Ето кои са рисковете за световната икономика, според МВФ

Нарастващото неравенство, високите нива на дълг и разминаването между богати и бедни страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази Яга ми беше много чудно как влетя със световна известност изведнъж, а се оказа, че е племеница на жената на единия Родшилд

Не само подкрепяте и лобирате за едрия капитал ами и им печатате и раздавате пари, за малкия и среден бизнес не ви дреме. Изроди!

Сталинка, няма ли да удариш едно рамо на твоя човек, дето са го галИли три папи и един Маджо по празната кратуна! Или вече така се е увъртолил в лъжи и изпражнения, че не можеш да намериш нищо позитивно?

Бла-бла,общи приказки не почиващи на никаква икономическа логика и фактическа обстановка. Само се чудят , как да накарат правителствата да се заробват с безмислени заеми .

Най-големият риск за световната икономика са Световната банка и МВФ, след които се нареждат всичките им подопечни банки, банкери и лихвари. Светът може и без банкстерите.

С други думи комунизъм. Някой се е гърбил, не е спал, рускувал е всичко и е забогатял.. сега е време да го изгърбим и да дадем на "бедните", които са мързеливи, никога не са рискували и само седят в дира да мрънкят

посерко! Забогатява се с престъпления и от ограбване на чуждия труд.Я нека "мързеливите" да спрат да ти работят да се видиш, че не струваш пукнат лев. Не спало то, рискувало било да го застрелят! Я се гръмни, боклук нещастен!

Я добави и манифеста на комунистическата партия и всичко ще е комплект в твойто мнение.

от доста време няма "гърбил" се богаташ.

Гнус и отврат, заети си милиардите в грозния провиснал гъз

постарайте се да пишете на разбираем Български език! така мого лесно ви разпознаваме, че пишете от Москва.

От където и да пишем тъпакът пак няма да разбере. Не се насилвай, дебил, не чети като не ти е по силите. Играй си на друго.

високиъе нива на дълг?! - 1 място САЩ, 2ро Япония, 3 Италия, 4 Франция, 5 Белгия и???? Като гледам американците печат все повече... Оня ден статия корено противоположна на тази-удърно възтановяване на световната икономика.

Това което казва тази кукла на конци е, че световните банкери вече държат всички държави. Тоест, всичкия брутен вътрешен продукт е на заем. Ето това се постигна с тази криза. Думите на ротшилд "Без значение кой е на власт ако аз държа банките" с пълна сила се изпълниха. От тук нататък само фантазията ни може да предвиди какво ще се случи.

Ако го набутат там ще получат кръвоизлив и ще пукнат от алчността си

Как от комунистка се става соросоистка?

Със завъртане на платното в правилната посока !

Напред, напред, кръгом и пак напред. Еволюцията на бездарният послушко.