€270 млн. приходи за Одрин от български и гръцки туристи

Целта за 2020 г. е да бъдат привлечени 5 млн. туристи, а до 2023 г. - 10 милиона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Търговията е най-добрия мост между народите.Никой не можеш да накараш насила да научи български език ако няма пряк материален интерес от това.В Одрин ,дори и в Истанбул има табели на български и много от продавачите говорят български.В Гърция по северното крайбрежие ресторанти,хотели,менюта също са на български.Навремето и в Гърция и в Турция са преследвали тези,които говорят български,а сега те сами ходят да се обучават на нашия език. Да види нашата министърка на туризма как само един средноголям град в Турция като Одрин приема 2,5 милиона туристи.Толкова,колкото всички наши курорти-зимни и летни.

Одрин е едно от най гнусните места на континентална Европа и ако не ми вярва този, койте не е ходил там, като отиде да се сети за мен!

Одрин е един много стар град, който не прилича на нищо, но така или иначе е много стар град. Интересно е това, че е бил столица на османската империя 100 години. А не прилича на нищо. Близостта с България го крепи да не се затрие окончателно. Най-добре да го върнат или да го направят някаква безмитна зона или знам ли. Ама оняджагал няма да се съгласи.

Е така се правят пари господа плювачи !!! А ние продължаваме да обвиняваме всичките империи които са ни онодвали:))) А дано научим нещо от новите ни господари...

ще ги наказваме заради игото,

Тъй както е тръгнало само Одрин ще приема повече туристи от цяла Българоя!