Еврокомисарят Синкявичюс за Dir.bg: Замърсяването на въздуха в България е повод за безпокойство

Всички европейски страни, включително и България, за първи път ще трябва да изготвят собствени планове за възстановяване на природата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

първо да оправи резбата , после да дава акъл. Ама да е някъде другаде.

Въздухът може да се изчисти само с пари. Много пари!

Като говорят за мръсният въздух, какво ще кажат за маските? Да дишаш задържаният въглероден двуокис. колко ли ще са жертвите на това? Ковид мерки = смърт.

Въздухът е мръсен, защото от НАТО пръскат с кемтрейлс, заради спътниците на Мъск, да може да пуска на украинците 5G, пръскат и против ковида, а от бомбите в Украйна - тука идват фини прахови частици, има и азбест в една част!

Щом този литовски смотаняк, погледнете му биографията, е комисар по околната среда - направо сме я закъсали здраво...

Забранете ненужните производства - пластмасови опаковки, оръжия, ...

Пращат ни да ИМ горим нелегално европеиските им боклуци и ни обвиняват за мръсен въздух?

Такива като теб са много по-голям повод за безпокойство

Зелената сделка ще доведе ЕС до икономическа криза, безработица и висока бедност, а у нас и мизерия.

Зелената сделка е един голям балон,който след време ще се спука. Явно целта е именно това което сте написали.

Това е целта,трябва да тръгнеме да се бием срещу руснаците,а сити и доволни хора не ходят на война!Преди всяйа война народа е докарван до мизерия!

Пробутаха ни старите си автомобили, изгаряме им отпадъците, сега и ще ни глобяват.

Отпадъците, които внасят от Италия и не съхраняват отговорно, отровиха и водата

Никой не ни е насилвал. Приели сме всичко това с охота.

Кой! Този който е взел комисионните! 0,000001% от населението на територията.

Ясно кой. Тези, които горят техните отпадъци и получават пари за това.Вие, които купувате да карате европейските таралясници, които пълнят автокъщите.

"Пробутаха"? Че кой те бие по тиквата да си купуваш стара европейска кочина, троле? Много си устат, ама иначе по автокъщите се оглеждаш за табелки "внос от Германия" или "внос от Швейцария", нали?

Обикновен еврогей! Тия вървят към самоунищожение!

Да си ги пише тези излияния в Гриндр, кво ни занимава нас.

Зелените са еко терористи. Искат да забранят всичко постигнато досега БЕЗ да предлагат алтернатива. И тоя и Сандов - отбор боклуци !!

Да си стои в прибалтийската република и да си трайка!

Избяга почти цялото население, защото няма работа, няма производство, а има само чист въздух, коцто донася вятърът от Балтицско море. Та тука едно и никакво леке ще ни учи на чист въздух де ге. Искат всички нас да ни изтребят тука и да има чист въздух, много чиста вода и други зубави неща за богатите американци и европейци. Нацелиха ни като индианци, да знаете!

Българинът умишлено е унищожаван.За пример ще дам София където набутаха половин България.Комините на тецовете са разположени от четирите края на града по

.продължение....такъв начин,че максимално да замърсяват въздуха.Проверете сами.Сега понеже територията трябва да се опразни още по бързо за втора израелска държава или турска не знам,но в пещите се горят всякакви отпадъци.Това се прави през ноща за да не се вижда,а и защото няма контрол.Забележете,че рано сутрин въздуха е най-мръсен.Живял съм и през соца в София когато Кремиковци работеше, но такова чудо не е имало.Да имаше дни на замърсяване и през зимата беше по гадно,но дима не беше кафяв,а по скоро сив.Сега директно ви бълват химикали, а вие ди мислите,че е само от колите,защото така казват по радиото.

Еврокомисарят Намкойси ДГД!

Мен ме тревожи много повече че комисаря от незнам си къде се опитва да си присвои въздуха в България и да го отнеме за българите.

Българинът няма културата да пази чисто. Всяко замърсяване извън дома му е работа на някой друг. Готов е да гази в боклуци цял живот, но няма да се наведе да вдигне хартийка от земята. А на всяка забележка реагира с гняв. Тази сган не може да се възпита - поне да си плаща глобите, за да има пари за други инициативи.

Мръсните миндили в евро парламента за по за притеснение

Да върнем на ЕК всичкият боклук от ЕС който се гори тук + политическата измет спонсорирана от тях и ooo чудо България ще светне от чистота и просперитет.

Не мръсният въздух, а въобще животът на хора в България е повод за още по-голямо безпокойство!

Като първа мярка да спрат таратайките да влизат в синя и зелена зона, за да не смърдят и замърсяват въздуха в големите градове.

Да се изхвърлят батериите от хибридите и електричките - да дойдат да ги стоварят у вас.

ㅤ

Когато тати и мама са ти купили чисто нов таралясник, струващ 100-200 минимални заплати втора употреба, е лесно да дрънкаш такива глупости.

А пожарите в цяла Европа не ви ли тревожат?

Да. И вулканите, горенето на отпадъци и войните. Всички замърсители.

Нали тепърва ще се развива въгледобива, какво замърсяване го гони тоя

безпокойство човекът прибира на края на месеца едни 15К евра както нашата Куневица навремето и после пенсия

Лично съм му изпращал писмо относно мръсния въздух в София. За разлика от тукашните управляващи Синкевичус, не само ми отговори, но и ми написа конкретни мерки, които ще бъдат предприети. И ето България ще си понесе последствията. Лошото е, че не управляващите, а всички ние, които сме ги избрали ще плащаме за тяхното безхаберие.

Естествено е да ти отговори. Твоето писмо ще еповодда вземе въздуха ни и въздуха на децата ни и да не можем да дишаме. В колко места си живял че да казваш че тук въздуха е мръсен? България е единствената европейска страна, която произвежда повече кислород с горите си, отколкото хаби. Хайде, радвай се докато дишаш, че като дойдат хората на комисаря да ти определят норма и купони за дишане няма да можеш. Да не говорим че на дъртаци над 60 могат ида забранят да дишат и да ходят.

Интересна логика. От кои гори произвеждаме кислород? От тези, които се изсичат безразборно ли? Не те ли е грижа какъв въздух дишаш? На запад мият улицитевсеки ден. Тук това се оставя на дъжда. Бил съм в над 30 държави. В България е най-мръсно.

OT си не ЕПМ

Спрете изсичането на горите,засаждайте нови дървета,засаждайте цели гори и нещата ще се получат,а не да измисляте,как да дерете хората с с пари и глупости...

България и Финландия са единствените страни в ЕО с положителен кислороден баланс: произвеждат повече кислород отколкото харчат. Така че не само не сме им длъжни нищо за СО2, което харчим, но дори трябва да ни плащат. Само това че подобни комисарчета избрани от шефа си усредняват цяла Европа служи за да имат власт да налагат каквото и да е. Естествено, местните дерибеи политици трябва да им съдействат. Но те тукашните са купени отдавна и са на дистанционно управление от Брюксел и Козяк едновременно.

Няма ток, няма газ, сега няма и дърва. План 21 (Агенда 21 т.е. срок 2021) на ООН - Короната - ограничаване на свободно придвижване на хора и стоки в глобален мащаб. Агенда 30 (План 30 т.е. срок 2030) - закона за биоразнообразието - най-мащабният проект на ЕК за опазване на биологичното разнообразие- Законът за възстановяване на природата. Бяха конспиративни теории 30 години. Аз си ги купих от книжарницата на ООН и са пред мен докато пиша това. Купете си ги и вие.

СТИГА СА НИ ДАВАЛИ СЪВЕТИ ... НЕДОКЛАТЕНИ ПРИБАЛТИЙСКИ ДРОНОВЕ ... БЪЛГАРИЯ Е НА 1300+ ГОДИНИ. ... КОГА НИЕ СМЕ ИМАЛИ ДЪРЖАВА , ДЕДОВЦОТЕ НА ТОЯ СА ЖИВЕЕЛИ В МИРИЗЛИВИ ЗЕМЛЯНКИ ИСА ХРУПАЛИ КОРЕНИ

Започнали сме с възстановяването на фашизам.

Повече ме плаши моралната смрад на туземците. Това е причината да живеем зле.

Аз пък си мисля, че не само мръсният въздух, а и мръсните мисли и действия са вредни за хората.

Вече много хора се убедиха,че евробюрокрацията е по страшна и от комунизма.

Няа стани тяхната работа.Дрън-дрън.

А бе ей, ЕС-малоумници и САЩ-идиоти, нали точно вие от 32 години насам управлявате кое как да се случва в България!!!!!!

Хем им горим боклуците хем ни бил мръсен въздуха, горете си ги при вас и няма да имаме проблеми

А заплатите в България не са ли повод за тревога, алоо, Синкавия бюрократ ? А , че има пенсионери в България с 370 лв пенсия, които се мъчат да преживяват без ток у дома, това не е ли повод да се размърдате малко, ..

по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се

Ако имате деца и близки с алергии, бронхити и онкозаболявания, да си знаете - това е от мръсния въздух.

Бългав ти е гена, нискокачествена ти е семката, затова децата ти имат алергии и всякакви други аномалии.

Рак ще те хване от мръсен въздух и проклетия.

Не. Ако децата имат рак, то е от храната. Само там, където изкарват злато, сребро и олово, преработвайки руда, може да се случи комбинацията за която говориш. Много по-вероятно е онкозаболяванията да се получат от пестициди, консерванти и усилители на вкуса на храната.

И ТО-КОМПЛЕКСЕН...Ровим отново в Добруджа за шистов газ и така замърсяваме тотално почвата, водата, въздуха...В Европа / и не само /пресъхват реки,...в Африка вече се почват войни заради вода..Фракингът гълта огромни количества вода, почвата...животните...умират...хората се разболяват...Но НЯКОЙ ВЕЧЕ се е полакомил за концесията.../при това, ако изобщо се добие газ, то това находище ще може да се ксплоатира след 10 години/... Не случайно фракингът във Франция и Германия /не само там/,е забранен... Няма значение, важен е интересът на концесионера...

в Добруджа НИКО НЕ СЕ ПРАВИ НЯМА ШИСТОВ ГАЗ НАЛИ Е ЗАБРАНЕН ОТ ПЕДВО ЕСОЛОЗИ

миналия месец отмени мораториума... /В нета има безброй филми за франкинга...смъртоносно е.../

Споко бе, те руснаците казаха, че спират ЗАЕц , защото има реална опасност от голямо бууум. Обаче !!! Това означава, че Цяла Украйна остава без ток !! И част от съседните държави. Вижте там, разберете се със зеленото чудовище . Нас не ни мисли, ние сме преживели това .

Дълга безсмислена статия. Колко са средствата за усвояване. А тоя гимназист да ходи ПМ, ама бързо

Мръсна мафия, колко пари искате да усвоите

Хаха а не беше проблем когато си продавахте тди тата от немските автокъщи

Заболя ме стомаха от смях. Ами нали директивата е да се топлим на дърва и да светим със свещи , както ни нареди един швейцарец. Като прибавиш и горенето на отпадъци, гуми и други, какъв да е въздуха? Тия съвсем откачиха. Я се разберете, газ или дърва и въглища?

Че имаме ли някаква индустрия въобще та да замърсяваме? Пишлегар някакъв от ЕС се притеснявал за нас.

Да му имам синкавото именце.

Поводът за безпокойство всъщност е намесата във вътрешните работи на страната ни на финансирани от ФАЩ НПО-та, и най-вече на самоназначилите се некадърни брюкселски бюрократи, които ни докараха накуп мигрантска, здравна, икономическа, енергийна, военна криза...да се надяваме, че няма да ни докарат и ядрена война!

абре келява бладка. иди си нале знаеш на какво :) аман от скъсани блядки с интернет

Всичко това е добре,но лавината вече е тръгнала.Нано частиците от пластмасата са вече и в дъждовните води по цялата планета

НЕ ДИШАЙ

То сега като загори пак кюмура в Германия и там ще стане повод за безпокойство ;-).