17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва закони да се променят. Да се намали натура 2000.

Не ве - да се намери занимание на Мичето Габриель!

Не е ЕС а европедалите назначени да управляват ЕС от Сащ!

В САЩ вече няма празна пустиня и връх в планините, където да не е поставен ветрогенератор. В САЩ има ДАНЪЧНА ОТСТЪПКА за собственицитеэна имоти поставили АВТОНОМНА СЛЪНЧЕВА ЦЕНТРАЛА. В южните щати всяка новопостроена къща задължително е със слънчеви панели. Кога ще стигнете американците ве, мурзилке....с тези кремълски партии в България?

С толкова много отстъпки и соларки са, че редната зима Тексас имаше енергийна криза, на път са да останат въобще без дизел, който е основният източник на енергия, а камионите са основният доставчик на стоки.. Слънчевият им щат Калифорния е толкова слънчасал с панели, че всяка година имат брутални сметки за ток, и дори с пренос от съседни щати пак не успяват за са на 100% задоволени с енергия.. И къде са им перките? На батман в колата? Айде моля, да не ни правите че ядем доматите с коловете и картофите с листата.. Виж за пример да дадеш Норвегия или Холандия разбирам.. ама ония!?!?

Тука има такси и документи и трябва нерви.

Супер за чистата енергия. А за прекъсване на зависимостта от САЩ кога и колко щемпочнат да дават ?

ㅤ

Хайде сега да седнем на семки и лимонада и да им гледаме сеира, когато трябва да си захранват тежката промишленост. Ще има "смех, смех, смех"!

Харчете, парата на изтрадалия народ за глупости. Май урсулатА ще духа за да работят тия перки. Аман от продажни чиновнички калинки.

Типично българска работа.По-рано имаше централно парно и целият блок се отоплявахме за по 8 лв. на месец,спряха парното ,сега всеки се отоплява както свари за по 300 лв. на месец.Хубава работа,ама европейска.

А "преди" работата не беше ли пак българска?! Беше! Т.е. проблемът е извън България!

Ей, много умни тези европейци бе , как пък някъде другаде не се сетиха досега, сега и арабите с нефта ще фалират, руснаците с газа, сега остава едно ноу хау как да направят един милиард европейчета и китайците ще фалират и на земята земен рай наречен ЕВРОПА, и ние лежим и тънем в материално и духовно богатство и евроценности. Как беше - по добре да го имаш, за ума става дума.

Таз работа,малко ми прилича на връщане към първобитния строй. Няма да има централна енергетика,ами всеки ще се спасява поиденично.

Че тя била много лесна работата. Само 3 млрд. евро ЕС да стане независим .Е,що чакахте толкова години,ми ни го направихте до сега.

Всичко върви по плана на путин:))) Тотална изолация,санкции,отказ от руските петрол и газ. Финландия,Швеция и Украйна в НАТО....Бункерния плъх си го наби качествено и поне 100 години ще бъде най-омразния и псуван диктатор в света и РФ.

Плана на Путин е да ти набият един дебел перен афроамерикански хой фустата и да гълташ негърска сперма до припадък :)

си нацвъкал статиите с "лични чувства" към САЩ?