Министри водят "пикантен" спор за ценовото затапване на природния газ

Големият проблем на Европа е, че купуваме най-скъпия природен газ на света, заяви гръцкият енергиен министър преди стрещата в Брюксел, на която ще се обсъжда предложението на ЕК за таван на цената

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клаус Шваб, ви прочете "Планът", за ПЪЛНОТО ЗАНУЛЯВАНЕ и НОВ РЕСТАРТ, още ПРЕДИ ..."Корона-пандемията"...;) Кво, се прайте на Ощипани Моми ...Сега !! ;) "Нов, СВЕТОВЕН РЕД"...всичко Ви се Взема ..и почвате от НУЛА...Цени на ВСИЧКО до Небесата , Войни , Пандемии и фалирате ...Това, ПРАВЯТ СЕГА..."Световното Правителство"...от Давос !!;)

Тази новина я четем през ден от 3 месеца. На някой не му ли омръзна? След като костюмарите не са се разбрали, защо дъвчем едно и също?

Прости -прости

В момента Русия пренасочва всичко и то много успешно, в допълнение на това, че продава и на Европа води до колосални успехи за тях. Тоест ако спрат газ и нефт за Европа големият губещ ще бъдат САЩ защото ще са основен играч, съответно и прецакани. Да не говорим, че ще започнат изкуствено да вдигат цената (още повече) и направо ще им се реве. Също така да попитам защо братска Америка така здраво ни клатят…

ЕС търси легален начин да се легализира рушвета! Купуват руска газ на двойна цена от Китай,Индия,Юк като за благодарност горепосочените намират начин да се отчетат на загрижените чиновници...

Тези направо режат главата на българина. 27,5 евро цента са 55 ст. и то без разните му такси. За българите става страшно с газа. Течен от САЩ, Катар и т.н., по тръба от Азърбайджан не върши работа на Европа. Свърши далаверата с евтиния руски газ в Европа, същото е и с петрола, въглищата, металите. Европа просто загуби, ще става по-лошо и колко не се знае.

Тъпи еврочиновници

"Ценово затапване"? Намирисва на умствено затъпяване.

"големият проблем на Европа е, че купуваме най-скъпия природен газ на света" Именно! И този проблем ще ви остане следващите години щото сте идиоти. Добре ще са тези които намерят начин да купуват директно от Русия.

Шило

Ами, като са малоумни, нека да водят сега "пикантни" разговори. Всъщност, кой искаше газа да е на борсата? И, беше против дългосрочните договори? Май, пак ЕК? И комисаря Шевчович? С тия "комисари" и "комисариати", ЕС все повече започва да прилича на СССР в ранните години на този съюз!

Ще пуснем цените на енергоносителите на борсата, а после ще се чудим как да им слагами тавани, да взимаме свръхпечалбите от производителите, но не и от спекулантите. Милите управници ще си скинат вратовете от напъване да замазват идиотизмите на ЕС чиновниците и да спасяват държавата си от удавяне

Наневци водят спор как ще пия вода от бунара на Вутевци.

Аз съм си сложил таван на цената на олиото. Ако мине 4 лв. спирам да купувам. НЪЦ ! Да ми е гадно !

Няма да се купува, Къв таван?

Тия извънземни , мислят че извънземни закони могат да заменят земните . Земния Айнщайн ряпа да яде. Модната икона ,извънземната Лайняна въвежда извънземни закони в ЕС, първи ще сме в света.

при свръх-предлагане! При недостатъчни количества и взривени газопроводи - какъв таван, какви 5 лв.?

Един вид - правят си сметката без кръчмаря!

Таван на простотията ще сложат най-накрая?

но тяхната е безгранична;)

тия америчките пво ракети се целят само в жилищни блокове...

Българските депутати независимо партйте изповядват една политика зададена им от Америка.

How about emerging competitive international markets? Ministers?

Ограничаването на цените води до Кореком. Корекция на Комунизма му викаха. Ще купуваме пак руска газ, на свободна жюцена, но няма да има директно а само през Китай и САЩ. От Кореком сиреч, минал през рубли, юан и долари.

Сложете таван на цената и за електроенергията, някои дни в пиков час цената мина лев за киловат, сложете таван 10 стотинки за киловат при тези цени пак им е много ....

EС ЕК и прочие ровози капачки са пълни и нещастни смешници.Такива идиоти историята не помни.Ти ги биеш ,размазваш ги от бой, а те ти плащат по висока и все по висока тарифа.Егати идиотите.

Браво, предлагам в България да сложим таван на цената на хляба 50ст. за 1кг. и никой да не купува на по-висока цена!!! Може да сложим таван и на цената на млякото, сиренето и праз лука.

Лично Президента Макрон се ожали че сега му се налага да купува 5 пъти по скъп газ... а вие тука ни занимавате с някакви министърчета;)

в Европа най-скъпия газ.. С тази висока летва на тавана турната от ЕК. И ТРИ условия, които в изминалата година в НИТО ЕДИН МОМЕНТ не са били налице, та да се е налагало пускането на тавана.. Ако естествено тез напъни на ЕК бяхя дуйствали през миналата година.. Ама след кат сме казали - ша турнем таван, най-накрая да турнем, де. Да не ставаме смешни само с празни приказки и плашене на гаргите.. Никакъв ефект няма да има от това "упражнение" в УЖ единство на Европа.. Само и единствено - ДЕИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ на съюза.. И студуване в името на идейното единство на управляващите еврозелки..

Бих искал да попитам този, който измисли заглавието явявал ли се е на матура по БЕЛ и ако да с какъв резултат?

Може и да се е явявал, ама да внимаваме че може да го е правил в Харвард

Досрамяло го е да си напише името!