите? Тези тестове какъв смисъл имат, след като не са 100% достоверни и показват моментна картина - отрицателен си, но на излизане от лабораторията някой може да те зарази. Тогава? Да заживеем по лабораториите? И защо здрави хора, на които нищо им няма, се сочат с пръст като чумави и ограничават? Четвърто - защо разделят хората по измислени критерии и ги насъскват едни срещу други? Това ли се цели в крайна сметка - да свърши някъде търпението на всички ни и да се избием - затова кой е без маска в транспорта, кой и защо не иска ваксина и прочие? И накрая - как се обяснява фактът, че натискат за задължителна ваксинация, за да работи всичко и... се оказва, че ваксините не работят и през 6 месеца ще си бием нови и нови дози? А ако дойдат други, по-опасни вируси? Докога така? Даже и да са безвредни - не е ли съмнително само по себе си? И защо не се разследва какво се случва по болниците и реанимациите, че умират толкова хора, докато който го е изкарал у дома си, си е жив и здрав? И реално някой следи ли състоянието на ваксинираните не само за короната, а и за всякакви други усложнения, или пак ти си длъжен да се спасяваш сам? Та така... Няма антиваксъри, има мислещи хора, които все още имат и права, а не само задължения. Преди да се размахва пръст и да се налагат абсурдни забрани, ще трябва да се съобразиш, че и закони има някакви, а и никой не е венчан за поста си, временно е на него. А на тези, които ще ми скочат с проклятия да свърша с тръба в гърлото в някоя реанимация или ще ме пратят доброволец в подобно отделение "да видя какво е", защото редовно чета и такива чудесии - аз самата много исках да съм доброволец там, но болниците искат съответното образование - и има защо. Та, полека с клетвите. Не може да се живее вечно със страх от нещо. Риск има навсякъде.

Бегай у Швейцария! Там са Референдумите..да щяло и нещяло.

За мене Швейцария, е БЪЛГАРИЯ. А ти "пъдар"ю, що не си ЕПМ?"!

Бях в реанимация (без тръба в гърлото, слава Богу), но всичко написано подкрепям напълно!

мда нали На запад като са с по 70-80-90% ваксинирани та спряха разпространението. Чупят рекорди всеки ден Смешници и лъжци - нещастни продажници!

Нещата не зависят от тия нелепи планове, а от кръга стоящ зад Пландемията.

Не се ваксинирате, не се пазите, а после докторите ...не ви обгрижват в Интензивните .

но виж как боледуват и се изправят на прага на небитието хора с по три ваксини и антигрипна ваксина отгоре на всичко! Не знаеш за такива случаи?! Ами ако не знаеш мога да ти помогна с конкретни имена на хора от различни възрасти, професии и социален сатус и от различни населени места в страната ни! Ако действително не знаеш за такива случаи, това означава че нямаш никакви социални контакти и живееш в накакъв илюзорен, създаден от теб или от другиго, сввят в който с розови очила виждаш само това, което искаш или са ти казали, да виждаш! Погледнете реалностите в живота и проумейте, че тези зелени сертификати не водят до спиране разпространението на болестта и лекуването й, а имат чисто финансови и политически измерения! Истината е, че болестите са съществували, съществуват сега и ще ги има и в бъдеще и не могат да бъдат ограничени или спрени с административни мерки, а ще бъдат спрени с наистина борещи се с тях лекарствени средства и цялостна медицински обоснована здравна политика на държавата и обществото! Като доказателство за несъстоятелността на административните мерки ще задам 2 въпроса, които изключват сертификата на преболедувалите и имащите антитела срещу вируса, на тези, които виждат ваксинирането и зеления сертификат като панацея срещу болестите : - По колко хиляди души ежедневно ползват градския транспорт в София и колко от тях са със зелен сертификат, или са ваксинирани до степен, която да им позволява получаването на такъв сертификат, и какви са основанията на правителството и здравните власти тези хора да пътуват безпрепятствено, а тези които работят, или при отиване на робата на същите пътуващи, трябва да са с такъв сертификат?! - Защо е тази двойнствена политика и касво именно се цели с нея?!

Бате, на ,,пропаганда,, си го подкарал нещо? Шиши - вече ваксиниран

Стига ревахте тук,излезте всички на протести и да пометем новите ни гробари! Ако не ги пометем,те ще ни закопаят! Тези ги докараха с манипулации на власт,сега те ще колят и бесят,като гледат,че всичко си седи у къщи и на работа... Излизайте на протести с кирки и лопати,кой каквото има,полицията ще ви подкрепи,военните също,никой не иска да се ваксинира с тия отрови,които не само,че не пазят от вируса,ами са по вредни от него! Време е новия премиер да бъде поставен на мястото му! Омикрон е по лек от грипа,защо ни плашат с него,след като той е по безопасен от всеки вирус на света,плашат ни за да си набием ваксините и да вземем зеления сертификат,бъдещо средство за тоталитарен контрол! Нищо добро не ни чака,ако не излязем,както излезе останалия свят на улицата!

Е, бах тъ в ривалюционера!

Още не е назрял моментът според мен - нека да почнат да стават по-видими негативните разултати от ваксинацията на Запад

Защо да не е назрял,вие ще чакате да ви го набиятчетвъртит и чак тогава ли ще излезете,чак когато вече няма да има оправия?!?

Защо всички пренебрегват писаното в скобите??? " (което е свързано с изпълнение на заповед на министъра на здравеопазването)" Айде първо здравния за я издаде тази заповед за всички бизнеси, айде да минат евентуални обжалвания пред Конституционния съд за нарушаване на права и после чак са наред работодателите.

Халал да ви е глобалистката сороспийска подлога.

Гласувалите за ПП и сертфикатеффф, и негасувалите и отишли за гъбки - от преди изборите месеци наред ви се говори какво ще стане ако либерали вземат властта, кой въведе сертфиката и т.н. Йок, не, ние харварда и канада си избираме. Ами едните го избраха, а другите никой не избраха. Ето сега резултата от тази колективна безотговрност. Отговрните имат 13 човека в парламента и освен шум, друго не могат да направят. Пак е нещо, но не достатъчно.

Във Великобритания болниците са пълни с инжектирани,уж са защитени . В Израел, Канада Австралия и Западна Европа същата работа. В тези държави има рекордна смъртност от всички заболявания защото ваксините убиват. Тъпаците избиват собственото си население.

Хубавото е, че повечето ваксинирани ще може да пишат коментари само още 2-3 години.

Макс.

Ей тъй става, като ги мързунти хората да гласуват. Значи може 75 процента от българите да не са ваксинирани, ама иначе про вакс партия печели с 26 процента от 30 процента гласували....И сега заради мързела на повечето и слепотата на 26 процента от 30 процента , другите трябва да се занимаваме и да точим брадви, вили и колове посред зима, вземсто да натискаме мезетата

Много правилно, щях да пиша нещо подобно, но така ме е яд, че сричам.

На практика всички с една и две дози са неваксинирани. Така ВАКСИНАЦИЯТА не е 30 процента , a само 3 процента.

Чувате ли сте въобще какви Фашизоиди сте бе?!Коя вълна ще предотвратите с ваксинация, кой я предотврати? Англия ли? Франция ли?

С кеф си пия ракията и гледам как всички ваксинирани около мен са мъртви или берат душа в болниците. Овцете освобождават работни места и заплатите ще се вдигнат. Няма план ваксинираните да оживеят.

Ракията е ясно! Ама на коя ракия драскаш тука??

Грешка на писането, да се чете "година"

Тоя нещастник забелязал ли е какво има на Българския герб?! ЛЪВ. Сега лъвът е леко задрямал, но жална му майка като се събуди! Българите може да сме всякакво, 500 години не можаха да ни пречупят, но когато посегнат на хляба ще стане страшно. Не вярвайте на пропаганда и троловете в нета - Българите сме единствени, може и по лудост, но като нас няма! А, да не забравя - Let’s Go Brandon!

много яко си ни пречупиха тия 500 години, и 50тината години соц.робство миналия век! Колко пъти сме оставали без хляб вече не броя, та още един път на никой няма да направи впечатление. Затова 60% от пречупения български народ не гласува, а можеше да си избере който поиска, не само тоя! Ако ще даже тебе! Българския лъв не е задрямал, той е в кома от век насам без надежда за съживяване.

Тоя е същия тулуп като Кацарката-в началото на пландемията говореше едно, за да се хареса, а сега обърна плочата. От къде го изровиха, допреди една тодина нито го бях чувал, нито някой го знаеше

Кирил Петков - Методите на принуда трябва да следват методите на убеждаване. Това са фашистки мерки. Кирил Петков иска да продаде ДНК на българите на Амазон. Разбрахте ли как избрахте сатаниста Кирил Петков за премиер.

Новите еничари настъпват, завършили чужди университети, прегърнали чужда вяра, чужди идеи. Бързат да рапортуват на еврейските си господари. Млади хора гнус ме е от вас. Връщайте се в новите си държави. За вас род и родина нямат смисъл, само хедж фондовете и свирките са ви важни...

Д-р Ботев каза по телевизия ON IAR , че всички държави са си купили акции от фармацевтични компании. Само България не била купила. Познайте западняците защо ни карат да се ваксаме , освен , че искат да ни наложат тази евтаназия.

Абсолютно точно!

Това недоразумение ни обеснява как ТОЙ и семейството му имали вакса за коса и ТОЙ бил вярвал на науката. Да, ама тука не става въпрос за теб бе, паляк, говорим за волята и избора на народа който е ясен и тези изнудвания и шантажи бързо може да ти ги наврем в ...

Хора, събудете се! С тези трябва да се приключи преди да са започнали.

Ей ся си я вдигнал ваксинацията. С агресия вече се пробваха, станеш ле една идея по-агресивен, последствията няма да закъснеят.

Хайде, започна се. Ние искаме по-добър живот и те ни го обещават преди всички избори. След изборите, обаче, карат по плана, който са им написали от Европа.... После, защо не гласувал народа....

Представете си, този мошенник дойде от нищото и стана премиер на България. Българският народ трябва да се вземе в ръце.

Избраха те тези, които горяха маски! Ти, Кире, започна да говириш за това след като стана премиер защото нямаше да спечелите изборите! Лцемери прости!

От преди изборите говори, ама кой да слуша. Имаше видео, имаше статии, имашпе всичко, ама оФцете, не не, няма да е така. Той и Сетфикатефф не е въвел сертифката, ами льошото служебно министър Кацаров. Възраждане месеци наред ви го говори това, оФцете, не, не вярно, льош Копейкин, льош льош рубладжия гди ниеден, с къща 80 квадрата в нищото до варна, много богат бил. Избираме харварда канада. Ами на ви сега. И на следващшите избори пак така говорете, и пак поредния месия си изберете, че Възраждане било много лоши.

Министър без... глутен

Божеее, неговата ако разбира нещо от здравословно хранене и кулинария аз тогава съм мастършеф! Всичко в това семейство е бла бла!

Претоплена манджа ни предлагат, с цел лъскане пукнатия имидж на маркетинговото продуктче Киро Лъжата. Но отново не са осъзнали какви глупости е говорил Киро и през 2020 за вируса, когато е бил на ръба на пропастта. Сега е направил крачка напред и вече лети в пропастта, ама ое не го усеща, защото бодро маха с крилца да се задържи. За два дни управление - 3-4 гафа в изказвания и действия. Видя се, че е доста посредствен и скоро ще иде да пече торти при жена си, ама в Канада. Щял да бори корупцията чрез зелен сертификат. Боклук нагъл и прост.

Тоя СОПОЛ не е избран, а ИНСТАЛИРАН като изкуфелият дедо Байдън! Машините го решиха, няма да говирим, че никой не излезе да гласува, свършена работа.. Това лъжливо ко..енце трябва да е в затвора, а не да ръководи държава! Идва ми да чупя! Прогресивно ла..но, което само преди по малко от месец ЛЪЖЕШЕ как няма да има Зелени Паспорти! Тези начело с оня фатмак за косите и вън!!!

Целта е да вдигнем нивото на медицинския фашизъм, да не сме последни в ЕС.... е, не можем да стигнем една Австрия примерно, където искат да вкарват в затвора неваксинираните, но тези от Подмяната явно искат да наваксат , да покажат какво могат пред кукловодите!!! АНАТЕМА !

Как сега ще крадат милиардите от ЕС ако не се подчиняват! Жална ни майка… БУНТ!!!!!

Кире ,Кире ти си ангел мой, Кире, Кире Бог ли те изпра-а-ати?

Един сертификат зелен, един за теб, един за мен - какво му трябва на човека ааа!? Цял ден ваксини ще бодем, една за теб, една да мен - какво му трябва на човек?!

Нашата фирма всички ще я напуснем,ако се стигне до такива неща,нека фалира всичко и да излезе този спящ народ да помете тая помия дето се е събрала в тоя парламент един път завинаги!

Супер, това и чакам, такива като във фашата фирма, та да може грамотните, ваксинирани хора да работят нормално!

Ваксините не работят има достатъчно официални данни.

Хайдееееее, почна се… Да Ви е честито.

Нищо не се е почнало! Ние трябва да ги започнем! Крайно време е народът да си вдигне главата високо!

Точно!

“АЛЕК БОЛДУИН Е УБИЛ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ ОМИКРОН” Така находчиво се шегуват в Америка с новият вариант. В Англия успяха да намерят единствената му жертва. Ваксинираните го карат леко. Те са тези, които преимуществено се заразяват. Неваксинираните нямат симптоми, а реално прекаралите го - изобщо не го хващат. От спайковите ваксини няма никаква полза. Те само усложняват положението и пълнят гушите на Биг Фарма и комисионерите им. До 5 години ще измрат около 50% от ваксинираните според д-р Vernon Coleman.

Единственото решение е нови избори и Петков вън от политическата сцена на България! Очевидно той е човек, който харесва задкулисната игра и обслужва проамерикански интереси

Този е избран от малцинство българи - първо. Второ, да ми обясни защо в 70% ваксинирана Германия и 25% бустерирани днес има 60 хил.заразени и 522 умрели при в пъти по-добро здравеопазване. Към какво се стреми здравната ни стратегия, за бога. Не могат да четат, да смятат и анализират, но управляват здравна криза. Начело с онова недоразумение Кунчев.

Това е нов вид война, в която няма военни действия. Дестабилизират по този начин държавите. Те много добре знаят какъв ще е резултатът от всичко това и че тези ваксини не действат, бройките заразени растат драстично. Петков очевидно не случайно беше внедрен в бг. Без него тук щеше да е трудно

Конституция на Република България Чл. 29. (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие. Това изчерпва темата!

Това не са опити, а ние не искаме да плащаме със живота на нашите близки заради вашето ТЪПОУМИЕ!

Какво плащаш бе? Отивай и се ваксинирай. Ако ваксината работи значи си ОК. Ако не работи защо искаш и аз да се ваксинирам? Колко работи се вижда във вече ваксинираните страни. Мръсници.

Ти нямаш близки бе идиот!

без лица,тези с парцалите, са ми много противни. От такива нищо добро не излиза.. А тоя пуяк е точно такъв. Заслужава една неокастрена дряновица и обратно в тъмна Канада.

някои неща според мен са малко прибързани и необмислени. Например на 100% тестването. Ако примерно в тази секунда тестваме 100% от население, веднага става ясно кои са болни съответно - карантини, болници, лечения ... останалите да си живеят живота спокойно. Това разбира се няма как да стане! Самия процес в най-добрия случай ще се точи месец два, достатъчно време аз вече тестван да се заразя от някой друг още нетестван. От там ползата е 0. "Заразени без право да напускат домовете си" съгласен съм напълно и за солени санкции за нарушаване ... обаче трябва да се предвиди механизъм как тези хора ще съществуват 14 дни. Да кажем аз съм ерген сирак, нямам приятели и близки, телефон може и да нямам, разболявам се и какво затворен за 14 дни може и да пукна. С други думи трябва или да има някаква социална кухня която да ги храни, ток вода някак да са им опростени за карантината, или направо да се дава избор да влезеш за карантината държавен център за карантина.

С всяко свое действие вдигат процента на Възраждане. В момента ЕДИНСТВЕНО Възраждане изпълянява това, което са казали - борба срещу незаконните мерки и за българския народ. Всички останали си показаха истинската същност: в новата четворна коалиция уж БСП и ИТН бяха против сертификатите, сега мълчат или подкрепят. ГЕРБ си ги знаем, ДПС също. След нова година в България ще е страшно.

Подкрепили преврата на Радев и инсталирането на този неук тъпан К.Петков. Мам.... ви, на вас и децата ви.Дано останете на улицата, само мъки за вас.....само. Тока ми за 15кв.м помещение е 800лв......800лв, бе!!! Е Европа взеха мерки август и октомври за да не стане така..А ТУК?? ТУК ВИЕ ГНУСНИ ДОБИЧЕТА.....ми възхваляват Радев гнусния и тия червеи дето са в парламента. Мразя ви....презирам ви....децата ви да плащат беее

БРАВО!!!! Кажи го както е!

ще ме прощаваш, че не мога да се сдържа да не попитам, пишеш "Тока ми за 15кв.м помещение е 800лв......800лв, бе!!!" ти в сауна или в солариум живееш? 800 лв са си 3-4 кубика дърва (на далавера може и 5-6 да станат), не е особено добър материал за строителство ама биха ти стигнали и да си построиш барака 15 м2 и да се топлиш в нея цяла зима!

Петков рискува да си отиде много скоро и много позорно, ако продължи да налага мнението си над повече от 75% от българския народ. Не може милиони хора да бъдат поставени в зависимост от персоналните убеждения на един човек. И то чрез противоконституционни мерки. Това вече сме го гледали и това не е никаква промяна.

Гласувах за ПП, но на следващите избори ще пропусна или ще избера Възраждане. Няма страна преборила грипен вирус със забрани и контрол на достъпа. И очеизвадно е , че експерименталните препарати действат само за някой друг месец и то не на всички. И на въпроса - с ваксина или безработен - предпочитам безработен, но здрав !!

Това ви е грешката на гласуващите за Радев и ПП - от месеци ви се говори, какво ще направят ако дойдат на власт ПП, от месеци ви се говори, че Радев въведе сертификатите, вие не, та не. Е на ви сега. Едиснтвено Възраждане са против мерките срещу настинката, и вие точно тях не подкрепихте, или даже и в настоящата ситуация се гласите да не гласувате. Умът ми не го побира, честно!

Аз не съм гласувал за ПП, но на следващите избори също мисля да гласувам за Възраждане. Засега единствени се държат достойно и отстояват и обосновават позициите си. Дори ИТН се поддадоха и влязоха в коалиция с БСП. А докато Т. Йорданов заяви, че Зеленият Сертификат е дискриминационен и в момента чрез него практически сме в локдаун, то ИТН продължава да подкрепя правителство, което иска влиянието на Зеления сертификат да се увеличи.

Издай заповедта, ако ти стиска! ОСТАВКА! ВЪН от парламента и България

Какво пречи Омикрон на бизнеса?!? С какво ще попречи,с нищо! Това е лек вариант на вируса. Ваксинациятра,с какво ще помогне,пак с нищо,дори да си ваксиниран,ако се заразиш пак ще си в карантина,пак няма да си на работа,какъв е смисъла изобщо от тия ваксини?!? Никакъв смисъл няма,защото тези ваксини няма да те пазят от нищо,но може да те убият! Може да ти навредят,може да те осакатят! Да не говориум,че срещу Омикрон ваксините не действат,тогава изобщо,защо е този натиск за ваксиниране? Ахааа,ами да,единствения смисъл е трупане на милиарди в сметките на фармацефтите,в сметките на политиците,в сметките на корумпираните доктори и математици,никакъв друг смисъл няма! Сега ще направят така,че да фалират и бизнеса,да фалират всичко,защото народа няма да иска да се ваксинира и работниците ще избягат от работа,а работодателите ще бъдат обречени на фалит,явно това е целта на тоя мухъл превзел властта с лъжи от първия ден!

Решението не е в протести , по света всички правят протести , а управляващите им се смеят . Решението е гражданско неподчинение на противоконституционните заповеди.

Какво ти неподчинение? При всяка новина за зелени сертификати и нов опасен щам, овчиците сами тичат към пункта за ваксинация.