Димитър Зоров: Българските животновъди са в матово състояние

Всички мерки, които ги има досега, не могат да се ползват от земеделието и животновъдството, каза той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е защо бе, тиквата каза че иконимката е мног одобре.. зашщоп така ?

Българските животновъди от доста години са в матово състояние господинчо.Какво направи ти за тези години ,за да промениш това?Освен да плямпотиш безмислици и да сервилничиш на Главуна, нищо друго не си направил за сектора.Но на гърба на тези хора твоето състояние видно е прекрасно.

Оооо ЗОРОВ, намерил се кой да говори за сухо мляко хахаха! Този имали поне ЕДИН продукт, който ДА НЕ Е направен от сухо мляко? Честно! Тоя, Маджаров, Бор Чвор са най-големите ментаци, не че другите са стока, но поне малко от малко стават. Виж обаче цените им... УХА!!!

ташак Дами и Господа, пълен ташак

оказа се, че един от големите производители на млечни продукти в Родопския вилает работи наистина с прясно мляко , но то е внос от ....Унгария. Количеството мляко , което е необходимо за производството на млечни продукти просто не може да се събере в региона и се принудил да внася мляко за да може да натовари производствените мощности. Не ми се вярва, но ми го каза един човек, който твърдеше че го е чул от шефа на фирмата.

цялата икономика,ако има такава изобщо, е в матово състояние.

само сухото мляко да не е от Украйна ...! Иначе това западнато не е лошо.

Кашакавалът на Зоров в нашето училище беше под всякаква критика - кисел и абсолютно не пригоден за ядене, не струва и стотинка. Изхвърлихме към 400 грама от него.

Вярно е, работят с унгарско мляко, можете да видите цистерните пред Лакрима, с унгарска регистрация

ще ми се да си ми или овца или крава, ама по добре овца, като те издоя и да ти тегля после един, и да те питам после йъде ми е агнето за гергьовден..........

А една патка заспала дето уби работници на пътя без последствия, дали е в матово състояние?

Всички сме мат пич, с тази герберска малоумна паплач....

Да се закрива отглеждането на животни за месо! Не ми пука за животновъдите!

Какво матово състояние.У нас има 7 милиона едър и дребен рогат добитък-основно говеда и овце.Купуваш млякото за стотинки , сипваш му обилно водица и в магазина се появява са над 2 лева.Ако представите на този овчар за бизнес са такива , то тогава действително е крайно време да го матираме.И да се ориентираме към производството на тиквено семе-има около милион тикви.,при това качествени-кухи и с много семе.