Китай с едномесечен ултиматум към интернет гигантите

Компаниите трябва да започнат да спазват правилата или в противен случай са застрашени от тежки санкции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изцяло вътрешен интернет на китайски, и всички останали да издухат супата, като повече не спечелят и 1$ от там...

Щехме направо да пуснем пет-шестотин милиона хакери, да видят те мръсните западняци какво е. Какво ще си играем на ултиматуми и санкции? Като ще е, да е!

китайските комунета май ше изтепат китайските Биг интернет кокошки ,,които им снасят златни яйца ..е на това му се казва червена тъпня в действие

На това байко му се казва контролиране на бесния капитализъм.

а контролиране на бясната червена власт кога ще има ? в китай даже избори нема ..ни за парламент ..ни за кмет ..за нишо там няма избори !

Абре тез , китайските другаре комунисти изпревариха нашите пишмян социалисти ! Предлагам да пратим на стаж цялото БСП за 3 месеца у Китай .

По-добре да изпратиме майка ти, за да научи някой нов трик, че вече ни омръзна. Ок ли си с идеята?

Че каква връзка има БСП с комунистите? Те ако бяха в Китай, досега да са ги разстреляли по стадионите...

Взимат мерки отсега да не стане после така, че тех гигантите да превземат държавата отвътре, както стана в Америка. Иначе утре Тикток може да банне Си Дзин Пин, както се случи с Тръмп :-)

Значи викаш, другаря Тръмп трябва да е небанваем, а? :) Що?

Ами Гуглето и сие, кога?

ККП-то е безпомощна там, в Китай гуглето е отдавна ограничено, както и ти впрочем, имаче щеше да си даваш сметка че пишеш глупости. Впрочем, ако си прочел статията щеше да разбереш че така набедените за "гиганти" компании са такива единствено в Китай, та тази новина едва ли по някякъв начин те касае, освен че става само за материял с който скудоумни журналисти да си чешат езиците.

Тик Ток е гигант само в Китай ??? Сериозно ? Да, добре .....

Тик Ток е апликация на компания за която дори не си чувал... Пробвай пак.

Тези китайци май изграждат по демократична демокрация от западната. Не случайно толкова бързо напредват във всички области на живота и все по сериозно застрашават останалите демокрации по света.

Абсолютно. Собственика на Али Баба, се покри и каквото му каже партията майка и той слуша. Я отиди първо в Китай с плакат в който казваш, че Си е Мечо Пух и ККП са убийци и след това отиди в Германия с плакат с който викаш, че Меркел е Луда Лелка и че ЦДУ са убийци... ;)

Приятел, колко си в час, ме съмнява, засега можеш само да пуфкаш. А я иди в ЮС с плакат " Байдън е убиец" или ЦРУ...да видиш какво ще стане. Ами аз съм в Германия и преди 3 години за репликата" I will fight against you, against your bureaucracy " в разговор с регионалният офис на АОК( нарочно им го казах на английски, за да им видя нивото)- на 20-тата минута на адреса,където бях регистриран цъфнали полицаи. И бяха изплашили детето ми,тогава на 9 години.Аз бях в Австрия тогава. И когато се прибрах им заявих, че излизам по медиите...та да видиш тогава извинения и писма. Но АОК не е държавата..И скоро време пак ще искам среща с началника на полицията да го строя в 2 редици....

да знаем в кой компании да инвестираме. Като санкционирах АлиБаба той взе че стана по-богат след 2 дена.

Най-много да го национализират... :)

"Думам ти щерко, сещай се снахо!", казано на китайски.