Коментари - Много чуждестранни компании все още не са напуснали Русия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво като напусне Макдоналдс? Самоковски компир ли нямаме, или Сръбска/Горнооряховска скара. Те и Русия така...

САЩ лъжат ЕС с помощта на Урсула, Шолц, Кирчо и подобни подкупени мошеници. САЩ купуват яко евтин ресурс от Русия!!! И набутвт ЕС със скъп газ о САЩ, добит с вреди за природата, по фрактов път. И извлякоха огромни концерни от ЕС към САЩ, за да плащат данъци там! Дават им евтин газ и пари по проекти с новоемитирани долари. САЩ са в пълн акатастрофа и с помощта на подкупени представители на интерси изсмукват нашето благоденствие. Докато ни плашат с Русия, която едва удържа две области в Украйна! Това е парадоксална глупост на Европа и населението й! По-оляма глупост не съм виждал. Не съм русофил! Жал ми е да виждам как една пропаднала държава като САЩ успява да унищожи ЕС и внедрява неофашизъм за целта. ЕС е съюз на 700 милиона души с напреднали технологии. Истински лидери, а не предатели, моат да организират защитата на ЕС по прекрасен начин, който осигурява съхраняването на благата на ЕС за гражданите на ЕС, вместо за загнилите и пропадащи САЩ. Там по улиците се търкалят тела с живи рани от дрога и развратни болести. Престъпността е отдавна по-висока от престъпността в залюхана Русия, а само през 2021 САЩ са емитирали 40% от всички долари, емитирнаи в историята на долара! Това е световен финансов, морален и политически разврат. Заедно с тряскащите се развратени обратни, с които искат да залеят и Европа. Едни оромни потоьи от новоемитирани долаи текат за развращаване на страните от ЕС. В естествени условия педерастията е под 2%. Всичко остнаало е предвзето от организирано въвличане. Днес в Германия 25%!!! се обявявяват за различни от нормални в сескуалната си ориентадция. А историята показва невусмислено, че където лъжата и педерастията се покачат на такова ниво, съответната цивилизация загива. Убеден съм, че е време да излезем от смрадливата мъгла, в която ни вкарват! Утре ще е късно.

Проблем за Русия по-скоро са оставащите, а не напускащите компании.

"Задържането на европейските компании на руския пазар трябва да се превърне в опция, носеща икономически загуби", е посочил евродепутатът. . Задържането им на европейския пазар обаче също е на загуба. И ко прайм ся в тая ситуация?

В същото време щатите са закупили рекордно количество изкуствени торове от санкционираните.

ЕС прилага успешно два принципа на шопа с налагането на санкции на Русия: - Я не сакам на мен да е добре, я сакам на Вуте да е зле. - Че си запалим къщата, та да изгори на Вуте плевнята. Да му мислим народонаселението на ЕС, което никой не пита дали е ОК за и след всички тези санкции.

не, че все още не са напуснали ами казват, че и тези, които са написнали се завръщат. такива ми ти работи

царица парица

Изтеглете се да се настанят китайски, руски, турски, индийски ....компании. После няма да има път назад, глупаци.

Руснаците твърдят че се борят с укранския национализъм, по-малък брат на хитлеровия нацизъм, тъй че германеца къде се вре между шамарите;)

Да не е филиал на Институт за изследване на войната, дето мъжлето на Нюланд, Кейгън го държи? Споко, скоро Укрия няма да я има. Ще има една опаткана територия Вангард Груп да краде с нея от ЕССР по проекта UKRAINE is YOU. А останалото ще си се върне в Русия. То хубаво Давоските фараони осъществиха деиндустриализацията на Германия, ма други държави няма да искат.