17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето го мошеника от Харвард! Този с ококорените очи Харвард 2 завлякъл съдружниците си, фалирал фирмите си! Как може мошеник да е министър?!?! Даже да е само 50% истина този си е за оставка! Мошеник до мошеник! Боже пази България от Харвардски възпитаници! Какво стана с шефа НАП с дупенце по пращки в интернет? СРАМ!

странен коментар... този списък идва точно от харвардския възпитаник. вижда се как са текли нещата при ББ... или по-точно към него

От този крадец ли идва ИСТИНА?!?

Кажете и кои са собствениците и управителите на тези фирми?

Ти видя ли списъка? Държавни или общински фирми, болници и т.н. в почти цялата част от общо 2023 позиции. Проблема е наистина как се управляват тези пари, но служебното правителство надали са си дали труда да обяснят на хората на кого са отпуснати парите и че от това зависи добрата работа на държавата, и на всички ни. Просто са казали някаква полуистина за мнооога пари и веднага на повечето им идва първа мисъл за далавери. Ето това насажда радевото правителство и той точно затова ги е избрал такива.

смислен списък за проверки от НАП да проверят сметка 501 - каса, обикновено рушветите се теглят кеш и се дават в сакче на герберче - по този начин парите счетовдно остават в в сметка 501... съответно и непрапределена печалба от минали години (крадците са на власт 11г)

Герп + каскета и още 1 = опг

Много предприятия, много нещо, а казват, че сме зле!? Направо се чудя, апартаменти, обзаведени модерно, коли, екскурзии, пълни ресторанти и хотели, с една дума народът живее и това се нарича зле сме?

15+ млрд заеми, отделно пари от ЕС програми... отделно НАП изцежда всички дребни фирми и хора (даже пишат измислени актове и ти казват да обжалваш, защото им трябвала бройка за да получат дмс селянките там..)... Какво се учудваш, пачки има..за няколко отбрани

Нашият каксет спи дълбок зимен сън.

Ти още не си разбрал, че никой не е посочил нещо незаконно! Възлагането чрез обществените поръчки е даконно, възлагането чрез инхаус процедури също е законно.

А ти знаеш ли какво е добрата практика и прозрачност? Уважаеми, г-н как ти беше името!

Всички поръчки трябва да е обявяват и възлага в комисии онлайн. Имаче управия няма!

То верно че 11 милиарда са "над 1 млн.", но някак се съмнявам простият джуналистин написал тази обидна за мислещите читатели боза да го знае

Абе много предприятия, много нещо….а казват, че сме зле…???? Направо се чудя, апартаменти, обзаведени модерно, коли, екскурзии, пълни хотели…народът живее и това се нарича зле сме????

Спецов се развихря!

Обществените поръчки не са панацея. В повечето случаи просто блокират процесите и накрая нищо не се случва. Пример - магистрала Хемус - половин век строителство.. рекорд.. повечето от спънките бяха в тази посока.. все да търсим евтини оферти, все на макс.. и накрая, магистрала - нямааа. Няма да я доживея сигурно... :)

Еми колкото повече прозрачност толкова повече прозрачнос. Малко оскъдна е информацията, но дава представа реално за какво се харчат парите.