17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми колкото повече прозрачност толкова повече прозрачнос. Малко оскъдна е информацията, но дава представа реално за какво се харчат парите.

Обществените поръчки не са панацея. В повечето случаи просто блокират процесите и накрая нищо не се случва. Пример - магистрала Хемус - половин век строителство.. рекорд.. повечето от спънките бяха в тази посока.. все да търсим евтини оферти, все на макс.. и накрая, магистрала - нямааа. Няма да я доживея сигурно... :)

Спецов се развихря!

Абе много предприятия, много нещо….а казват, че сме зле…???? Направо се чудя, апартаменти, обзаведени модерно, коли, екскурзии, пълни хотели…народът живее и това се нарича зле сме????

То верно че 11 милиарда са "над 1 млн.", но някак се съмнявам простият джуналистин написал тази обидна за мислещите читатели боза да го знае

Всички поръчки трябва да е обявяват и възлага в комисии онлайн. Имаче управия няма!

Нашият каксет спи дълбок зимен сън.

Много предприятия, много нещо, а казват, че сме зле!? Направо се чудя, апартаменти, обзаведени модерно, коли, екскурзии, пълни ресторанти и хотели, с една дума народът живее и това се нарича зле сме?

Ти още не си разбрал, че никой не е посочил нещо незаконно! Възлагането чрез обществените поръчки е даконно, възлагането чрез инхаус процедури също е законно.

Герп + каскета и още 1 = опг

смислен списък за проверки от НАП да проверят сметка 501 - каса, обикновено рушветите се теглят кеш и се дават в сакче на герберче - по този начин парите счетовдно остават в в сметка 501... съответно и непрапределена печалба от минали години (крадците са на власт 11г)

Кажете и кои са собствениците и управителите на тези фирми?

От този крадец ли идва ИСТИНА?!?

15+ млрд заеми, отделно пари от ЕС програми... отделно НАП изцежда всички дребни фирми и хора (даже пишат измислени актове и ти казват да обжалваш, защото им трябвала бройка за да получат дмс селянките там..)... Какво се учудваш, пачки има..за няколко отбрани

А ти знаеш ли какво е добрата практика и прозрачност? Уважаеми, г-н как ти беше името!

Ето го мошеника от Харвард! Този с ококорените очи Харвард 2 завлякъл съдружниците си, фалирал фирмите си! Как може мошеник да е министър?!?! Даже да е само 50% истина този си е за оставка! Мошеник до мошеник! Боже пази България от Харвардски възпитаници! Какво стана с шефа НАП с дупенце по пращки в интернет? СРАМ!

Ти видя ли списъка? Държавни или общински фирми, болници и т.н. в почти цялата част от общо 2023 позиции. Проблема е наистина как се управляват тези пари, но служебното правителство надали са си дали труда да обяснят на хората на кого са отпуснати парите и че от това зависи добрата работа на държавата, и на всички ни. Просто са казали някаква полуистина за мнооога пари и веднага на повечето им идва първа мисъл за далавери. Ето това насажда радевото правителство и той точно затова ги е избрал такива.

странен коментар... този списък идва точно от харвардския възпитаник. вижда се как са текли нещата при ББ... или по-точно към него