Бум в развитието на перифериите около столицата и другите големи градове

София-област със сериозни положителни тенденции в производството, Перник - също

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аззз

ауу колко е хубаво в БГ лелеле... връщам се... хахах.. прост народ.. седи да го лъжат..

Високотехнологично горене на отпадъци ...

В Перник страшно развитие пада, особено на производства неизискващи вода. За нито едно такова не се сещам, но вероятно има.

КУПУВАЙ НАРОДЕ НЕ ОСТАНА САМО 3000 ЕВРО КВАДРАТААААААА! КУПУВАЙ НАРОДЕ, ЧЕ УМРЕМ ОТ ГЛАДИИИИИИ!!! КУПУВАЙ САМО ДНЕСКА САМО НА ЗЕЛЕНО САМО 5000 ЕВРО КВАДРАТАААА!!! КУПУВААААААААААй!!!

После защо е мръсен въздуха.

Ма да де особено Перник е с такива положителни тенденции та нЕма на къде.

а що си мислиш, че някой им вярва?

Какъвто сме икономически гигант.... Мисля, че вече и лудите започнаха да се изнасят от това блато на корупция и престъпност.

Егаси разцвета, смееех!

Напротив. Много хора се завърнаха. Също отрицателния прираст се забави. Икономиката е в подем.

"От ИПИ заявиха, че ще продължават да настояват за фискална децентрализация, като целта е повече ресурс да отива при местните власти, за да могат да те отговорят на новите глобални и национални икономически тенденци." Знаеш ли кога, баце, ще стане това? Не се чуди - отговорът е прост - никога!!! Кога някой си премиер или финансов министър, или който и да е от изпълнителната власт, бил той от Банкя или от Горно нанадолнище, ще се задоволи само с част от парите ни? И ще се откаже чрез тях да държи в подчинение всички областни управители и кметове? И ще си намали "приходите" от обществените поръчки? Никога, баце, никога! Веднъж минала тази поправка през парламента и вкарана в закон, същите тези "народни избраници", без значение коя партия е на власт, никога няма да изпуснат "кокала". Ама пък, ха дано не съм познал...

Мен ми е хубаво, да. А дали ще се връщаш на никой не му дреме.

Този специалист има предвид балите с боклук.

Как за цялата държава чуждите инвестиции да са около 1.2 милиарда евро, а само за София - 10 пъти повече ?

Интересно. Живея и работя в София. С образователна степен магистър. И с жена ми ОБЩО докарваме 25 000, ама сме и с 3 деца. Което прави 5 000 на калпак което е много далече от 30 000.

30 000 на година..

Да. На година.

Живко, за да докарвате 25 000 на година с жена ти ще рече, че двамата взимате чисто по 1000 лева на месец всеки. Не знам какво точно работите с тази степен магистър, но в хипермаркетите заплатите са по-високи и под 1000 лева на месец се мръщят.

Инвеститорите отиват там където като вкарат пари могат да изкарат печалба. Като няма квалифицирана работна ръка за какво да наливат пари?

Ами купуват! Що? Ако нямаха пари щяха ли да купуват???

Ти да не си от Софето или от ГЕРБ. А може и от двете, а?

Фундаментален анализ. Още Т. Живков стартира развитието на икономиката около големите градове ( изключение е Правец но пък там идеята беше да се създаде Силиконова долина на Балканите , абе нещо като Балкански хъб ама с неясно съдържание).