КЕВР към омбудсмана: Цените на парното няма да бъдат увеличени необосновано

През новия отоплителен сезон ще се плаща по-малко от изминалия, припомня държавният регулатор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се спре порочната практика да се ползва за база предната година!

Нямало да увеличават необосновано? Това, че искам да си вдигна заплатата с еди колко си явно е основателна обосновка..... или пък да си купят по-модерни коли и по-скъпи любовници- още по-основателна обосновка!!! Многооо нагличко нали.... е на прост народ каквото и да му кажеш няма значение- важното е нещо да кажеш!

Стига сте ни лъгали и омавайли с ъс сладки приказки от хиляда и една нощ!!!!!!!!! Какво става с мартенските сметки ?????Нали и те нямаше да се увеличават???????За м 3 2019 парното ми е 59,82 лв а за м 03,2020 е 194,08 лв.!!! Не мога да пресметна колко % са ,неграмотна съм!!!!!! Да ми кажат тия от КЕВР!!!!!!!!!!!!!!!

Цените на парното няма да бъдат намалени обосновано, т.е. остава текущото положение . Абе ние от КЕВР да не сме маймуни само ни разигравате - едни искат намаление, други увеличение ? Каквото каже правителството това ще стане - имаме нужда от пари, много пари ...

Не ви вярваме идиоти!

аз не плащам от 3 месеца - изобщо не съм включвала радиатор, нямаше нужда. Чакам да дойде отчитането и изравнението - консумацията ми е 1/3 от миналата година - така, че да видим как ще стане. Ако не могат да се издържат, да фалират и туй то - стига са се напъвали в лъжите

ТОЗИ ГАДЕН МОЛЕЦ ОТ КЕВР РАБОТИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ И ЗА МОНОПОЛИСТИТЕ

Е то винаги целите са основателни мака че нито заплатите са вдигнати нито газта

Някой ще може ли да обясни защо през февруари платих 62 лв. за парно, а през март ми искат 90? Приказките, че сме си седели вкъщи заради карантината са неприложими. Аз съм пенсионер и дали е карантина или не стоенето вкъщи е еднакво. Няма да си платя сметката докато не проверят топломерите, само, че как ще стане при карантина? За намаляването цената на газа пък не се коментира от никой, защо? Излиза, че "Топлофикация" е над всички и всичко.

просто е - февруари 29 дни , март 31 дни ?

Изобщо не е просто ,сега ще ни съберът парите ,за да не ни връщат после , уж при изравняването, а тогава ще ни изкарат борчлии!!!!!!!!!!!!

Нищо че цената на газа драстично падна.

Боклукът иванов винаги ще "обоснове" вдигането на цените срещу съответната "мотивация" от монополистите.

Система,която не дава шанс и надежда на губещите е обречена. Не дали,а кога. Когато дълго време няма справедливост,идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмездие. Бой се от търпеливите. Няма такава държава,която да толерира фирми грабещи и съсипващи НАРОДА. За товма на хората им писна. Какви са тези закони,които допускат това? Законът е волята на икономически годподстващата КЛАСА възведена в закон. Интересите на тази класа и народа са антагонистчини. Едните живеят и трупат "мазнинка" на гърба на обраните,онеправданите,ограбените и гладуващите. Това справедливо ли е? Това неможе повече да се търпи. Всичко си има начало и край- само саламът има два края.

Какво увеличаване? Нали трябваше да ги намаляват заради по-ниската цена на газа?

Най - сетне Иван Иванов, шеф на КЕВР ще бъде пенсиониран и му бъде направена пълна ревизия.

Фалит, одит, съд!!!