Кризата сериозно удари "Дисни", съкращават 28 000 души в САЩ

Около 2/3 от съкратените са служители, които работят на непълно работно време в тематичните паркове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То в САЩ заетотта беше реализиране чрез мин.заплати ина непълно раб.време.Това беше хвалбата на клоуна за решаване на проблема с безработицата .-Нищо че едни 30 % от икон.активните ги нямаше никъде и никъде не работеха и преди пандемията.Да си велик и силен по документи и на хартия вече нищо не означава.

А в България колко фирми са дефакто фалирали и се поддържат с мерки и заеми? Щото те мерките и заемите ще свършат а кризата си продължава...... Много скоро ще ни удари като товарен влак и ще има стотици хиляди на улицата. Кризата сега е по-голяма от когато и да било, просто правителствата раздават пари като за последно и за това хората имат илюзия, че нещата са ок...... Скоро ще паднат декорите и ще видим как е вървял пира по време на чумата.....

Убеден съм, че всички обратни служители, черни служители и служители от друго разнообразие са останали на работа. Все пак левичарите от Дисни не обичат белите хетеросексуални хора (нищо, че самите те са такива....) Но левичарството и либерализма са болест.

пълни глупости. Това трява да бъде изтрито. А Вие би следвало да бъдете наказан за реч на омразата. Това което сте написали е пълна глупост и единствено сее омраза към други хора.....

Дисни са част от кръга на най-големите мегакорпорации. Те са част от цялата схема с ПЛАНдемията - криза, предизвикана нарочно. Така че няма как да ги удари реално. Всичко си върви по план. Работниците ще си го отнесат - но това е решено от собствениците.

Прав си. Казва се Конгломерат на Английски. :) Те правят по 5-6 милиарда годишно от сувенири лицензирани. Така че...няма какво да ги мислим акционерите на Дисни. За работниците - кофти.

дисни ленда "българия" го съкращават с 300 на ден и с по 120 000 годишно ! и кво?

За съжаление президентът Тръмп, освен, че е гениален бизнесмен, се оказа повърхностен и недалносвиден към рисквете, които носи това опасно заразно заболяване. Заедно с баризлския президент Болсонаро публично се подиргаха и като резултат в САЩ има над 7 млн заразени хора, Всъщност това заразяване на алчността ще може да унищожи цели държави и САШ едва ли знаят какво им предстои. Всъщност Дисниленд нямат никакъв ход и може да затворят за много по- дълго време.

Така е, като за Тръмп винаги парите са преди всичко!

Ще пуснат Star Wars Ep. 15-28 и ще закърпят бюджета.

tonk11

Нов сезон ли ще има?

Ако не стигат парите- разбира се.

Епизод 399ти може би? Имаше филм едно време, и като донесе много пари, решиха да направят още 200-300 изгъзици нови вариации на филма. Див Капитализъм - и само печалбата има значение.

Явно не следиш нещата провери в нета The Mandalorian. Сериала си заслужава да се гледа.