Кабинетът дава подкрепа за наемане на още 650 кв. метра от Световната банка

Предвижда се отваряне и на други функционални звена в областта на финансите, човешките ресурси и други области

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е съмнително всичко това кто информация. Доколкото се разбира от материала този офис ще се занимава със събиране на финансова, икономическа и друга разнородна информация която ще се използва за престъпна дейност.

Нека каже СБ какво става с вторите пенсии? Ще ги има ли и ще бъдат ли по големи от НОИ? Кои ще поеме отговорност ако след препоръката от СБ за въвеждането им, те не са ефективни?

Бойко ръси пари наляво и надясно Наши пари. Предплати незнайно защо Истребителите които сега можеше да купим на много добра цена. По скоро предположително с наши пари си купи за себе си собсвено спокойствие индулгениця и още няколко срокаю А народа не получи нищо дори визи не паднаха. А сметката ще е плаща народа през бюджета. Сега и световната банка Българите едняците на Европа ще и плащат офиса.Правителството или е исключително некомпетенто или много корумпирано.

Бизнес центъра в Младост 4 е собственост на Плевелиев, като земята му беше продадена на цена за земеделска земя от Бойко Борисов, тогава кмет на София. Сега Бойко Борисов осигурява на Плевелиев скъпарски луксозен наемател, като наема обаче ще плащаме ние, чрез бюджета. Това е поредната кражба от държавата която правят Боко и Плевнята.

Световната Банда е много бедна, та трябва Боко да я спонсорира. Ами да си наеме офиси от свободния пазар. Бахти и комунистическата банка, бедните българи да и плащат наема и всякакви луксозни разходи. Боко го чака Народен съд.

даааа а наема ще бъде плащан от държавата в смисъл от гражданите и ще плащаме на някой капут даващ офисна площ

копелета мръсни, чуждопоклонни! Световната банка, а? А БЪЛГАРИТЕ?