Искат общи мерки срещу COVID-19 в зимните курорти

От туристическия бранш настояват да не приравняват ски комплексите към конкретни области или градове с огнища на заразата, защото те са самостоятелни обекти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намирам за пропуск на журналята, които не посочват разпространението на ковида в Марианската падина

Абсолютно си прав, не бях забелязал.

Сняг няма да има така, че и курортистите ще са нищожно малко.

Пеефски цяло лято държа хотел Ястребец затворен. алчни мекерета - да фалират и зимните хотели дано!

Хората да измират, важно е печалбата да е на лице.

Ако ЗАСТРЕЛЯТ Боклук Борисов Банкя-лията ще се ОПРАВИ и проблема с китайския корона- вирус. Щото ще изгоним арабите, негрите и китацйите които ни ЗАРАЗЯВАТ.

То е ясно, че всичко ще работи. На хотелиерите им плащат по програмата 80/20 80% от заплатите на персонала и отделно им дават по 290 лв. на служител. Просто го пускаш на 1000 лв. заплата даваш му 800 лв. и 290 си прибираш и ако дойде някой балък в хотела им добре дошло. Дори и да няма нито един турист пак ще са на далавера собствениците или най-малкото няма да имат никакви разходи за персонал.

Да изпукате гладни мама ви алчна хотелиерска. Да ви върви само на бедняци

Тази година всички курорти ще бачкат на макс , като компенсация за проваления летен сезон.Ако някой си е въобразил ,че ще може да спре лифтовете, ще гризне дръвцето !

Заразените болни от Банско къде ще ги карат? В Благоевград ли? Там вече няма легла.

Как къде ? У вас идват.

глуповата ти смешка показва колко си прост и безсърдечен.

Мили бански ми хотелиерчета, тая година ще ви се види леко тежка... Искрено се радвам за вас..

Бойко и министърът на здравеопазването са наши хора и подкрепят нашия бизнес. Никаква корона няма да ни спре. Мангъров - почетен гражданин на Благоевград и Банско!

Хората по света се борят срещу мерките, съдят правителствата си и им се дава право Наште се молят за мерки Божкеййй

Никой не се бори срещу мерките в Европа, защото мерките там са адекватни. в България мерките постепенно се отменят за да върви т. нар. "бизнес", който плаща на Бойко и герб. Радев е в същия кюп. И ти ще молиш за мерки, когато те возят с линейка 5 часа в София, защото леглата вече свършиха.

Не се борят ли ?! Я виж тука, бре Ганчо: https://www.bitchute.com/video/UcW1ADmU2YaU/ Това е адвокатът, който осъди Дойче и VW. "Престъпление срещу Човечеството!" Гледай да не те "лекуват"...

Бедните да си стоят с маските под леглото, докато богатите се забавляват на ски. Какво ви учудва в цинизма на измисления вирус?

Бедните сте овци...

да му набият една щека.

а който е без маска ще му набият маркуч в гърлото и катетър в пикалото.

ще решава?

Всичкото хотел и заведения са на политици, прокурори, съдии, полицаи и пр. Какви мерки очаквате ?

Аве отиваме на Банско да пиееме шампанско да пушиме холандско

Какви мерки да вземат ?Правителството няма идея какво прави на 20 болни в страната наложиха пълна карантина на 900 болни всичко работи. Ето ви една мярка скиорите да спят по пистите на чист въздух. Така няма да се заразят

Aз пък искам 30 лв лифт карта на ДЕН

Не безплатна

Дайте да дадем. Държавата по възможност да ни осинови.

Някой да е виждал комундел на ски? Аз не съм.

Аз ако съм на мястото на Цеко Минетков, ще купя 500 дози Регенерон и ще рекламирам Банско като ол инклузив - елате на ски, ковид, и Регенерон!

Ти на Цеко не му бери грижата. Той лифтовете ги потегна през лятото. А миналата зима имаше толкова много туристи, че направи яка пачка.

Направиха руснаците. Цеко е връх на айсберг.

Язе, че зеем да напрайм една салата, че имам една арна ракия...

таа зима българе, сръбе, власи и македони, че пием, пеем и че се бием по меаните. Може и по някоя рускиня и украинка да се появят ама нада ли...

"По-конкретно става въпрос за пазарите Турция, Гърция, Румъния, Сърбия и Северна Македония. " Турци и Гърци ги забравете. Власи, сърбе и македони традиционно ще има и без никаква реклама. Македоните като дойдат в Банско мелят досущ като банскалии и можеш ги различи само когато са пияни. Цръвени банскалии са люти а македоните страхливи.

Най-добре е баце да нареди в курортите да няма мерки, за да спасим хотелите и кръчмите. Справедливост и равнопоставеност за зимните и летни курорти да има. А за рекламата - колко ще ни струва?

Кой ти ебе мерки в кръчмите бе макак?

Ама щом изгонването на хората от зимните курорти през миналия сезон го смятате за грешка, намерете ги и им върнете парите и самолетните билети бе серсеми. Чак тогава ще си помислим дали пак да идваме или да караме ски в Дубай този път.

Карай в Дубай. Тук на никого няма да писваш. Там направиха една мизерна пътечка като тази на снимката.

Колкото и да е "мизерна" ще е в пъти по-добра от тук .... ти си стой в кенефа и не ни мисли къде ще ходим ....

Колко да е мизерна лифта е с междинна станция на който му е трудна слиза на междинна и отива на плажа.

В Дубай така наречената "писта" е един голям хладилник с едно баирче около 150м. Кви лифтове, кви междинки... Тва там е извращение на смотани араби а не ски писта.

Тази година отпишете туризма

Че кво му е на туризма? Лятото на всякъде беше пълно до дупка.

Щом Боко е начело, труповете на белишките баби ще ги прескочим и пак ще караме ски

Докато комунделите мрат у панелките улеите на Тодорка, Мечи чал и Маркуджиците че са мои.

Болните от Благоевград и Смолян на лечение във вашите хотели, алчни *

И кво че прай комуняга у хотел? Той не знае какво е това. Виж ако е мандра иди дойди...

Е, нали от Банско тръгна кризата през пролетта! Те чуждите и нашите туристи да не са късопаметни! Поне 5 години напред нещата ще са така. Неслучайно продават апартаменти по 10 000 евро.

Прадават апартаменти по 10 000 евра ама у Роман. На банско, Боровец и Пампорово нема.

Язе дека мислим че таа зима че се спукам от ски, арна ракия и вино що са в кърпа носи по меаните.

Зимните курорти ще се затворят чак след 8 декември, университетите също. Няма как да изпуснат кьоравото от студентите.

а за Нова година? Друг път...10 хил заразени да има, пак ще работят кръчмите.

Банско и Пампорово обикновено отварят към 16 декември а Боровец една седмица след това.

Ясно защо противоепидемичните мерки в България се намаляват - трябва да се спасява туристически зимен сезо. Кървави пари. Ясно е и откъде идват пачките в чекмеждето.

Дъртите комунеци-паразити не карат ски. Ти рахат бъди. Че мрат у панелките не по пистите.

Ти, какво искаш ? Цяла зима без ски, но примерно с работещи молове ?

Нищо не искам. За себе си, колкото мога, съм взел мерки. Всеки да се оправя сам.

Тва на снимката не е ски писта а ски път. И нема да ви кажем къде е оти не заслужавате.

Пампорово сезон 2017-2018г.

Добре е държавата да осигури възможност на хората да упражняват зимни спортове, не е случайно че санаториумите за болните от туберкулоза и белодробни заболявания се изграждат в боровите гори. Дървосекачите и дърводелците на чамов материал изобщо не боледуват от туберкулоза. Разумно би било да се мисли за изнесени не зелени а бели училища и децата да бъдат изведени все пак от градовете по време на зимната си ваканция. Да се движат, а не да затлъстяват пред мониторите на компютрите. Най тъпото нещо е да бъдат затворени зшмните курорти, затворете кръчмите и баровете, затворете маймунските дискотеки, в които децата се друсат. Значи докато друсат и се наливат опасност за здравето им няма, а когато спортуват са сериозно застрашени... нямам думи

Направо всеки българин да се задължи 2 пъти месечно да ходи в Боровец и Банско. Няма ковид, няма не искам. Бизнесът преди всичко, нищо, че крият осигуровки.

Язека одим на Боровец, после на любимото ми Чепеларе и после на Банско. И зимата че свърши. В Австрия и Швейцария таа зима нема да одим.

За туберколозата си има БЦЖ ваксина. Ти рахат бъди. Затворат ли пивниците и меаните кой че иде на курорт бе? И като затворат кръчмите туристите снег ли че ручат? Ти си комунист-идиот.

В Банско срещу Стражите има една мноо арна меана ама нема да ви кажа как се казва защото сте комунистически добитък и не заслужавате.

Таа зима по пистите, че сме само от Софето. Други навлеци нема да има. Аз харесвам в Котарака прасенце на шиш и с морков в задникът.

Морков в твоя ли? Не отговаряй, знаем добре.

Зимните курорти в България се държат от софийската мафия и поради това не биват оплювани както курортите по Черноморието. Лятото се сипеше яростна злъч по родното ни Черноморие, от която сега и помен няма. Ето това е нагледен пример за антибългарската политика на София спрямо останалата част от територията на България - "софиянци" ходят на ски в България, но не и на море - на море само в Гърция !

Ахаха инкубаторите бяха точно лифтовете тип гондола.... Доказано на 100%, в Банско с тази гондола мисля сезона е ясен. Ако са по 2ма макс 3-ма по добре да не отварят ски зоната....

Туристите карат на разстояние и ползват предпазни средства, ама вечерта на три ракии и без предпазни средства кви ги вършат ... Затваряй!

Много легла, цели АРЕНИ