17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ichko131

Дали няма там някое свободно място за портиер или чистачка? Веднага приемам!

Последната ми заплата беше 2500 щатски долара за работа онлайн 12 часа в седмицата. Сестра ми приятел е средно 8k за месеци сега и тя работи около 30 часа в седмицата. Не мога да повярвам колко лесно беше, след като се опитах. Потенциалът с това е безкраен. Това е, което правя>>>>>> Ecash10.COM

корумпирани съдии,сраснали се с престъпността и с ОГРОМНИ заплати,а как се живее с 200лв пенсия,които на вас не стигат и за ден?Идиотско мародерстване на хората....

В това се състои и цялата реформа на съдебната система. Магистратите да гушкат и да слушкат!

Всичко което пишете можете свободно да си изкажете на 16.09.2018 на площада. Излезте и си излейте мъката. Гаранция няма, че ще отсечем главата на ламята, но елате. Няма друго съсловие в тази държава , което така нагло да се самоназовава ВЛАСТ ! Тези хрантутници са виновни за по-гилямата част ит сегашното ни положение. Няма РЕД .

ОПРАВДАНО ЛИ Е? НА ФОНА НА "РЕЗУЛТАТИТЕ"! ЕДВА ЛИ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯТ ДА СЕ ДАВА ТАКАВА СУМА ЗА ТАКА СВЪРШЕНА "РАБОТА".

Данъкоплатците ги питат само кой искат да ги дой следващите 4 години и те избират уж-най-малкото ЗЛО. А това ЗЛО трябва да храни съдебната сустема и прокуратурата - за да си усвоява блага безпроблемно!

Кой разрешава това безочие! Минимална заплата в съдебната система, която се равнява на максималния осигурителен доход в страната при реално нищо неправене!!!

Това е безобразно! На всеки 5-6 месеца започнаха да си увеличават заплатите в съдебната система?! Как може при тази почти нулева ефективност от работата да се издевателства над данъкоплатеца по този начин? Защо вече 20 години само се симулират реформи в този сектор и нищо не се променя? Кога някой от ВСС ще даде отчет пред данъкоплатеца в България каква е натовареността на техните служители, например в един общински център с 20 х. души население и каква работа извършват там за минимална заплата от 2400 лв.???

Една неработеща институция от 30г. с най висок бюджет. Добре,кочината става още по голяма кочина и вие с многото пари сте в нея. Скоро едно новозършило БСУ влезе в тази система и за 3м.си купи апартамент от нотариус.Даже не знае какво работи.Така ще е.Няма кой да им се противопостави.

Абе ДИР-а, сменяйте ги отвреме на време тия снимки бе. Не вярвам съдиите още да ползват Windows XP ....

Каква стана тя???? Плащат им и то НЕ МАЛКО, за да НЕ работят.... Е това САМО в тая скапана територия е възможно.. После не се чудете от къде ни идва и що сме на дъното...

Пари и то много се дават за работа. При съдебната система тази работа нещо не се вижда. Да не говорим, че има много присъди, които предизвикват възмущение. Съдебната система била независима! Абсолютна независимост не трябва да има, защото това означава безконтролност. Тогава ще продължаваме да гледаме смешни присъди и само ще си говорим. Помните ли каква присъда получи шведа, който изрита камериерката в лицето? Направо очите му извадиха с тази присъда! Мога да си представя как се е смял.

Не заслужават заплатите,защото те винаги защитават престъпниците ,а никога този който няма пари.

Сега разбрахте ли защо съдии, адвокати и военни бяха първите разстреляни след 9-ти?

Що бе идиот, след 9-ти септември нямаше ли съдии, адвокати и военни. А след 10 ноември трябваше да разстреляме такива като теб - русофили/комунисти.

Дайте им - те така и така само вземат.

Това майтап ли е, ние съдебна система нямаме, всички бандити са на свобода и зад граница, понеже съдиите все ги пускат. Да си вземат заплатите от престъпниците, за които работят!