НАП: Четвърто отлагане за смяната на касовите апарати няма да има

Наредба Н-18 влиза в сила от 1 март, категорични са от приходната агенция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

споко, нема да имаме ни бизнес, ни касови. абе, хакнатите, вие кво сега, правите дейнос ли?

BajMihal

Те и за второто и третото отлагане така казваха :)

Тея продължават да си вярват, а ние продължаваме да си мислим, че някой друг ще ни реши проблема и си седим тихо в ъгъла. Мисля че е време от НАП да ни предоставят софтуера, който да ползваме, като ни задължат само и единствено с него и с нищо друго да не работим. То така както го карат аз друг вариант не виждам. Иначе сме демократична дръжава както се казва, даже и конституция имаме. Смешници.

Еииииииииии цялата държава чака на тоя малък бизнес ,щото големия е само пърлама и корупция,от него пари за държавата няма,само за джобовете на политиците ..Бягай българино колко може по далече от тая мафия. Бя

Чета коментарите и се чудя на акъла на тези, които са ги писали. Акъл нямат завалиите, а пък за търговия и хабер си нямат. Смяната на апаратите и софтуера не е най - големия проблем и за мнозина вече е решен. Иначе пишат ли пишат, за положението на бизнеса, за международното положение и каквото и да е само да изплюят нещо в интернет пространството. Но от това няма да ви стане по - добре, защото ще си останете все същите неудачници, независимо какво правителство управлява . Приятен ден.

Те вече предложиха такъв софтуер, и никой не е изненадан!

Като цяло си прав, колега, но тона ти е доста неподходящ. Не на всеки може да му потръгне като на теб, но това не прави останалите идиоти или по-глупави. И не забравяй едно - отвисоко падането е много болезнено. Успешен бизнес и бъди здрав, но най-вече - човек!

Няма да има отлагане, защото в скоро време ще има ново правителство и се надяваме назначените начело на НАП да имат повече акъл в главата си!

Отлагане за смяна на касовите апарати НЯМА. Търговските обекти, които работят САМО с касови апарати са длъжни да ползват новите устройства още от 01.04.2019 г. ако търговецът е регистриран по ДДС, а за останалите срокът беше 01.07.2019 г. Удължава се срока САМО за търговските обекти, които ползват СУПТО или софтуер за управление на продажбите. До 01.03.2020 г. тези софтуери трябва да отговарят на наредбата и да са свързани към новите фискални принтери или към новия тип касови апарати. Може доста да объркате търговците с такива заглавия. Ако не ви е ясна темата, почете малко и ще ви се изясни.

Аз си мислех, че след 31 януари идва 1 февруари. Но ако според НАП е 1 март, няма лошо.

А ще ги платили нап тези касови апарати? Бизнеса остана без пари само от смяна на касови апарати.