Коментари - Гигант от Уолстрийт забранява достъпа на неваксинирани служители и клиенти | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боледувалите, преболедували, ваксинираните всъщност са болни. Тяхната имунна система е слаба и не се справя с вируса. Единствено неболедувалите са истинските здрави хора.

Те инвестиоционните банкери щот са прости - ей тъй ще си опропастят ценния персонал за тоз дет' духа. Ама пада им се - кат' не четат кремльовска прАпаганда!

Кор за антиваксърите ! Да си седят в къщи и да оплакват съдбата си !

чифутски фашизъм в действие!

- дето театрално е закършила ръце за онеправданите служители на MS- 90% тях ВЕЧЕ са ваксинирани. Напълно доброволно. Задължително ваксиниране в САЩ въобще даже не се обсъжда - за разлика от Виликая и ПрИкрассная Рассия където вече има сериозни намерения да задължат руснаците. Т ам държавната пропаганда изигра лоша услуга и подкопа доверието не само към Ковид ваксините но и към отдавна утвърдените детски ваксини - и последствията ще са направо трагични за поколения напред.

Тази банка я зачерквам от моето портфолио!

Чудя се защо ваксинираните се боят толкова много от неваксинираните? Защо не се чувстват защитени от ваксините?

На бавно развиващите се все трябва да обяснява - немалък брой хора (с автоимунни заболявания напр) не могат да се ваксинират и трябва да разчитат на доброто съзнание на тези около тях.

Ха, а ако се срещнат двама с автоимунни заболявания? И двамата здрави, и двамата неваксинирани! УЖАС!

А банката дали ще обслужи човек с автоимунно заболяване или ще го пусне по пързалката, като всички останалите неваксинирани

Щом има такива, които не дават пет пари за другите, редно е и другите да не дават пет пари за тях:)

Като Хитлер ли?

Това е чист фашизъм и тази банка трябва да бъде затворена,а собствениците и вкарани в затвора! Така утре ще излязат извратените и ке искат и травестит да си,не си ли,няма работа,не си ли педо,няма работа,не си ли зоо,няма работа,бъди изчадие и приеми белега на звяра, и ще имаш и работа,и пари,щеобикаляш света и ще си добре,важното е да се поклониш на Звяра,нищо,че после те чакат адски мъки навеки....

++++++++++++++++++

Обикновен фашизъм...

И ще се им се наложи да затворят клона или да наемат неваксинирани служители наново ...кво ще избира банка от експериментални доказано вече опасни и смъртоносни генни терапии с хора!? Че да го налага насила....То това са на кил Гейтс съдружниците в геноцида милиардерите и техните корпорации, които ще се обезлюдят първи с таквиз болни фашистки престъпления срещу служителите им..аз ако съм, направо напускам и изчезвам от щата, има много щатове, в които се забранява опасната ваксинация.

Те инвестиоционните банкери щот са прости - ей тъй ще си опропастят ценния персонал за тоз дет' духа. Ама пада им се - кат' не четат кремльовска прАпаганда!

САЩ сигурно вече са се подготвили. Великобритания - тепърва обяви търг за хладилни камери и крематориуми край Лондон. Трябва да са готови след 4 години, защото се очаква свръх-смъртност: https://bidstats.uk/tenders/2021/W23/752550337 А защо след 4 години-питам се аз-ако е заради СТРАШНИЯ индийски вариант-сега им трябват. Има нещо друго, което не го пишат в кратката характеристика на ваксините май.

Лека полека отиваме към насилствена ваксинация и отнемане на човешките права. Щом тръгва от Америка , ще дойде и при нас.

Това няма да стане. Това десетилетие ще е изключително турбулентно, но ваксърите ще изгубят и тези от тях които оцелеят след ваксинацията ще бъдат жестоко наказани.

Те инвестиоционните банкери щот са прости - ей тъй ще си опропастят ценния персонал за тоз дет' духа. Ама пада им се - кат' не четат кремльовска прАпаганда!

Направо си плачат за един от онези съдебни процеси за дискриминация, с които компаниите олекват с няколко десетки милиони. Значи кариерното ти развитие зависи от това дали си вкарваш нещо в тялото, с което не си съгласен? А дано да се намерят адвокати, които да свършат работата, за да не се увличат останалите по тази мода.

A казваха , че новият световен ред бил конспиративна теория...

100+

За сравнение: Губернаторът на щата Флорида г-н ДеСантис заплашва с глоба всеки търговски обект в щата, който изисква носенето на маски от клиенти. Подобно е положението във всички щати управлявани от републиканци. Всеки може да сравни данните за ковид19 в републиканските и демократическите щати. Всеки ще разбере, че консервативните американци се справят доста по-добре и се радват на голяма лична свобода. Демократическите щати са съветски републики. Честните и прозрачни избори докараха болшевизъм на 1/2 от сащ.

Морган са в списька на илюминатите сатанисти.Да бьдат предадени на Бог тези продажници от Бьлгария,които допускат Морган,партньори на сатанистите Ротшилд.Не ги слушайте.

Конспирация има. Която кара хората да вярват повече на някакви писаници във фейсбук и измислени манипулатори, с неясни цели, вместо да вярват на медиите, в които хората са учили що е то журналистика, какво означава да проверяваш източниците си на информация и как да прецениш кое е истина и очевидна лъжа. Нормално разбира се сме в България и журналистите станаха подлога, но все още има и читави останали, които все пак са доста по достоверни от др. Хой (да не се бъркат с др. Кор) който бил във флота и чул че "военните правят експерименти с радио вълни". Логиката е ясна и който не ме разбира, разбира се няма какво да се направи - хората вече са доста увредени (и то не от Ковид). YouTube плаща да те гледат. Слагаш нещо сензационно и те гледат повече хора и печелиш повече пари. Това е проблема на нашето време. Състезанието кой ще го гледат повече пъти измества фокуса от това кое е важно, вярно и правилно.

Само някой с името МитЮ може да я напише тая глупост.

Далеч съм от мисълта, че всички хора са интелигентни. Точно обратното, повечето не са. Като гледам минусите, се вижда коректното съотношение. Който желае може да ми донесе IQ теста си да си ги мерим.

А тези не плащат и затова малко хора ги гледат. https://bidstats.uk/tenders/2021/W23/752550337

Лондон е град, в който процесите не се управляват реактивно, а проактивно. В самия тендър е написано, че ако има нужда да се съхраняват тела, ще се съхраняват и кремират. Това съвсем не значи, че се надяват да има много смъртни случаи, а по-скоро демонстрират готовност, че случай че това се случи ще могат да се справят. С времето най-вероятно това съоръжение (което за Лондон не е дори скъпо) даже ще се ползва при стандартни погребения чрез кремация. Напомням, че една къща е Лондон е 1 милион паунда, та за 6 милиона не може да се изгради нещо с чудовищен капацитет. Утре някой в YouTube ще направи видео и ще каже, че се готвят масови прочиствания на хора по целия свят, базирано на нещо, напълно нормално за една държава/град. И пак ще иска да спечели някой долар от гледане (а дали вече го няма това там...хаха).

Здравен фашизъм и дискриминация. Следващата стъпка е да задължат неваксинираните да носят опознавателни знаци както евреите са носили жълти звезди по времето на Хитлер.

Yann

Това вече е чиста проба ДИСКРИМИНАЦИЯ!

Почна се. Диктатура и терор. Ще работиш, когато и както ти кажат. Ще ти плащат ако искат. Твоето право е да слушаш и изпълняваш. А някой сеща ли се как е баднала Бастилията? Всички зелки на кисело.

Тръмп ще се върне в Белия дом с килим от палмови листа

Наистина докъде може да стигне стадото ? Дали след известно време няма да призовават хората да се хвърлят от мостовете, като ги убеждават , че биха могли да полетят като птици, ако се хвърлят ?! Сякаш една част от хората ще го направят ?!? Вече не знам, докъде може да стигне овчедушието. Такава гавра с хората, с техния интелект, принципи, живот.... Настъпило е време разделно. Който иска да бъде мачкан- ще бъде. Който не иска такива издевателства ще трябва да се бори,за да се запази човешкия живот и достойнство.

Още ли се смеете на "световната конспирация"!?Като ви спрат заплатата и пенсията-чак тогава ще повярвате,явно!

Плащаш си за фиктивна ваксинация и нямаш такива драми...

ДИР, оправете си Кепчата моля!

Ватните интернет-бригадири с няма и 1/50та от доходите на среден служител в MS тръгнали да авторитетно да 'коментират' с чувство на интелектуално превъзходство. Да се смееш ли да плачеш ли..

Доходите с какво те правят по-умен или по-добър?! Баси и дебила си... Бу-ха-ха!

6-7 цифрени заплати точно баш на дебили не дават, 'умньо'.

Интересно ми е американското стадо защо не скимти, та това е тотална диктатура и дискриминация... или май стадото се бунтува и скимти, само и единствено, когато му натиснат копчето...

Новото нормално: 100%-ва кретенизация!

Така, така! При г-н Доналд Тръмп нямаше да им мине и на ум за такива милиционерщини. В сащ също си направиха честни и прозрачни избори, каквито ще имаме и ние.

Аз и цялото ми семейство се ваксинирахме. Препоръчвам го!

живи и здрави да сте !

сигурно започнахте да се......рете злато

Нормално, честито !

скоро ако не си пълен "съединител"няма да те пускат никъде

Така става когато политиката управлява пандемията !

"Служителите, които не са напълно ваксинирани, ще трябва да работят дистанционно" - това е като да плашиш куче със салам

Оказва се, че по-страшна и заразна пандемия от дебилизацията няма...

По-добре да се заразиш от ваксиниран, отколкото от неваксиниран. Пп-демократично е!

Моля, моля, демокаратичното заразяване не е като недемократичното. Едното се лекува цяла седмица, а другото 7 дена :)

"Служителите, които не са напълно ваксинирани, ще трябва да работят дистанционно." :))))

засега ...

Докато не започнат да ги уволняват....

Дори в САЩ изпитват остър недостиг на работна ръка. В гореспоменатата компания ще намерят мераклии, но в по-малките такива...