Ексшефът на Фед се усъмни в компентността на Тръмп

Съмнявам се дори той да може да посочи, че целите на Управлението за федерален резерв са максимална заетост и ценова стабилност, казва Джанет Йелън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

горката марионетка, служила на тиберий и и сега вика: нерон е некомпетентен. Не бе, кукло, не е некомпетентен. Алчен, тщеславен и егоцентричен е. Съкровищницата или ше бъде само за негово ползване, или напрао нема да я има. Колкото до останалите роби по светъ - на кръст и да го духат. А специално на тебе ше ти изпрати гвардията със заповед да се самоубиеш до изгрев слънце.

Ами то и на всички останали е трудно да формулират значението на федералния "резерв". Защо се нарича резерв, като няма никакви резерви, а е най-обикновена печатница. И единствената му реална цел е да държи една напълно фалирала държава на повърхността, посредством печатане на още и още несъществуващи пари.

То само за това да е некомпетентен - здраве му кажи. Тръмп е олицетворение на ефекта на Дънинг- Крюгер за войнстваща некомпетентност.

Еей, ще се спиминеш бе, човек, преглътни го, от толкова време сън не спите, че долара няма златно покритие. Повярвай, американците много добре знаят колко, защо и докога да печатат долари

Това което си го казал, смяташ че не засяга и теб!!! Не си ли даваш сметка, че всички по света са по-гладни и бедни, само защото америка изяжда всичко, като плаща с НИЩО!! Американците биха имали стандарт подобен на венецуела, ако си плащаха това което консумират с истински пари и знай, че твоето дете има и ще има по-малко заради това американското дете да има повече. А американския долар е имал златно покритие само за 33години през цялото си съществуване. Просто винаги е бил силно девалвираща валута. Тоест ОБЕЗЦЕНЯВАЩА СЕ, постоянно.

ти си кръгъл глупак и заслужаваш "повишение" от Тръмп !!!

а с тебе изобще нема да разговаря. ше те побие на кол и това ше бъде целия разговор.