ГИТ ще проверява за ученици на полето до края на учебната година

Наемането на ненавършили 18 г., без разрешение от Инспекцията по труда, освен административно нарушение, съставлява и престъпление

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само така! Всички ученици да са в кръчмите и да джиткат във ФБ! Никакъв труд на полето

Труда може и да е направил маймуните на хора , но със сигурност сегашните Ви ''ценности '' ще Ви превърнат в МАЙМУНИ !!!!

"Когато се установи, че непълнолетните не само придружават родителите си на полето, но и полагат труд нерегламентирано, на работодателя ще бъде потърсена административна отговорност и ще бъде подаден сигнал до Прокуратурата." Оставям цитата без коментар, но си правя извод за нивото на журналистиката. И за бъдещето на нация, която "възпитава" така наследието си. Европа отдавна е загубила християнските си корени и се самоунищожава с такава ценностна система.

Веднъж видях жена да плаче на спирка, защото синът и пиел и я биел, и я изгонил от къщи. Казах и, че е "пропуснала първите 7 години". Тя се съгласи. Това ни чака.

Така наречените ученици владеят само Ф.Б. и телефона ! Защо да не работят ?? Не трябва ли да видят как родителите им изкарват хляба си ?? Това е последната простотия на " чантаджиите "

А как да си докарват някакви парички децата? Некакви дечица ме гониха в един мол с едни хартии да ми дават акъл колко е вредно пушенето, а аз като ги попитах защо вместо да нахалстват дават акъл на възрастни не отидат да пометат тротоарите пред домовете си или да посадят там цветенца, ми отвърнаха, че това не е техна работа. И така...

Мдаа, току виж почнат да работят, да мислят и се видят в някой лев, малко, но достатъчно да не виси на социални и краде. И тогава "О,чудо" се запитат защо да им играя по свирката на тия олигофрени дет са на власт по свирката. То не ,че с труд ще прокопсаш в българия, но все пак ти помага да ти функционира мозъка.