КЕВР след извънредната проверка: Всичко е точно с мартенските сметки за парно

Месечните сметки на клиентите са изготвени при спазване на всички изисквания, констатира проверяващият екип

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сметките ги изчисляват компютри. Няма как да са сгрешени. Необразованите простаци просто не го знаят.

То и хотела на Алепу е само подпорна стена... Тия направо са за трепане..

ама ще го кажа, да ви е*а мамата на всички боклуци и на КЕВР и на топлофикация и всички гнусни маймуни дето са се качили на тоя клон, да умрете в гадни мъки дано

А данните ги качва искуствен интелект..

Мафия!!!!!

значи Божков е невинен. То всичко се изчислява на компютър бе тъпак. Въпросът е какви величини задаваш на тоя компютър и какво се случва преди всички тея данни да влязат в компютъра.

не знам, аз платих за април 100 лв, при положение че за април миналата имам 60 лв, и при положение че уж парното поевтиняло с 20 процента.

да пускаме колективно дело в ЕС, с мои приятели вече имаме подготвен проект, мислим да изпратим и копие лично до Лаура Кьовеши, да видим там какво ще кажат

Според КЕВР всичко е "точно".

Аха, а задника на банкянския шопар не му мирише. Ние сме вчерашни. Комунизма се завръща.

Шайката уби и шефа на Агромах... Поредния "Мишо бирата"?!? Не им хареса, че изкара връзката на тиквата с кмета на Симитли-здрава мъжка любов!

СКЪПИ "КЕВР", УВАЖАЕМИ Г-Н ИВАНОВ, ОТДАВНА СЪМ ПРИЗНАЛ И В МОМЕНТА ПАК ПОТВЪРЖДАВАМ ,ЧЕ СЪМ ИДИОТ. НЕ Е НЕОБХОДИМО ВИЕ ДА МЕ ПРАВИТЕ ТАКЪВ ИНЖЕНЕР ИДИОТОВ

Оставка на този изкуфял!

на Еленко Божков по БТВ от тази сутрин? Той поиска оставката на КЕВР и на Теменужка Петкова. Стана дума и за тецовете на Ковачки и за ръководството на топлофикация София.

Ото, рядко тъп си, колега! Всички те разкриха :))) Кажи платиха ли хонорара от младежкото герп преди уикенда, че съм я окъсал!

Eдна от многото паразитни, напълно ненужни и нищоневършещи структури.

Не само теб г- н ИДИОТОВ, КЕВР те правят на идиот, всички институции в Б-я ни правят от години на идиоти, но ние си траиме и си ги избираме, а те ни крадат, мамят и лъжат.

Този заекващ старец колко ли пари е ограбил, че не му пука какви са парите за парното? Защо има изобщо такава структура и никаква конкуренция сред малкото на брой топлофикация. Я направете прозрачно всичко - покажете им заплатите например, да видим тогава тея грабители дали ще продължават по същия начин? ???

Някой да е очаквал нещо друго? В страната на живите-мъртви няма надежда за справедливост, вече...

А като беше Еленко Божков в КЕВР, какво направи - вкара всичко в ред...

- КУРВИТЕ НА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ, СИРЕЧ НА КОЙ !

Много структури в държавата са не нужни. Те са образувани да се лапат едни пари без да се заработват. Виждаме че не работи СТРОИТЕЛНИЯ НАДЗОР, КЕВР, структурата - топлинно счетоводство и ред други.Управниците се моткат и си оправят собствените си фирми и нехаят за народа. Време е да им покажем кой им е работодател един път за винаги.

Получават хиляди и десетки хиляди само от заплати и вече открито се подиграват на овчето стадо. Навързани като черва безхаберни, нагли ганювци, танцуващи веселяшки танц над руините на родината си. Безнравствено и непатриотично селско племе, което няма наяждане. Цървули.

е бил шеф на КЕВР бе трол?

"Всичко е точно"

Тоя мушмол влиза в операция за корекция на носа а излиза с краката напред...така е ще се бъзика той с:Ооо Слънце...Ооо Буда...Ооо вожде НАШ!!!

На ГЕРБ не им трябва никаква опозиция, Божков, Слави или който и да е... ДКЕВР е повече от достатъчна

Този памперс е от дружките на Костов. От тези дружки няма нито един морален и честен специалист, иначе да са го сготвили отдавна. Така ги е научил първият разграбител и рушител на държавата, говорещият с теменужките.......

Браво всичко е точно сметките които Българският народ ще плати отново до като ГРОБ краде винаги законно и правилно на тях им се полага да ни обират и рекетират! Влади да не забрави да декларира пред комисията на Цацата онези 12 000 000 лв. от рекета на Божков. До сега не чух един път от както ГРОБ са на власт нещо да е намалено освен покупателната способност на доходите ни! На Боко все другите са му виновни, а той никога не е виновен, дори и за онази с гащите в Барселона!

Лайнарииииииииииииииииии, какво е точно бе???????????????????????????????????

Альоууу...мат'риялЪ...духайте супатЪ и плащайте редовно сметките си!!!АЗ КАЗАХ ХАУ !!!!

И Бибитко ще сложи честен на негово място? Блажени са вярващите. Иска се да снасят, останалото е без значение, но простото племе трудно схваща.

Туй ломотене на КЕВР ми прилича на онова ломотене за подпорната стена на Алепу...Вдишвайте...издишвайте...Вдишвайте...издишвайте,,,и дръжте здраво палците на краката си!!!От време на време може и да прибавите и малко ВАЗЕЛИН...

не иска да работи, това което му е работата - т.е. да е наистина надзор в стр-вото, а чака проектанта (на който работата му е да проектира , не да брои колко пръчки арматура е скатал бай пешо в първо поле на втора плоча) това е работа на НАДЗОРА който обаче иска да мятка само едни хартии и да прибира всичките пари, без за насо пряка наказателна отговорност за изпълнението на обекта!

НИТО ПЪК ШЕ ПЛАЩАМЕ! КВО ШЕ НИ НАПРАВИШ ... НИЩО ЛИ ?! ЩОТО КВОТО И ДА НАПАРВИШ, БУМЕРАНГА СЕ ВРЪЩА ВЪРХУ КРАТУНАТ НА ТОЗИ, ДЕТО ГО Е НАПРАВИЛ!

1-Кога спряха парното/дата/? 2-Колко градуса м.март беше по топъл от м.март 2019г.? 3-С колко намалиха цената на ГЪЗЪ/пардон/газа 2020г.? 4-Болшинството Софиянци са си сложили дистанционно отчитане на парното и какви са тия "ПРОГНОЗНИ ОТЧЕТИ"???? 5-А бе я си Е.БЕТЕ П.УТКАТА МА.ЙНА!!!Догодина няма да гласувам за ГРОБ!!!

Е ТОЗИ, КОЙТО ПО ДЕФИНИЦИЯ ТРЯБВА ДА КОНТРОЛИРА СТРОИТЕЛСТВОТО И ДА НОСИ ПРЯКА ОТГОВОРНОСТ ЗА КАЧЕСТВОТО МУ, СЛЕДЕЙКИ И КОНТРОЛИРАЙКИ СТРОИТЕЛЯ !

"дружеството е спазило методиката, лицензията за пренос на енергия и Общите условия." Да напомня че тази методика и прочие е гласувана от герберското НС, там се гледа какво гласуват марионетките на боко, вижте и с кого е гласувано. А кат имаше бунт за цените и боко даде оставка как реши въпроса бе - просто зимните сметки да се разпределят към летните че да не се "усещало". Ама не смени методики и прочие, нали! И хората доволни пак си го избраха, малко ви е, на облъчени и зомбирани от герберските медии така се полага. Като вземете да мислите, а не да слушате безкрайните лъжи на тулупа може и да разберете как се намалят сметки.

Тази КЕВР взема доходи за година около 800 хиляди. Самият Иван, дето български едва фъфли има заплатка 9000 на месец. "Браво" на нас! Много сме прости.

Този пелтек ме дразни от години. Бивш кандидат президент. Още по смешно щеше да е да го бяха избрали. Не разбирам идиот ли е или недъгав. Да го мразя ли или да го съжалявам... Накратко да се маха. Той само за увеличение говори. Друго от него не съм чул.

Всичко е точно - до три месеца ще вдигнем цените с 30%.

Тази долна пасмина само напалм ги оправя! Вода от десет кладенеца ще ти донесат, ще го увъртат и усукват и все те ще са чисти като момина сълза. С тази натресена услуга, която плащаш дори и без да ползваш, с тази непрозрачна консумация - каквото ти кажат, че си ползвал, си ползвал и това е. Не ми се мисли, ако зимата е по-люта, хората са си по къщите, как ще има сметки от 200-300-500лв за гарсониерка. Преди години някакво саниране ни продаваха, щяло да ни намали сметките - бабината ти трънкина. Сметките ти са каквото ти пишат идиотите от Топлофикация, независимо какво си ползвал. При нас тази топла зима беше просто сауна - умираш от жега и това си го плащаш. С тея идиоти не знам кой може да излезе на глава и едва ли ще е със само малце кютек.

И мен ме дразни г-н "ЦинИте"! Не е ли пенсионер? Да се маха, за да не го махнем!

Как да не е точно? 80 лв за гардониерс с един човек без радиатори. Супер коректни са с~ките. То и март беше толкова студено, че се доближава ме до северните ширини.

На комунягите и тоя път не им мина номера да свалят Фандъкова.

Седесар!

Важното е да има по едно Гербаджийско Комунистическо гомно навсякъде. Да показва Партийната книга на Тъпия си ВожТ

кретени и и и и, а ние - още повече

самодоволни от снимката и ги пратете на борсата. Дръжте си на думата, колкото и да лънготят са за изритване! Стига са лъгали и мазали с прогнози на база предишна година, която няма нищо общо с настоящата топла зима!!!

Ще е точно когато ви изметем заедно с организираните престъпни групи ГЕРБ, измислени патриоти и ДПС.