КРИБ поиска отлагане на ТОЛ системата до 2020 г.

От сдружението предлагат да бъде преосмислен обхватът на таксуваните участъци от републиканската пътна мрежа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tonk11

Аз никъде не видях и не чух някой да каже колко реално ще е оскъпяването на превозите. Само обяснения и предложения. Реални данни няма.

щото не им се плаща а миналата седмица един си купи НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ за стотици милиони евро....

Не стига времето да се разберат кой какво ще прибира и коя поръчка кой да я спечели. Все пак това са не малко документи които трябва предварително да се подготвят и всички по веригата да знаят какво да казват и какво да пускат нататък.

Тия работодателски организации има ли нещо което искат да плащат?!Данъци не искат да плащат,заплати,осигуровки скатават и т.н.Само лапат,ли лапат!!!Да отиват на запад,като не им харесват условията тука.Хората как отиват да работят там?!

Няма как тези фирми да са на "загуба" от тол таксите. Потърпевши ще сме потребителите, тъй като производителите ще вигнат цените на услугите с разликата, че даже и с лека печалба.

винаги имам лек скепсис, когато цял бранш фирми се загрижи за цените за крайниня потребител. Евентуален довод с фалити или загуба на работни места, намирам за по-честен.

а така, големите камиони ще разбират пътищата - БЕЗПЛАТНО, а ние с каручките ще си ги разбиваме(каручките) - ПЛАТЕНО - КомунизЪМЪ в действие