ЕК лансира амбициозни инициативи за по-чист, по-здравословен и по-безопасен океан

Океаните играят ключова роля за достигането на необходимите природни равновесия, отбеляза Мария Габриел на срещата на върха „Един океан“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС=КПСС

grainis

Виждали ли сте картата на "обратната страна" на Земята ? Един почти пълен Син Диск - Тихия Океан . Той и другите океани, планини, савани, тундри, тайги, пустини, както и Стратосферата на височина 50км- най-топлата (0 гр.С) Зона - Стратопаузата, могат да бъдат един ден Дом на над Един Трилион Човеци . Основен Строителен Материал за такива гигантски Мега-Структури изградени във вид на свързани с мостове Вертикални Зелени Кули над, върху и под водата, с огромни зелени площи, поляни, гори, джунгли, ще бъде Базалто-Фибърния Композит - basalt.alle.bg - 100% Чист и Възобновяем, супер-здрав, супер-лек и супер-евтин, неръждаем, негорим, химически и UV-инертен ; а 100% чистите и супер-евтини горива и храни ще идват от подводни Вертикални Аеропонни Ферми - vertikalna-ferma.alle.bg , biofuel.alle.bg . Ще се развиват мощни Индустрии - предимно насочени към Експанзия в Космоса , Без Нито Една Молекула Замърсяване на въздух, почва и вода . Бъдещата експанзия в Космоса е причина за нуждата от такова огромна население - или както казва Джеф Безос - за Космическия Поход ще са ни нужни хиляди нови Айнщайновци - за целта трябва да имаме население от над един Трилон като базов Човешки Ресурс за постигане на такава грандиозна цел.

Тая Габриел е празно дрънкало.Само общи приказки., атя няма и познания. У нас в БГ хората не могат да се намесят за опазване на природата до тях да не им изсичат гората до селото, дане им дълбаят реката, да не им бучат разни производства. А тя ще оправя световен океан.

След като в БГ всичко е наред, да се погрижим за световния океан!. Колко милиарда ще усвоите ? Вчера уредихме производството на чипове, днес океана, утре може и да проверим как е екологията на Юпитер. Ей тайка, между другото, защо не проверите откъде се появи толкова боклук в океана , а? Дето се вика, само ако успеете да го съберете, ние с удоволствие ще го изгорим всичкия. А после може да намалим скоростта на 20 км/ч , за да е още по-чист върздухът!