Има опасност от септември да спрат доставките на горива в България

От петролната асоциация настояха за 3 месеца отсрочка за поставяне на камери

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема се плашите!Наще приятели от америка ще ни спасят.....:))))

Ти САЩ не споменавай....тук горивата са по цените на суровия петрол - НИСКИ. Изобщо не са свързани с "търсенето". През лятото.

Няма воля. Почвате и инсталирате камерите за няколко седмици. Колко години трябват?

И колко струват 20 камери и интернет връзка, та за три месеца не могат да се оправят? Така или иначе всичко е включено в цената, която ние им плащаме

Никога няма да спрат. Това е оправдание за вдигнато на цените!

не са " държавни ", както пише в статията, а са монопол на ЛУКойл, а този е сол та'ак на Златев. Правителството иска да направи собствени складове и собствена дистрибуторска верига, в която да се предлага и зареждане на елктроколи. За това русоробите подскочиха като ужилени и взеха да правят преврати.

Но Лукойл от 20 години е на Ротшилд. А Златев е на върха на Лукойл в България.....защото суровия петрол идва от Русия. Ако суровия петрол от ИРАКСКИТЕ КЛАДЕНЦИ на Лукойл можеше да се преработва в Нефтохима....начело на Лукойл-Българския щеше да е ЕВРОЦЕНТРИСТ. От 20 години всяка ВТОРА бензиностанция на Източния бряг на САЩ е Лукойл. Ротшилд си продаде през 2000г бензиностанции от единия джоб в другия....от Филипс-Коноко ги продаде на Лукойл.

ако тия камери щяха да им донесат повече пари, щяха да ги монтират за една нощ......................

Вместо да ръсите мозък по медиите и да искате отсрочка ТО СЕ СТЕГНЕТЕ И МОНТИРАЙТЕ КАМЕРИТЕ.само шмекерувате,клоуни

не е голяма сложност да се сложат камери

Защо цените на петрола от месеци летят надолу, а горивата пак са нагоре?

Ми щото е лято и замириса на море ...

Ей тези не спират със заплахите нямало да има гориво кой плашите бе Бензиностанции ЕКО си Вкарва горивото от Гърция.Ви Петролиум от Сърбия също и много други които продават в пъти по евтино горивото Та кой точно ще останат без гориво Лукойл все тази Шейл и петрол ще ми накривите шапката. И Без това не зареждам от гадното ви гориво! А да в момента заредих на цена от 1.62 за литър ДИЗЕЛ!

Това изискване не е от вчера.Защо все отлагате и искате отсрочка и протакате, за да продължите с далаверите.

Просто е. Като не могат да покрият критериите да спрат да внасят горива. Вакуум на пазара няма, където има търсене ще се появи и предлагане. Ще останат компании, които ще спазват правилата.

ЗАЩО СЕ ОПРАВДАВАТЕ С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ, ХОРАТА ЗА СЕДМИЦА ПРАВЯТ ЧУДЕСА . ВИЕ ИСКАТЕ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ ДА КРАДЕТЕ , ТОВА Е ИСТИНАТА, КРЕМЪЛ НЕ МУ ИЗНАСЯ ЗАТЯГАНЕТО НА КОНТРОЛА, ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ НА СТАЧКУВАЩИТЕ БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛИ !

На селските идиоти вечно Кремъл ви е виновен.

И какво ви е виновен кремъл, далаверите се правят тук в България, Ампутирани мозъци.

За това време може да стане със сателит!! При добро желание. Така каза един приятел

Хайде хайде тръгвайте си, не сте ни приятни, имате една фактура за 25 млрд лева неплатени данъци за 10 години, нищо ще я платите - чакаме ОМВ, Шел да вземат пазара, че ми писна от вашото псевдо гориво

За една нощ натъпкаха Росенец с ДПСари! А едни камери години не им стигнаха за да ги сложат!

както беше и с резиденцията на Доган.

ами сложете камерите......... аааааа пак сроковете са кратки, пак сме в ретрограден меркурйй , обективни причини , а далаверата върви

наредиха свише,да саботират държавата...

Защо никой не говори за опасността, метеорит да удари планетата и да заличи живота ?

На къщите си слагат камери за един ден, на складовете им трябват девет месеца..

Докато се пусне обществена поръчка за доставка и монтаж на камерите, докато се нагласят нещата така, че една наша фирма да я спечели.... Ми нужно е повече време.

Като вземат комунистите властта ще отменят камерите и ще се върнем в щастливите 90 години. Венсеремус другари!

Какви са тези глупости дето ги дрънка този. Речи кажи не фирма ами екип на някоя охранителна фирма ще им опаше не един склад ами всичките в рамките на месец.

Правят се на ощипани... Камери се слагат за 2 дни... Аман от хитреци...

Ами инсталирайте камерите де, не виждам какъв е проблема. Няма камери ли? Няма кой да го монтира ли? Да ви дам моята от Амазон и да дойда?

Спонсорите на протестите се появиха в медийното пространство ! Като се гласува в Парламента за Държавна Петролна компания и се почна с протести срещу властта ! Вальо Златев е станал ортак на Божков !

Стават смешни с тези камери. Въртят милиони от вноса и преработката на петрол, а реват за няколко камери. Дори 1000$ да струва всяка камера, пак не може да ги събори. Проблемът е, че камерите снимат и ако може да откачим още малко време без да ни гледат какво правим.

от години се слагат тези уреди НО с триъгълите собственици на Нефохима не може да се справите явно много партии са на сранилката .

Пари трябват, пари! Идват избори, печалбата винаги им е малко, народът е глупав, трябва да се плаща на управляващите, картел няма, разни дребни търговци продават по-евтино - така не може... Абе мъка от всякъде!

впрочем ... МФ има дълъг списък с данъчните складове и той е публичен - няма как да ги няма тея съоръжения! Ако наистина обаче съществуват само по документи има работа за Прокуратурата - и то може би специализираната, защото измамата ще да е в големи мащаби и със сигурност организирана.

И тия като прецедента - никой не може да ни проверява или контролира какви ги вършим и колко крадем. Ако се опитате - война!

абе хората вече си слагат видеонаблюдение по частните гаражи... какви са тея складове дето нямат камери? да не се опитват да убедят хората, че пенсионера-охрана обикаля денонощно цистерните?

Кому е нужна тази петролна асоциация? И там лапат ли , лапат.

петролната мафия ЗАПЛАШВА да "спрели" доставките на гориво за България.Откъде бе,товарищ.От РАссия ли?От "Лукойл" ли?Ами има и други участници и ще внесат.Да го духате червени мафиоти и отрепки.Не можете да се наядете.Дано пукнете от преяждане.

Ааа..., митничарите пак ще се активират на протест...

Е как щже спрат, Бойко прави бензиностанции, за сега държавни, после негови.

Хайде пак този мазният негодяй с нелепостите.

Пълни глупости! В Бургас са най-скъпи...

За хотела на Златев камери за един ден се слагат.

и Златев е в атака. събрахте се отбор юнаци

Вкъщи си поставяш камери за два дни. На вилата за 5, понеже имаш и път, и търсиш стълба от комшията. За да сложиш един, или 5 NVR-а и 10 -15 камери колко време отнема???? Те така или иначе имат камери в момента, гаранция. На повечето места като тези е като Форд Нокс. Три месеца, че да подготвят някоя и друга врътка... и сега плашат хората, че спират доставките. Един ако се справи навреме - другите сами ще се забързат, за да не губят пари. А това че всички накуп, уж не могат ми се вижда уговорена работа, известна още като картел... Измамници...

да се провери въобще съществуват ли складовете...

goose

Една година не ви стигна за елементарни камери на вход-изход? При това положение и 3-те месеца отсрочка няма да ви стигнат за нещо, което не сте започнали изобщо да правите :)

Аз това го разбирам така - тези данъчни складове въобще не съществуват и тепърва трябва да ги направят затова 2 месеца са им малко. А сложността с поставянето на камерите е информация за баба Гицка - до 13 септември могат да се монтират камери даже и в тоалетните на тези складове.

Да ви....

казва се И НА ВАС да ви е.. м......

Да закриваме държавата и да се приключва с тоя цирк

Геше спиш ли? Тея кога ги почваш или нети стиска? Не може селски бензинджия да продава с 20ст. По тънко от Лукойл

Ше одим на раота с кон! И нема зелена, нема синя зона, да му бръкнат у жабката за фактурата! Е нема жиот у крайните квартали. Така мислат и европеците.

знаете ли колко е сложна тая работа ми направата на една космическа ракета е по просто