Коментари - Милионерите в САЩ изпревариха с над 1 милион души населението на България | Бизнес.dir.bg
назад

Милионерите в САЩ изпревариха с над 1 милион души населението на България

"Ефектът на богатството" продължава да оказва влияние върху икономиката на Щатите

Обратно в новината
| Автор: Пламен Пенчев, БТА

Коментари - Милионерите в САЩ изпревариха с над 1 милион души населението на България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си е да ги печаташ без да ти налагат никой санкции и да те съди.

В зимбабве милионерите отдавна са 16 милиона и се увеличават

А на другия край на света- Алкохолиците в Русия изпревариха с над 1 милион души населението на България

Кухи милионери.

А какви времена бяха! Всички в България бяхме милионери! Всичко е въпрос на капацитет на печатниците за зелени хартийки!

Това е така, но аз лично, тук в България съм по- богат от 95% от американците. И не мрънкам, не псувам, не завиждам, работя яко, не гласувам за ГЕРБ, ДПС, БСП, ИТН, Възраждане или Величие, но винаги гласувам.

Значи изкарваш 51 хил. лева на месец? тъпанар

Хората правят пари, глупаците се оплакват в интернет

Докато печатницата е там и и ВЕРВАТ ...

САЩ получават трилион годишно само от ЕС под формата на прнудителни сделки за американски продукти на двойни и тройни цени. Я не купиш, я са де увеолнили до живот - това е офертата към правителствата, които се колебаят. За това България купува газ на тройна цена, самолети на тройна цена (шведските бяха много по-добра оферта, но шведите нямат войска в България, както и намят посолство в България, на което правитеството на ПП да се отчита), то не беше ядрено гориво, за да диферсифицираме и да не сме зависими от Русия, но всъщност САЩ купуват част от него от Русия и го рпепродават на България и други балъци. Естествено ще имат милионериповече, отколкото е наслението на България! Това рпавят с останалите европейски държави - някой да не си помисли, че само България си дава парите, за да стават американците милионери! Цяла европа и половин свят се страхуват от оръжието на САЩ исключват сделки под заповед и заплаха. Това са рекеьорите на днешния свят. Суверенитетът на света е минало. А САЩ въпреки всичко се разпада, понеже безкрайните печатания на долари са отрова не само за света, но и за самите САЩ. По телевизиите е забранено да се показва, но из интернет има стресиращи материали, а и самите америанци наживо споделят е Европа. Положението там е катастрофа, срам за човечеството. И не е виновна Русия! Повярвайте!

Всеки с повече от 2 къщи там е милионер. Нормално е да са много.

баси тъпнята... 93та сичките сърби беха милионери, даже и аз бех за един ден кат смених там 5 марки и ми дадоха 2 милиона динара... ама толко горе-долу струваше и кутия цигари.... както върви инфлацията у америка , милионерите там ше нарастват с много а стандарта на живот ше спада с по 10 пъти по толку

Доларите са броят, сръбче, доларите...

Който не знае, да го осведомя .... имотният балон в САЩ се наду до нечувани размери! Къща, която преди 10г струваше 300 000, сега минава 1 000 000! Сега се пенсионират бейби бумарите и продават имотите, вземат парите, слагат ги в сметката и бягат да ги харчат преди да са си заминали от този свят!

То и аз станах милионер (на хартия) , но това не е като милионер през 90-те :)

Липсва информация колко са бездомните по улиците.

Три пъти, колко са българите

И ние на времето станахме милионери ,после направиха обмяната 1 към 1000 и глътнах е вода,не всички ,някой фалираха банки ,преди обмяната ,обмениха си парите и духнаха, а други продължават да ни управляват.

че в България през 1998г. Всички бяхме милионери. Това става и в САЩ сега. Биткойна щял да стане 1мил долара...ами много ясно. Тука една кутия Мелник беше 3хиляди лева през 1998г.

И какво? През деветдесетте и тук всички бяхме милионери. От гладния тип. "Общото състояние на милионерите в САЩ през миналата година е достигнало 26,1 трилиона долара" . А ДЪЛГОВЕТЕ (само официално признатите) са над 34 трилиона... Както са я подкарали, да не се чудят защо милионера не може да си позволи галон бензин? В момента положението на средната класа в щатите е трагично дами и господа... и не се знае накъде ще избие клапана.

Ми при инфлация е нормално да стават повече. Преди 5 години, 2 къщи са били под милион. Сега вече струват над милион, но къщите пак са си 2.

В анализът само се споменава за войните в Украйна и Газа и то като отрицателно влияние, което е абсолютна лъжа. С предизвиканият от САЩ майдан в Украйна, геноцида спрямо рускоговорящото украинско население и освободителната и защитна СВО на Русия, САЩ печелят милиарди от всяко свое действие със себеунищожаващата помощ на ЕС. Всички милиарди "помощ" за Украйна всъщност отиват във ВПК на САЩ, чиито компании увеличават своята печалба и стойност на акциите. И най богатите продължават да богатеят. Затова сега САЩ ръчкат Тайван, за да предизвикат Китай да започне военна операция там, въпреки че тази територия е част от Китай, съгласно международни споразумения в ООН. Същата стратегия се ползва и за Газа, уж мъмрят Израел, а му доставят оръжия за убийство на цивилни. За ЕС стратегията е уж санкции (които САЩ запбикалят и не спазват), с идеята да отслабят ЕС икономически и политически, за да не конкурира САЩ. САЩ използват всяка, дори минимална възможност за печалба и влияние, защото усещат вятъра на промяната, който ще отвее еднополюсния модел за световно влияние до сега, изграден на база търговия с долари, влияние и ресурси. И в САЩ го знаят и ние го виждаме, въпросът е защо в Брюксел се правят, че не забелязват това и не взимат никакви мерки да защитят ЕС от евентуалната война, която САЩ се надяват да рзпалят тук, за да спасят собствената си кожа.

За нас важното е, дали нашият Патрон ще спечели от тази работа! Ако е инвестирал правилно, в злато, в сребро, ще бъде на плюс!

Я ни кажи как могат САЩ да ръчкат Тайван че Китай да ги нападне?! Няма нужда да ни преразказваш глупостите на китайската пропаганда. В Тайван нивото на живот е много по-високо от колкото в Китай, и за разлика от Китай в Тайван хората не живеят в концлагер и затова не искат да са част от китайският концлагер. Тия жалки китайци нямат спечелена нито една война и затова се зъбят на микроскопичното островче Тайван, и искат да откраднат американските технологии на ТСМЦ. Китайските уроди са сложили санкции на Тайван и не им дават да се снабдяват с основни ресурси и суровини за живот на хората. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

ще станат милиардери! Споко! ;)

фентаниловите зомбита ще станат милионери!

Въпросът е, дали темпът на ръст на броя на милионерите в САЩ ще се запази и в следващите години!