17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Засилваме чуждестранните инвестици надолу по баира.Само им требе един по-силен шут изотзадзе

Българите в чужбина ни издържат държавата. Дотам са ни докарали герб.

…..после остават хиляди безработни като тебе и си паткате табла по цял ден заедно. Ей какъв рай, а ….

Няма да бъдем засегнати.Данните сочат ,че с всяка изминала година богатите стават по богати с престъпления които вършат ,а бедните все по бедни.Рецесия?Да му мислят тези дето произвеждат.При нас производителите влагат боклуци и винаги са на печалба.Какво имаме ?Нищо

Никакви наченки не са , вече си е настъпила. Въпросът е дали ще трае достатъчно , за да се превърне в криза в реалната и цялата икономика или е временно "затишие".

"Наченките на рецесия са в индустрията" Това за България, не се отнася. В България, няма индустрия. Да му мислят турците с новия завод на Фолксваген.

Нема такива работи в БУЛГАРИСТАН е стабилна МИЗЕРИЯ,работите за жълти стотинки и всички са щастливи.

Този е пълен шарлатанин! Преди 1 година препоръчваше на всички да си купуват биткойни. Обясняваше им как няколко месеца преди това биткойнът бил еди-колко-си долара, а пък сега как бил станал много повече. Облъчваше ги да купели, за да спечелят. Оттогава биткойнът падна 2 пъти и половина. Преди 2 години, когато се занимавах за кеф с трейдинг, четях какви ли не коментари от кого ли не. Един човек тогава каза: "Аз от 30 години съм телевизионен продуцент и водещ на икономически предавания. Това, което мога да ви кажа от личен опит, е че 99.9% от всичките тези икономически "експерти", които се подвизават като гости и коментатори по икономическите предавания, си нямат хал-хабер понятие за какво говорят! Затова всичките такива ги вземайте като част от entertainment-индустрията, а не като надежден източник на информация или прогнози".

В последно време и аз започвам да предполагам че е така. Шоумени.

Индустрия има и то точно от този тип, който ще е най-засегнат - подизпълнители и дребно производство на компоненти, не особено високо-технологична. И вече е засегната... имам познати продаващи инструменти и консумативи за индустрията и за последното тримесечие се оплакват от спад с 20-30% на поръчките. Дано е само временно . А турците - първо въобще не е ясно за този прехвален завод , второ - докато се построи и заработи със сигурност ще е преминала рецесията (та даже и време за енда бърза криза в реалната икономика има).