Иван Иванов: С новите цени избегнахме тежък срив в цялата енергийна система

КЕВР положи максимални усилия, за да не допусне още по-висок ръст на цените на енергийните услуги, заяви председателят на регулатора и настоя темата да не се политизира

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И твойто време ще дойде

Нямаш ли страх от Бога? Ще гориш в Ада, и ти, и цялата ти рода, до Девето коляно.

Амин!

ХЪРВАТА ЧАСТ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО беше да харижете на россия 5 милярда за "турски поток" и некожи фигури от властта да осръбрът това с комисонни, подкупи и чекмаджета. ВТОРАТА ЧАСТ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО: дигане цените 30-50-100% - РАЗХВЪРЛЯНЕ НА ЗАГУБИТЕ ВЪРХУ КЛИЕНТИТЕ, АМА ТАКА, ЧЕ ДА СЪДЕРЕТЕ 7 КОЖИ И ДА ИМ ИЗПИЕТЕ КРЪВТТА. Е да се надеваме, че втората част нема ви се получи. Кой е ЛУД да ви ги плаща тез, измисленозавишените цени?

А някой не помисли ли за тежкият финансов и психически срив на абонатите, дърт алчен гъз ?

Този герберски некадърник даже не научи правилен български, а определя бъдещето на икономиката според капризите на мутрата - веднага в затвора !!!

Мутрата е в оптуск сега. Управляват хората на Муня...

този главен спекулант на републиката. Само в бъдеще време говори, само спекулира, винаги знае какво ще се случи на пазарите. А тогава защо не печели от тях, ами е на топло в Комисията?

Ей такива 100 годишни алчни задници ни крадат методично. И винаги е в посока увеличаване на цената...С други думи участват в търгове с наддаване... Питам : Защо са ни подобни "комисии", освен да генерират корупция ?

Чудя се на такива като теб как не им е неудобно да пишат пред хората?

Щото те имат безполезната и вредна функция само да я увеличават...

ДА ИЗЧЕГЪРТАМЕ ПАРАЗИТИТЕ ОТ КЕВР

изроди

Цените на всички комунални услуги спрямо средните доходи е престъпление. Ситият на гладния не вярва. Няма подходяща дума, която да ви описва.

ава нииииииииииииииииииииииииииииииииииииии! ИМА СИ МОДЕРАТОР. АЗ ПА СЕ ЧУДИМ НА ТИКИВИ КАТ ТЕб: НЕ ТИ ЛИ Е НЕУДОБНО ДА СИ демонстрираш безкрайнното его и властизам, като ИЗИСКВАШ правопис у нетът! Таз чудесна среда! Кефиш се, пишеш си, МОДЕРАТОРА ТРИЕ ако не муу се ареса и това е. Айде дан ми образуваш комплекси през нетът, доминирай близки и познати. непознати у нета - не.

Избегнат е тежък срив в джобовете на олигарсите. Венсеремос, юнаци!

Супер решение. На чужд гръб и сто тояги са малко.

Кретен мръсен! Не вдигнахме с 50%, а само с 20%. Радвайте се, материал прост! Не са за изчегъртване в КЕВР, а за линч!

Даже е малко!!! "ВЛАСТ" ли е - вярвам и!

Аз мисля, че това е началото на една инфлационна спирала. Тези цени ще вдигнат други цени, те от своя страна ще увеличат следващите, и така нататък. Също така да не забравяме и парите в банките, които наближават 100 милиарда. Сигурен предвестник за тази инфлация са цените на имотите и предлагането на имоти в момента. Който се интересува знае за какво говоря. ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА ВТОРО ИЗДАНИЕ НА ЖАН ВИДЕНОВАТА ЗИМА....

Да сринеш енергийна система от претоварване или авайрийно изключване на големи консуматори разбирам. Ама как става тоя номер от техническа гледна точка с цените, не мога да схвана.

Дъртю докога Ша ни налагат цени -те като все едно сме добитък на заколение ?? Докога ве боклуци - скапани - не са наядоха ве

Ако гласувате за Партията, токът и парното ще са на цени, като едно време! Обещаваме! ..а ако нещо ви излъжем, ще сложим ново лице и пак ще обещаем същото! Само гласувайте! Важно ни е!

на 100% съгласен идва инфлация -голяма

нека да се ваксинират: ББ, Ботокса, Балтата, Кантара, Кауна НОЩ-ниците, Дариткова и др. ПРОМОТЪРИ, лично пред комисия от Мангъров и Пламен Пасков и група граждани доброволци вкл. братя роми. от наети от нас лекари или мед сестри; - . тези които са уж "ваксинирани" ще им сложат "бустерна" доза, и без това разправят че можело да се наложи. ще поканим всички ТВ-та, Сефда ТВ може да излъчва лайф за баба Яга тогава може да сме първата държава със поне 100% ваксинирани така ще се нашокат канчетата на чалгарите и ГРЕП ще печели изборите с200...%, поне ще се въстанови НОЩ и ще излъчват в 7:15 - "Дела и екскременти" и в 20:00 - Централна трупна емисия /със страшни цифри/ 3-ен локдаун: с 3 СМС докенефа /3 - преди, след и описание на резултата/. Излизане само с нотариус, съдебна заповед и такса "изход"

Ще ви вдигат цените, защото сте форумни революционери, всичките. Призовавате да ги изринем, но на протести дори и не помисляте да дойдете. Колко души ще има днес на улиците по големите градове, а? Мишки сте, затова ще ви дерат докато сте живи. Стойте си у вас, мишлета, и пробивайте нови дупки на коланите, че цените тепърва започват да растат. Трябва да се плащат заемите, дето ги дръпнаха допълнително миналата година (6 милиарда), уж заради Ковид-19, а ги раздадоха на олигарсите. Трябва също да се плащат предизборните увеличения на заплатите в държавната администрация и пенсиите. От къде мислите ще дойдат парите? От вашите джобове, за което тепърва ще се вдигат и данъци в-у доходите.

а кой е довел нещата до това състояние. До кога ние ще плащаме за некадърни менаджри, дето са роднина на тоя или оня?

Човек не може да ги срещне някъде на улицата, явно се криете, защото знаете какво ще ви се случи. Народната любов ви чака!

С писане и възмущение поо форумитее не става. Такива наглеци като тоя Иванов мислите ли че ще се тргне. Сомо блокирае на с.държавата и бой по кратуните им.

А тежкия срив на домакинските бюджети ще го избегнете ли? С всяко увеличение на комуналните услуги се намалява личния разполагаем доход на домакинствата. С думи прости това означава, че на хората ще им остават по-малко пари след като си платят сметките, от което следва, че хората ще харчат по-малко, от което пък следва, че бизнесите ще имат по-малко продажби, което води до икономически спад.

Не разбрахте ли, че който и да дойде на неговото място - все така ще е !! Мафията ще вдига цените нагоре и ще дере кожи!! Никакъв регулатор!! Държавата определя цените и тогава, когато се вдигат заплатите на работещите и пенсиите - пропорционално да се вдигат и цените на енергийните източници!! Това е!

ХИХО, знаеш ли че в КВЕР нищо не зависи само от председателя. Там има представители "експерти" от всички политически сили. Откакто доц.Иван Иванов е председател на КВЕР успя да намали външните услуги от 90 на 10,15%. Увеличенията, които периодично стават са плод на неразумната политика на различните правителства. Така, че мислете как да гласувате на предстоящите парламентарни избори.

За парно в Перник,платих 0,88лв за юни... Въпроса е дохода и работната заплата,а не водата и парното.

Тоз да не се прави на готин и да не обЕснява за неимоверни усилия на паразита кевр. Лесно му е да каже за международни пазари, да измисли 105 компонента, за да оправдае скока на цените. И както винаги, увеличението не е малко, но пак е по-малко, отколкото би желал тоя дядо и така му се струва, че се грижи за народа. Най-бедна държава с непосилни цени. Зимъска да не се чудят, че хората се топлят са каквото им скимне и замърсяват.

''Трай душо, черней кожо'' - Хр. Ботев

Тъпанар, преди изнасяхме ток, а сега какво??? Срив след срив, цените растат и така. Кога ще се махне това изкопаемо??

Ма да се сриват бе!

Овцете са за да ги стрижеш, това и правят.

Цената на енергията у нас е много евтина спрямо съседите и Европа.да си мълчим.

С обич от управляващите.

Ега ви избегнат не знам къде!

Какъв срив, не разбирам. Колко трябва да бъдат, за да работят нормално . Или печалбите са по-важни. До следващото увеличение, със същите аргументи.

До този момент тенденции за повишаване на посочените цени в Сърбия няма, макар че високите борсови цени засягат и тях.Крайно време е управляващите да ни информират за действителните парични възнаграждения,които получава този индивид Иванов / а не само заплатата/ за да сме наясно какво ни струва това недоразумение.Да се посочи и щата на кевъра барабар с бюджета им, файдата от тях и направо ще ни спрат часовниците от потреса!

Този няма ли кой да го махне вече? Колко години е в КЕВР.

В увеличението влизат ли ремонтните дейности? Или за тях отделни цени? Защото половин София е без топла вода.

Т.е. Миганите и нашите хора пак няма да плащат!

пенсионер

"Високият ръст на цените на енергийните суровини и на въглеродните емисии..." Значи имаме електроцентрали, които замърсяват въздуха, който дишаме, затова плащащ тези централи високи суми за въглеродни емисии, които ни ги начислява на нас в сметките. Плащаме си за да дишаме мръсен въздух. А на мен очакването ми е, че ако някой замърсява, той си плаща за замърсяването, или инвестира в чисто производство, за да му падне въглеродния данък. Има и европрограми за това. Иначе какъв стимул имат да се преустроят - ако покажат на КЕВР, че имат разходи за емисии, те и за напред просто ще си ги слагат в ценообразуването и няма да ги е еня дали производствата са им екологични или замърсяват. Консуматора си плаща. Защо КЕВР не им казва - не можете да слагате замърсяването си в цената - станете екологични...

ТОВА Е НАЙ ГОЛЯМАТА БЕДА ЗА БЪЛГАРИЯ. ТАЗИ КОМИСИЯ РАБОТИ ИЗЦЯЛО ВЪВ ВРЕДА НА ГРАЖДАНИТЕ. ТАЗИ КОМИСИЯ Е ГЛАВНИЯТ ПРОВОДНИК НА ВСИЧКИ СХЕМИ И ГРАБЕЖИ НА МОНОПОЛИ. ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ СА НА ЯСЛА В МОНОПОЛИТЕ ПОД РАЗЛИЧНИ ФОРМИ.

Шилo

А досега защо ги задържахте бе, миндил подкупен?!?!?! Защото Бойо ви каза така, за да не дразни народа, докато се прави на загрижен за енергийната ефективност.... За трепане сте, гадове мръсни!