17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната "врътка" по окрупняване на фирмите на Жужи Путин. Тимченко е един от ПЕРАЧИТЕ на Вован Путин. С тази "финансова" операция част от парите на Жужи Путин се събират под общо управление. Операцията не е купуване а УЕДРЯВАНЕ на собственост на 1 притежател. До тази "сделка" Газпром бе монополист с 70% на руския газ. За сравнение с ОМРАЗНИТЕ САЩ за ватните тролове: Най-голямата американска газова компания държи ФЕНОМЕНАЛНИТЕ за САЩ ТРИ ПРОЦЕНТА(3%). САЩ е световна икономика поради ЖЕСТОКАТА КОНКУРЕНЦИЯ и ЖЕЛЯЗНИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ЗАКОНИ. Докато Жужи си прехвърля фирмите си от единия джоб в другия.....НАЙ-ГЛОБАЛНОТО НЕФТЕНО ЗАМЪРСЯВАНЕ В АРКТИКА от Нурильский никель остава факт. Нито има глобени собственици, нито се извършва екологическо чистене на Арктика. След 1 месец започват снеговете....

Та Газпром е купил тази компания от Путин? Всеки знае че Тимченко е подставено лице на Капутин.

Хората в Русия работят и печелят. А тук разни герберчета квичат за центове.

Путинова Русия по статистика на ООН за 2018г. заема: - 79-о място в света по стандарт на живот. -71-во място в света по ниво на човешко развитие. -72-ро място в света по брой на държавните разходи на гражданите . -157-о място в света по показатели за здравето на населението. -134-о място в света по очакваната продължителност на живота на хората, което показва продължаващо бъдещо влошаване на качеството на живот. Но затова пък- -1-во място в света по брой на самоубийствата сред възрастните хора, деца и юноши. -1-во място в света по броя на разводи и извънбрачни деца. -1-во място в света по брой на абортите и броя на деца, изоставени от родителите си. 1-во място по брой на деца сираци. -1-во място в света за абсолютен упадък на населението. -1-во място в света по консумацията на алкохол и алкохоло-съдържащи продукти. -1-во място в света по продажбата на тютюн. 1-во място в света по смъртност от болести на сърдечно - съдовата система. -1-во място по брой полицаи/милиционери на глава от населението. 1-во място на пациенти с психически заболявания. -2-о място в света по продажба на фалшиви лекарства. -1-во място в света на потреблението на хероин (21 % от световното производство). -1-во място в света по брой на произшествията (13 пъти повече от средното в световен мащаб). -1- място по убийства в Европа - 6.48 на 100.000 души. -1-място по заболели от СПИН - Екатерининбург и втори в света след Лагос, но се работи упорито по въпроса! -Само през 2017г. – 513.680 руснаци са умрели от дирeктна употреба на алкохол. Докарали са я дотам, че се наливат и с препарати за почистване на вани и тоалетни „Боярщник“-само в единият случай имаше 138 смъртни случая!! - 135-то място -/делят си го заедно с Нигерия/ по сигурност на инвестиции. -159-о място в света по ниво на политическите права и свободи.

Покупателната способност на Руснаците била по-слаба от страните от централна Европа-лъжа. Ако е така, плажовете по Българското, Турското, Гръцкото, Черногорското, Френското, Испанското, Италианското и Хърватско ЩО ИМА ПОВЕЧЕ РУСНАЦИ и почти няма Поляци, Чехи, Словаци и Унгарци. От Българското Министерство на Туризма: за България само Чехите са намалели повече от 14 пъти, а руснаците са се увеличили 8 пъти в сравнение с времето на лошия сощиализам- НИЩО ЛИЧНО, но това е положението.

Понеже чехите и поляците ходят в Испания, Италия и Хърватия. Мунчо.

За тези които по-доле спекулираха за вече ПЪРВАТА ИКОНОМИКА В ЕВРОПА-Т.Е. икономическото съсътояние на Русия, ЩЕ ви дям цифрите от Международния Валутен Фонд (MIF) със основно седалище в Америка за Вътрешния Брутен Продукт (PIB-fr/GDP-en) за първите 14 държави, за България и някои много коментирани държави от Българския Форум вижте уеб адреза оттолу; НИЩО ЛИЧНО, но това е положението. List by the IMF (2020 estimates) Rank Country/Territory GDP (millions of current Int$) World 138,352,382 1 China 27,804,953 2 United States 20,289,987 3 India 11,321,280 4 Japan 5,451,452 5 Russia 4,176,350 6 Germany 4,160,925 7 Indonesia 3,778,134 8 Brazil 3,316,920 9 United Kingdom 2,975,557 10 France 2,860,018 11 Mexico 2,458,339 12 Korea, South 2,307,718 13 Turkey 2,257,987 14 Italy 2,244,767 https://en.wikipedia.org/wiki/ListofcountriesbyGDP_(PPP)

ХАХАХАХАХАХ чайника е много, много, много зад САЩ! И линка ти не се отваря, което потвърждава, че е ЛЪЖА! :-)))))

Населението на Матушка се топи като сняг на котлон! Това са официални данни на руската статистическа служба "Росстат".

Има, има, българите са по-окрадени от всички други както и да го погледнеш. То не бяха червени, сини, оранжеви, зелени, с корони, спортисти, капиталисти, партизани, мутри, бригадири и т.н... Е*аха мамата на хубавата ни Родина за тези 75 години... За това съм в чужбина. Успех на всички.

Хората на Путин кешират последни сделки, продавайки на безумни цени останалите си без работа, технологии и способни кадри компании. Докато са били печеливши и с безбожни поръчки са били в ръцете на галениците. Сега "Стройтранснефтегаз" и "Стройгазмонтаж" кротко ще фалират за сметка на "Газпром". Путински капитализъм за сметка 68% гладуващо и масово измиращо население на Кочината на Злото и Лъжата. Няма по-нещастен и окраден народ от клетите руснаци никъде по Земята.

Захарче, заради това ли населението на Русия се увеличава в последните 10-15г? Погледни данните изнесени от любимите ти ЦРУ, ха ха ха, идиотче ненормално.

Нещастен жалък соpoсоиден трол, гърчиш ли се като отровна змия, паднала в огън? Газпром изгражда мощна вертикална структура и вече няма подизпълнители да печелят на негов гръб. А хората под линията на бедността в Русия процентно са по-малко от тия е САЩ !!!! Боли те, нали?

Ха ха ха ха, ти мунчо явно не разбираш че Газпром го източват като му продават фалирали фирми собственост на капутин.