Какво е диверсификацията според Борисов: F-16, газ отвсякъде, ядрено гориво от Швеция

АЕЦ "Козлодуй" подписа договор за анализи и внедряване на нов тип ядрено гориво с шведското поделение на "Уестингхауз"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гоз от всякъде , а сме на дърва и кюмюр ? Атомно гориво от някъде , евтиният ток се изнася за всякъде , ние плащаме скъпият ? Стар модел фантомни " хвърчила " нарязахме нашите 600 бр. реални ? Направо си правят каквото им кажат , бе питайте ни с РЕФЕРЕНДУМИ така ще е по лесно и за вас и за нас и най-важното по евтино !

Самолети от Америка, американска газ, горивото не е от Швеция, а от американска компания в Швеция.... съвсем ни вземат за олигофрени...

Диверсификация е ВСЕКИ (различни ...... минаващи покрай теб или "ТВОИ ПРИЯТЕЛИ, КОИТО ИМАТ ИНТЕРС") да те ОПРАВЯТ , а ти да им плащаш за това. На това сега му викат .... "пълна диверсификация" иначе бяхме САМО на частична

Херо как гледка зад него, и точи зъби....

Банкянски мършляк!

Но най-вече от правото черво ...

То тръба няма,газ отвсякъде.Газ само от задниците ви идва отвсякъде.Улавяйте я от въздуха о вкарвайте в тръбата.

Ами прав е. Диверсификация означава да можеш да избираш. Вече Путин няма да може да ни рекетира с газта, ядреното гориво и ремонта на изтребителите. Досвидания Володя!

Ти имаш ли идея как рекетират американските чакали бе олигофрен?

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА.

Прост, та му лесно!

Нито Ф-16,нито газ,нито ядрено гориво,защото няма централа.Този идиот какви ги говори?

"Да пълнимЕ чекмеджето"

Защо подобен човек трябва да се разпорежда със съдбата на България?

Още един пример как се продават националните интереси.След тези заигравки, които вероятно са пътя към нов Ченобил, ако все пак са успешни ще доведат до нарастване на цената. Така, както цената на американските централи в Марица Изток е неколкократно по-висока. Цената на ел. енергията от централа с помощта и съдействието на САЩ обезмисля такива проекти защото са много скъпи и това ги прави неконкурентноспособни.

Простотията е завладяла и троловете на ГЕРБ , много бързо се разпространява !

Четвъртит !

Уестингхаус Електрик Швеция работи с руско ядрено гориво. Централите в САЩ се зареждат с руско гориво от дъщерна Канадска фирма. Горчивия опит показва че тази фирма се опита да сложи свои клетки на Чешката ядрена централа което по щастливи обстоятелства не доведе до взрив. В САЩ от 1980 г. няма построена дори една АЕЦ. По времето на Горбачов американците изкупиха за 1милиард долара урана от ядрените бойни глави на ракетите със среден обхват които бяха нарязани от руснаците. Това осигури гориво за централите им след преработка за около 50-60 г. Загубите на руснаците се изчисляваха в ТРИЛИОНИ долари. На Двата континента АМЕРИКА има само около 5% залежи на уран и производните му. Тази фирма Устингхаус фалира, но явно е купена от Швеция и възродена да се явява някаква касичка. За това посланничката ХЕРО МУСТАФА ходи и лобира и горещо се моля да не направят някакъв експеримент и да думне Козлодуй.

Това е пътя към нов Чернобил. И осигуряване на най-висока цена на ел. енергията за българи.

Браво на Бойко,... България е на 58 място в света според доклад за най-добрите държави за 2020 г. Това е проект за класиране и анализ на САЩ на News & World Report, BAV Group и Wharton School на университета в Пенсилвания. На първо място в класацията е Швейцария, втора е Канада, трета е Япония. В Топ 10 влизат и Германия, Австралия, Великобритания и САЩ. Общо 73 държави са оценени в различни категории на изследването - от икономическо влияние и военна мощ до образование и качество на живот. Целта е да се определи кои страни имат най-голямо влияние в глобален мащаб. Проблемът на русофилите-алкохолици и тяхтата раша е, че са на нивото на Сомалия, но си мислят, че са равни с България и Румъния

според доклада на една жена от пазара- Русия е на 1 250 000 място в света, и всеки ден умират и падат и изчезват ,обаче те не знаят.Честито другарю.

В първата десятка сме! Отзад напред! Само според тази класация не сме последни!

Скопените червени продажници, изобщо не ги интересува България интересува ги само да се величае русия!!! ако им пукаше за България щяха да разберат че за България е по-добре в ЕС и далече от путинска русия! но те са просто едни платени тролове и няколко малоумни русофила

Ей така пишеха неграмотните ви предшественици, когато на 13.06.2001 год. Иван Костов сключи договора за американските централи в Марица Изток. Тази ,,прегръдка" с американската енергетика ни струва десетки милиарди загуби, които се вливаха в техните джобове. Със сегашната сделка загубите ще са още по-големи. Не е работа милиционер и телефонистка да чертаят ядрената стратегия на България защото ще унищожат или енергетиката или българите.

рущляците пак ще духат супата...

Един писател поляк, отговори на Бойко Василев, когато той го попита: "И вие и руснаците все говорите за Родина, къде е разликата?" Полякът отговори: " Виждате ли господин Василев, Ние поляците, вие българите, румънците и всички европейци, под Родина разбираме земята, на която сме се родили. Земята, в която лежат близките ни. Земята, която нашите поколения са обработвали и защитавали векове. Земята, която е пропита с потта ни и земята, която пее песните ни. Ние дълго сме били с руснаците и от болка сме научили това. Руснаците под Родина, разбират земята на Империята. Нито са я орали, нито са я копали, нито знаят как мирише." Замислете се над това. Както хиената не се разделя доброволно с мършата, така комунистът не престава да предава родината.

ББ е пълен невежа в естествените науки, икономика и т.н. Дайте му да говори за кражби, изнудване, рекет и прочие криминални деяния. Там е спец, че дори и от личен опит.

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

българската диверсификация това е диверсификацията на простотията,кражбите,измамите,корупцията,заедно със хора от съдебна система която да гарантира сигурността и спокойствието на охранените и оядените български мошенници бандити!

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА.

И на теб Путин ти е виновен, че жена ти е забременяла....

българската диверсификация това е диверсификацията на простотията,кражбите,измамите,корупцията,заедно със хора от съдебна система която да гарантира сигурността и спокойствието на охранените и оядените български мошенници бандити!

Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. Я колко мършляци, основно руски помияри, са се наредили на барикадата да плюят и да пророкуват краят на най успешният съюз в човешката история - ЕС ! И всичко това само защото "лошият" ЕС принуди "добрият" Газпром да намали цените на газа за Източна Европа …. Жалката руска пасмина прилича на лисицата, дето вървяла след коча в очакване, но накрая разбрала: "И на коча мъдите се клатят, ама не падат!"

Онази арабкиня, дето с нокти и зъби щеше да се бори срещу корупцията до мутрата, което показва че американците са приели пълните нощни шкафчета с корупционни евра и злато, подслушаните записи и са се примирили с мутренското управление, така демокрация от отвън океана няма да дойде

Когато човек се роди прост, то е за цял живот....

Какво ли ще стане с отработеното гориво,къде ще го слагаме

Както досега ще го пращаме в Русия. А, не може ли?!?

Стъпка към измъкване от задушаващата прегръдка на руския мечок. Стъпка към независимостта. Браво!

Ха да видим що за "независимост" ще бъде тая.

Управлява ни един ненормалник. Всеки ден лъже и говори глупости. Вдигнаха газта,очаква се и данъците да отидат нагоре.

Байдън не си поплюва, продължава да го вкарва по малко в Путя, не може да се отрече, че не му е приятно на тия години но като няма друг изход, надупва се джуджето.

Анализа не е диверсификация, а път към нея

Вече изгорихме 1 милиард куб метра газ от САЩ - а мурзилажа дори и не разбра.

Чрез диверсификация се налага конкуренция, тя от своя страна повишава качеството и намалява цената!

Обаче някои не знаят значението на думата. Да мислиш че „газ - само от Швеция" е диверсификация ... трябва да си от ГЕРБ!

Дори и БСП да дойде на власт диверсификацията на енергийните доставки ще продължи. Не е лошо да имаме резервно ядренно гориво, може да се окаже че е по безопасно от руското.

Що ли робската пасмина от голямата земя пак вие ...

Експерименти с неоригинално гориво в българските реактори. Чернобил да не стана да изглежда като детска закачка...бойко унищожителя на страната

Всеки може да види в нета как двама осмокласници в една сауна му сцепват уйгурския гъз!

От лайняната кочина Рашка-говняшка

Добре че е Борисов за да се развива България. На пролет хората ще гласуват пак за Герб, защото строят непрекъснато.

До Браво "...защото строят непрекъснато." А хората се хранят,преден,през два,по един път на ден,мухльо!

Луд ли си, трол ли си?!?

Бат Бойко може и да не разбира от диверсификацив, но през годините много добре е разбрал как се внася и разпространява един продукт. Той просто използва опита на наркодиларите, внасвяш и разпространяваш там, където босът ти каже, цената не е твой проблем

...и пълниш чекмеджето.

Споко бе , горивото ще е руско,дизайна на касетите ще е едно към едно с руските/то няма как да е другояче/,Ще ги заредят в Швеция ,ще ни ги доставят с добра надценка и диверсификацията е готова.Нов тип ядрено гориво-глупости на тъкалета,въргал да става по форумите!

Корумпирания боклук и шизофреноидите около него се канят да крадат още и през следващия мандат. Шибани изроди!

Тва е спалня с десет нощни шкафчета.

ДАЛАВЕРИЗАЦИЯ!

Швеция да ни подари стари грамофонни плочи с хитове на ,,Абба,, , иди -доди..., ама да ни продава и ядрено гориво?!

Че колко му е , след като правят и гевреци с мармалад?

ТЪПАК!

Проста сметка ! Ползата за народа е никаква , разабирам да е евтина и достъпна газта за обикновения човек ,като е в Чехия или в Англия и да се хвалят . Ползите са за посредническите фирми и на газта и на тока . Да не говорим за Румъния ,която от тази година си газифицира и селата вече .... Сегашните ни управляващи са вредни за народа си...

Ревете, руски подлоги, 75г Русия ни смучи ненаситно, като вирус, а ЕС наля милиардив БГ за 15г Русия нагло ограбва България, фирмите й не плащат данък печалба Със спечелените у нас милиарди от руски фирми, Кремъл може да си купи правителства, партии, съдебна система, служби за сигурност Държавна награда заслужава СИБЕЛ МАРИН БГ ЕООД, еднолична руска собственост, декларирало печалба от 1,47 милиона лв. за 2014 г. Русия продължава да налага и днес имперската си политика и нагло да експлоатира и ограбва България. Това сочат официалните данни от Търговски регистър на Република България за 2014 г. и предни години, анализирани от юриста Георги Георгиев Отново рекордьор е „Лукойл Нефтохим” АД с отчетени приходи за 2014 г. – 6 514 615 000 лв. ( 6,5 милиарда лева) И НИТО СТОТИНКА ДЕКЛАРИРАНА ПЕЧАЛБА! За период от 7 години компанията е отчела тук приходи от над 46 000 000 000 лв.( 46 МИЛИАРДА ЛЕВА И НЯМА ГОДИНА, В КОЯТО ДА СА ОТЧЕЛИ И СТОТИНКА ПЕЧАЛБА!) По мои спомени преди години в рафинерията в поне 16 различни производства си изкарваха хляба близо 20 000 българи. Колко от тях са изхвърлени на улицата съдете сами, след като в началото на 2008 г. там все още се водят осигурени 3370 човека, а през 2015 – вече са само 1407. Да припомня, че все още нямат измервателни уреди на терминала в Росенец. Да припомня, че компанията е пълен монополист и над данъчните складове за горива и този монопол продължава. Някой ще каже, че сигурно печалбата отива при дистрибутора?! Да видим какво е положението при „ ЛУКОЙЛ – БЪЛГАРИЯ БУНКЕР” ЕООД ?! За 2014 г. декларират приход от 219 391 000 лв. Декларираната печалба е колкото на клекшоп. Общо за период от седем години са декларирали приход от над 1 818 000 000 лв. (1 милиард и 818 милиона лв.), като са отчели печалба от само 1 561 000 лв. общо за 7 години. Това – при осигурени само 23 лица. Сами можете да си представите икономическият ефект само от тези две руски компании, които годишно отчитат приход, близък до 10% от брутния вътрешен продукт на България. Покрай изкуствено раздухания скандал с „Овергаз” Външното министерство на Русия обяви, че „Овергаз” потребява само около 10 % от доставките на руски газ за България. Според отчетите на ОВЕРГАЗ ИНК. АД, за 2013 г. приходите им са 1 491 000 000 лв. Относно собствеността на „Овергаз” АД , което за 2013 г. отчита приходи от 1 491 000 000 лв. (1,49 милиарда лв.) – според приложения в Търговски регистър списък на акционерите е 50 % собственост на Газпром. Останалите 50% са собственост на „Овергаз холдинг” АД. Не ми се мисли колко руски газ плаща общо България - по най-високи цени в Европа В химическата промишленост, в азотно-торовата, в металургията в себестойността на произведеното до 60% е стойността на газа. Няма как да оцелееш, няма как да си конкурентен, когато основният ти енергоизточник, формиращ цената, е с 50% по-скъп , отколкото на конкурента. Колкото и ниски заплати да плащаш, колкото и данъци да укриваш. Няма как! Така се оказва, че над 1/4 от БВП на България (над 20 МИЛИАРДА ЛЕВА) заминават в посока Кремъл само през нефтените и газовите доставки. По най-високи цени. Подобно е положението и при прословутите ВЕИ-та. Малцина са българите, които знаят, че най-големият производител на най-скъпия ток от ВЕИ в микса е руската компания „ЛУКОЙЛ ЕНЕРГИЯ И ГАЗ БЪЛГАРИЯ” ЕООД. В отчетите им за последните 7 години декларираният приход е над 740 000 000 лв. а печалбата е нищожна или отрицателна. Подобно е състоянието и при НИС ПЕТРОЛ- отчита за 2014 г. приход от 148 000 000 лв. И е на загуба. Ужас… Кой стои също и зад прословутите ТЕЦ-ове впрочем. Защо никой български държавник, нито една институция или медия не обяви официално кой е реалният им собственик?! Упорито се лансира тезата, че били „американски”. Глупости на търкалета. Питайте Румен Овчаров колко са „американски”. Ето, при положение, че в ТЕЦ „Марица изток 3” 27% дял има държавата в лицето на НЕК – питам управляващите: кой стои зад съдружника на държавата – офшорката КонтурГлобал България Холдинт Б. В.? КОЙ е собственик? КОЙ стои зад офшорката, собственик на ТЕЦ Марица изток 1 – „Ей и Ес България” Б.В. (AES Bulgaria), чийто управляващ директор е Евгения Юриевна Родионова. ЕК заложи бъдещите вземания за строежа на тецовете. Споразумението с AES пък е подписано на 30 ноември 2005 година и за него разрешението си е дал тогавашният министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров, който днес представлява държавата в борда на директорите на „Лукойл Нефтохим” АД и наскоро в националн ефир заяви, че държавата била притискала „Лукойл Нефтохим” АД. Това е представителят на държавата. Назначен там да защитава интересите на държавата?! Нали се сещате, че КОЙ стои зад тези офшорки. По-интересен е случаят с Булгартабак. През 2013 г. руските собственици на „Булгартабак” отчетоха приходи от над 139 милиона лв. През 2014 г. – само 66 милиона. Въпреки това през август 2015 г. акционерите решиха и обявиха раздаването на рекордни дивиденти. Междувременно финансовите органи на съседна Турция помолиха Прокуратурата на Република България да разпореди разследване на вероятни контрабандни канали, защото има съмнения, че цигарите на компанията са най-разпространената марка на черния пазар там. След решението за раздаване на рекордни дивиденти от „Булгартабак” през август, странно в парламента се предложи гласуване на облекчения за руските собственици на компанията, изключвайки ги от задължението за увеличаване на осигурителния праг и намалявайки акциза за определен клас цигари, произвеждани основно от тази компания. Законодателят гласува ощетяващи бюджета разпоредби. Според официална информация от Русия Внешторбанк притежава 79.83% . http://www.akm.ru/eng/news/2011/september/14/ns3703780.htm Пита се в уравнението какъв дял има ДПС и други български политици в офшорките LIVERO Establishment и Woodford Establishment !? Според документите от Търговски регистър „Булгартабак-холдинг” АД е собственост на регистрираната в Търговски съд Виена фирма BT Invest GMBH. Регистрирана с 35 000 евро капитал. Не мога да не спомена в това изследване и фирмата „ТРЕЙДНЕТ БЪЛГАРИЯ” ЕООД, прехвърлена от г-жа Марешка на руската гражданка Нина Василевна Катченко през 2012 г. През 2013 г. фирмата отчита странен ръст на приходите от над 397 000 000 лв., като отчита печалба под 1 % от приходите, а през 2014 г. отчита приход от само от 1 687 000 лв. и никаква печалба. Това – при социално и здравно осигурени 4 човека. Покрай това се сетих да проверя как стоят нещата и в аптечния бизнес. Според banker.bg – http://www.banker.bg/upravlenie-i-biznes/read/ver... веригата Медея е основана от руския гражданин Андрей Андреев и синовете му и е една от най-бързорастящите. За последните две-три години „Медея“ почти е утроила обектите си, които сега са 33 в София. Бизнесмените са приели българско гражданство. Ето и данни от счетоводния баланс на една от фирмите. Както се вижда за 2014 г. са отчели приходи от над 4,9 милиона лв.. Отчена печалба – тц! Тежък е аптекарският занаят, неблагодарен. Налага се да се правят жертви, да се работи на загуба…Пък и с тези почти безплатни лекарства…Мъкаааа… Да не пропуснем и БТК. Годишните приходи на компанията за последните 7 години са между 800 000 000 лв и 986 000 000 лв. Общо за последните 7 години – над 6 милиарда и 300 милиона лева. Да си спомним и, че беше харизана само за 200 милиона. 24 фирми, които са руска собственост или с управители или съдружници граждани на Руската федерация са декларирали за 2014 г. приходи между 5 и 20 милиона лева. Сами виждате, че от цитираните 24 фирми, приходите, реализирани в България надвишават 232 милиона лева, а ако извадим онези няколко, които са декларирали печалба, що-годе съизмерима с 10% от декларирания приход, то полученият данък от държавата е нищожен, а в много случаи липсва изобщо Прави впечатление, че доста фирми като ПЕНТХАУС БАЛЧИК ООД отчитат приходи от милиони години наред, но подобно на Лукойл не са отчели и стотинка печалба. В случая при декларирани приходи за три поредни години от над 17 000 000 лв. няма отчетена и една стотинка печалба. Подобно е положението и при СОК КАМЧИЯ ЕАД , чийто собственик е кметството на Москва. Същото онова ваканционно селище, което бе построено по времето на правителството на Станишев в природния резерват на устието на Камчия. За последните 2 години фирмата е отчела приходи от над 40 000 000 лв., но нито стотинка печалба. Прави впечатление, че тук като представляващ се мъдри и бившия главен секретар на ЦК на ДКМС другарката Станка Шопова. Явно преходът от комсомол към едра буржоазия не представлява особена морална дилема за нито един комунист. Всъщност, замисляли ли сте дали кметството на София, на някой друг български град или друга европейска столица може да си построи бетонните кютуци насред природен резерват?! Единствено за кметството на Москва явно това не е проблем. При регистрираните фирми с руско участие като собственици, управители или съдружници с приходи между 2 и 5 милиона за 2014 г. положението е същото. С едно изключение – СИБЕЛ МАРИН БГ ЕООД, еднолична руска собственост , което за 2014 г. е отчело приход от 2,5 милиона лева и печалба от 1,47 милиона лв. (предлагам държавна награда за това дружество и специални преференции, а руският гражданин да бъде обявен и за почетен гражданин на ЕС, декларираната печалба от останалите е никаква или символична. Всъщност от регистрираните над 50 000 фирми с руско участие, по-голямата част са свързани с покупката на имот., основно край морето или в планинските ни курорти. За руската инвазия в нашата страна въздействие оказва държавната политика, толерираща мултимилионните групировки, които препират парите си от престъпен бизнес чрез хотели, докато изтиква малкия и средния бизнес и неговите клиенти в девета глуха. В същия момент паричният поток от туризма все повече преминава в ръцете на едрите групировки и хотелски вериги, съсипвайки поминъка на хиляди български семейства Защо продължава монополът на Лукойл над данъчните складове за горива?! Защо изобщо беше предадена рафинерията в ръцете на Лукойл?! Защо никой не пипа енергийната мафия?! Защо цената на нефта се срина с 300%, а на горивата с 30%?! Елементарна сметка – колко е 1% от 20 милиарда? 200 милиона. Какво може да си купи Кремъл в България за 200 милиона? Достатъчни ли са за правителство, парламентарно лоби, ръководни структури в съдебната система, служби за сигурност и медии?! И не се чудете защо тогава България продължава да бъде най-бедната държава в Европа, с най-ниски пенсии и заплати и с най-голям демографски срив…. Това брутално изцеждане на национален ресурс, на спестяванията на българина, водещо и до чувствително намаляване на неговата покупателна способност, се извършва от години наред в съучастие на всички български правителства. Ясно е защо. Никой не бива да си прави илюзии, че имперските методи на експанзия на руския империализъм са се променили. Подкупвай, разделяй и владей. Така действа имперска Русия, Съветска Русия и днешна олигархична Русия. Това е основният метод на руския империализъм. Където не става – гази с танкове и армия за да си назначи марионетни правителства. Справка – Украйна, Грузия, Полша, Литва, Латвия, Естония, Чехословакия, България, Полша. Всъщност, няма съседна държава, която Русия да не е нападала, газила, мачкала. Та и по-далечни.

Чиче, никой няма да чете ,,този роман,,! А ти си радетел за Чернобил на Балканите. Ядреното гориво не са гевреци и най- много да гръмнат Централата. И само ехото це повтаря над България... Козлодуй... ...дуй.... ...уй ....!

Тези въпроси ЗАЩО не ги задаваш към правителството?

Деко , направо бегай в НАП мой ! И кажи на Бойко ,че тия премиални с милиони дето си ги платиха напоследък - не им се полагат !

Ха ха, ушанките издухаха супата и с доставките на ядрено гориво. Ну молодец тий Володя!

Подвеждаш се по ,,ениргийната пропаганда,, за диверсификацията.

Ама не издухаха супата с реактора и с потока.

Дали?!?

Това не е диверсификация, а смяна на доставчика.

Това е да държиш и кюлчета злато и пачки с евро в чекмеджето си !!! Нали Бай Хой ?!

ли е мата хари?

Майка ми е на бая години. Ама питай сестра си - ако имаш късмет може тя да се окаже.

Да и тулупа ме знае, ама му е мека пишката

Що питаш? Иска ви се най-накрая да я установите ли?

От всяка сделка - 30% за премиерските нощни шкафчета.

дори и някой незавършил 4ти клас и бавно развивал се няма да се хване на евтината манипулация :)) то е ясно, всичко що е бсп е корумпиран боклук и скоро ще е зад решетките :)

Чекмедже = манипулация = диверсификация