ЕС и САЩ обмислят "право на поправка" на уреди, производителите против

Европейските предложения са насочени към осветителните тела, телевизорите и големите домакински електроуреди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

драги зрители се нарича метод създаване на проблем и после на решение, което залага бъдещия проблем. В религиозните си проповеди икономически професори програмират бъдещите мениджъри, че парите са най-важното, че планираното остаряване е съществен начин да си вдигнеш продажбите и ето резултата. Недомислица и прахосване на нерви, време и пари с некачествена евтина долнопробна стока, ограбени пари зари за труд - по-ниски като покупателна стойност заплати и тотална мизерия - лъскави опаковки, но вътре калпаво съдържание. За живеещите в Източна Европа - дори още по-лошо качество. Докато не се прекъсне от главата тази простотия няма как да се оправят нещата.

Знаят решението на проблема, а то е край на пазарната икономика, разпределяне на света на сектори на отговорност и всеки да произвежда каквото може т.е. СИВ и социализъм, понеже инак ще свършат ресурсите и всички ще измрат, едни от глад, а други убити от гладните. Анклав не може да се защитава дълго, дори да е с най-добрите оръжия.

Че така функционира системата, иначе ще се разпадне. Купувай, купувай, хвърляй и пак купувай... Промивай мозъка, че новия модел е различен от миналогодишния, тегли заем и купувай....

АЛЧНОСТТА ЩЕ ПОГУБИ СВЕТА!!!

Капитализма се оказва вреден за околната среда, а следователно и за човечеството

СоциализлизЪма по-полезен ли беше за околната среда и човечеството?!? :-)

Не, разбира се. Социализма строи заводи и обича комините да пушат яко. Инак е добричък, екологичен. Примерно редовно намалява населението, което е полезно за планетата. При него продукт се прави бавно, скъпо и ръчно, което намалява въглеродният отпечатък, осигурява повече работа и намалява покупките на стоки, което е екологично От друга страна е енергоемко и осигурява повече комини и пушеци, което е неговата гордост.

Че защо се пънеше този капитализъм да затрие социализма? Елементарни но не за елементарни хора. Дреме му на капитала само за по-висока норма на печалба, не му пука за НИЩО ДРУГО!!!!

комунизма не си губи времето, направо си взривяват чернобила и това е

Е и? За никого не е тайна, че вече всичко се произвежда така, че да се развали до година след изтичането на гаранцията. Някои неща и по-рано. Телефони, телевизори, принтери, компютри, печки, бойлери и т.н. Просто се залага материал, който започва да се деформира, деградира или разпада след определен срок от време и стадото трябва да си купи НОВ продукт, за да пълни джобовете на производителя. Така че е нормално последния да е против. Включително банките и всички навързани по веригата.

Купувам си електроника Самсунг и всичко работи години след изтичане на гаранционния срок. телевизорът ми вече е 10 годишен. Не се е развалял никога. Пералнята ми е 9 годишна, също не се е разваляла...

така в соц-а, всичко се произвежда от по евтини материали за да е по евтино, никой не те спира да си купуваш най-скъпите продукти произведени с най-скъпите материали

Ха добро утро, всичко от кафеварка до кола се произвежда така, че да се счупи след гаранцията и в същото време да е ремонто непригодно. Така се генерира ръст на икономиката и печалбите, всичко е купи-счупи-хвърли, а за природата на никой не му пука.