Иван Иванов: Природният газ за бита и бизнеса ще поскъпне с не повече от 8%

Окончателното решение на КЕВР за поскъпването на синьото гориво ще бъде оповестено в края на месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иване, Иване... Да те ебе кой те хване!

Иване, Иване... Да те ебе кой те хване!

Иване, Иване... Да те ебе кой те хване!

Иване, Иване... Да те ебе кой те хване!

Трябва да се актоализира заплатата на ИВАН ИВАНОВ на 800 лв и ще запее друга песен!

А трябваше да падне цената, защото Европейският Съюз ЗАДЪЛЖИ "Газпром" да предоговори цените в посока НАДОЛУ за някои държави, между които и България! Но Българските управници (т.нар. "правителство") се отказаха от тази възможност, защото, видите ли, ние вече сме богати и нямаме нужда от по-ниски цени! Така че сега всички ще го ду...ат с повишението, с изключение на политиците, които са на комисионни към "Газпром"!

За нас цената е една от най-ниските в Европа. Но защо никой не пита КОЙ се съгласи на драстичното повишение на преносната такса за Украйна, понеже трябвало да и помогнем финансово? И кой е собственик на преносната мрежа в Украйна?

Рестартирайте спрените блокове на АЕЦ Козлодуй бе, положението е вече въпрос на живот и смърт за милиони българи бе, особено за възрастни и деца...тъпаци, докато има още ядрени физици , останали в България, отваряйте блоковете бе и ползвайте такава енергия за подгряване на вода и за тока, намалете цените, раздвижете мозъците, гъзовете и икономиката , бе говеда безмозъчни в тоя парламент...

Колко време този бастун е начело на Комисията и не се научи, че природният газ е от мъжки род. Измили сте му лицето с корекцията на цитата.

Боже,колко успокоително!Не повече от 8%!А онези 8% от април?Защо се правите на утрепани?!Парното се вдига с поне 16%,заплатите на администрацията - с 10% (ама от януари!),а пенсиите с3,8% (беше от юни).Ами махнете ДДС-то,защото на всичко отгоре и ДДС 20%!

Само преди няколко години барела беше 140$. Бензинът у нас беше 2,65 лева за литър. В момента барела е два пъти по-евтин. Бензините са 2,30-2,40 за литър. Без коментари.

По зле даже! Барела беше паднал до под 30 даже - то ест почти 5 ПЪТИ, ама бензина не падна 5 пъти, а даже ги "досрамя" и с ПОЛОВИН път (50%) да го намалят! Такива са родните "бизнесменни" ;)

Дигайте,дигайте и после пак ще ревете,че нямало комуникации.

Кво става бе, тия бургии дето ги въртят в морето не стигнаха ли вече до газовите находища? Силици не останаха да чекаме.

Когиз, ний ги правехме дупките, бяяме честнии кажуваами - еми нема!!!! Ам бей у кумунизама, а ся у капитализама идат от задокеанско, дупчат, па нема, ама ни зимат парите за дупчене, а ний са радувме чи ни ибът

След като цените се увеличават повече от доходите /имам предвид пенсиите с 3,8%/, излиза, че непрекъснато обедняваме. Редно е още с приемането на бюджета след като се направят разчетите кое с колко трябва да поскъпне, същият процент да се предвиди и като долна граница за доходите. Това наблюдавах в друга европейска страна, където живях няколко години. У нас такъв подход е непознат.

като при коледните "намаления". Първо се надуват цените, за да могат след това великодушно да се намалят. Разликата между двете обаче винаги е в полза на търговците.

И докато коментираме поредните красоти, г-н Дончев на Пловдивският панаир ще мери пулса на икономиката. Диагнозата е без съмнение!

Така се прави увеличение на брутния вътрешен продукт - с увеличение на цените на ключови ресурси. Сега Бойко ще може да продължи да се хвали колко е "велик". Само дето инвестициите са рекордно ниски, а младите продължават напускат "евроатлантическата" ни страна.

Цените на газа и петрола се кандилкат без да скачат нагоре, курса на долара си стои на едно място, съгласно решението на евросъда някои държави предоговарят по ниски цени.... само нашите крадливи умници ни джаскат по празните кратунки и искат още и още.Някой знае ли,че щата на тази иванова комисия е близо 100 човека и заплатите им непрекъснато се "актуализират".А,заплатката и допълнителните приходи на този иванов? Да не споменавам заплатите в Булгаргаз и изобщо в БЕХ,че ми става лошо. Борисов да не се прави на богомолец, а да си размърда мишлярника.Приказките,че това е независима комисия да ги разправя на пуйките в Кошарево!

Няма ли да се намери някой да накара този паразит и нагушен мафиот да се разкара?

А кажи кога нещичко ще поевтинее за този безумно ограбван народ ???

Абе келеш мазен, вземаш 2 президентски заплати плюс бонуси от монополистите за да лъжеш и мажеш бедните българи, проклет да си до 9то коляно.

Свенливо пропусна да спомене,че преди сегашното увеличение имаше едно подгряващо увеличение от 7% считано от 1 юли тая година. Вярно е,че бе тихомълком,но със предстоящето става бая парливо. Яка да ни е душа!

Ами на този изтръпнал глист,няма ли как да му направим една колоноскопия с едно компресорче накрая,за да види откъде извира бензина???

Добре де, цената на природнио газ е увеличена.Ами защо тогава се увеличия и цените на дървата и кюмюро? А а а Вуте ме открехна защо ? Ами защото и тях вече ги добиват от сондажите на газовите находища по суша и морета , нема гори да секат, нема в мини да копат.Направо ги вадят барабар с газта. Некаква нова технология требе да е !

Което никак не е малко, паразите!

С 14 % де юре , а де факто с 8%-каква е таз аритметика на този корифей във всички области-няма ли кой да му поиска оставката и той да излезе в заслужен отдих, както за гражданите така и за него!

Ами обяснил ти е как точно се получава , ама кой да чете ?

Е що така Нали джендарите казаха че са ни уредили цени като за германия

Иванов -набор 1945-няма млад човек,който да заеме тази длъжност!?С пенсия и висока заплата няма никакво значение дали са 8 % или 28 %.Ами за това ще има едноппосочни билети и все от млади хора.

Добричкия ми той Иванчо. Винаги мисли за нас. Как само смъкна увеличението на 8%, дето не трябва да има никакво!

драги, нали трябваше да водите преговори за намаляване на цената и компенсиране за надвзети суми?! Вижте как Ердо усука ташаците на Късия : един милиард долара компенсация за минали периоди!!! А вие???? Спите или ви е страх? До кога така? До кога ще позволяваре дивата азиатска орда наречена Русия да обезкървява България? Членове сме на НАТО, има кой да ни защити. Защо продължавате да се снишавате? Ако не знаете как се преговаря, наемете някой който знае, но стига вече!!!!!!!!!!!!!

БРАТУШКИТЕ нямат нищо общо с това поскъпване.

Сирийското ПВО е.

А като падне одобрението на боко с още 20 %-тогава няма да има увеличение, нали?!

Пишете на Путин, Саудитска Арабия, Иран и САЩ. Те вдигат цената, не КЕВР. Странно е, че дори редови дебил не може да го разбере това, та се налага да го обяснявам. Жалко, че няма как да ви го нарисувам, та белким го вденете...

поредният вредител за елиминиране. Те му искат 5%, той им казва поискайте 15% а аз, срещу малка „почерпка” , ще ги смекча на 8%

комуняри с вече стари номера от прехода... ще ви го вкарат от Русия голем, ама ни е се стараем да е бавно и неусетно, доакто събираме рубличките...

Номерът на китайката е първо да се вдигнат цените за потребителите въз основа на твърдение "газът е скъп", а след като номерът мине, Булгаргаз да преговаря с Газпром за сваляне на цените на едро.

ЦЕНАТА СЕ ФОРМИРАЛА И НА БАЗА АМЕРИКАНСКИЯ ДОЛАР, КОЙТО ИМАШЕ УДОВОЛСТВИЕТО ДА СПАДНЕ С ЦЕЛИ % СТОТИНКИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА И ДНЕС Е 1.66 ЛВ.тОВА , ЧЕ ДОЛАРА ПАДА НЕ ПРЕЧИ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА У НАС ДА СЕ ВДИГАТ.У НАС ИКОНОМИКАТА Е БИТПАЗАРНА И НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА.сАМО МЕТЛА МУ Е МАЙКАТА.

Браво на добрия и мислещия за хората г-н Иван Иванов. Вместо с 20-30% газта ще поскъпне само с 8%. Г-н Борисов каза, че и заплатите ще се повишават - не мога ди ги разбера тия комунисти защо само мрънкат.

Точно от Ванката нищо не зависи.

един газов олигарх , дончев май , синчето кара само поршета, ходи по разни състезания и събития, участва в някакви шампионати за състезатели джентълмени и си кара на пистата разпилените поршаци. А другите как да се оправят само те си знаят , това си е проблем на обедняващата няция.

Колко шефове се смениха на тая комисия - ама театъра, който играят си остава един и същ!

... и на иванов да му ... майката!

ама верно ли ? е тогава защо останалите енерго носители , като дърва ,въглища ,пелети ,се увеличиха с по 30% ?

Ха,стреснаха се! Сигурно Боко се е обадил от Ню-йорк Че другото е: стотици хиляди по площадите! Или,може би ще ни го вкарат, но по-бавно,неусетно почти?

Имаше един казармен виц: Началникът идва сутринта в поделението и пита дежурния: - Някакви произшествия? - Не, само дето кучето умря. - И от какво умря? - Яде изгоряла храна от столовата. - А защо е изгоряла храната? - Защото столовата се подпали. - И от какво се подпали столовата? - Старшината си изхвърлил фаса в казана. - Но той не пуши ! - Е, като откраднаха знамето- пропуши ! Та и ние ще преглътнем всичко, стига да ни поднасят на порции резултатите от идващата катастрофа !