"Булгаргаз" получава достъп до турските терминали и тръби за 13 г.

"Боташ" ще продава газ на българския обществен доставчик, засега е договорен трансфер на 1,5 млрд. куб. метра газ на година

Обратно в новината

Коментари - "Булгаргаз" получава достъп до турските терминали и тръби за 13 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малко ни беше 500 години Под Игото! обаче, Русия дето ни Освободи - е лошата!!

Т.е. отново РУСКА ГАЗ, обаче по-скъпа и през Турция. За да си вземат някои хора за комисионните. Понеже те за друго не стават, освен за далавери.

айде честоти! България получава достъп до ТУРСКАТА ТРЪБА до края на мизерното си съществуване като държава и нация!

Един път рязан завинаги рязан. Обичате си комшуто и това е.

Булгаристан стана изцяло зависим от ислямска Турция и волята на Ердоган. Честита нова година.

Русия не точно ни е освободила. Иначе нямаше да иска 89 640 000 тогавашни златни лева, равняващи се на 32 тона злато.

ХАХАХАХАХАХАХ ОСВОБОДИХМЕ СЕ ОТ РУСКАТА ГАЗ ЗА ДА НИ Я ПРОДАВАТ ТУРЧАЛЯТА!!!! Бухахахахахахахахахахахаххахахахахахаха!

Какво е горивото по тази търъба?

Ха Ха Ха .Ще купуваме газ от Турция . Тя колко газ добива а ? Ще купуваме Руска газ с надценка от Турция и ще се води Турска ...... Ердоган успя. Вмсто ние да продаваме на Турция както щеше да бъде ако се беше осъществил Южен поток сега ние ще купуваме от там. Народен съд трябва

Някой усилено ни тласка към джагалия - президента и неговите марионетки да си знаят това е края им.

А либерастите пляскат от умиление.. Без коментар

Ценичката приятели мой, ЦЕНИЧКАТА. Газ има под път и над път. 140 000 домакинства битови потребители питат за ЦЕНИЧКАТА. Към днешна дата от тялото на раята тече кръв с тази ЦЕНИЧКА, а ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ГАЗА ГОРИ И Е ВЗРИВООПАСЕН....

Обесени по стълбовете и дърветата трябва! За да може за едни нови 50 години да си знаят!!

_stankow

Тоест поне 13 г. ще плащаме на Турция. Ако бяхме прекарали "Южен поток", тогава Турция щеше да плаща на нас.

Турските тръби ги пълни Русия

Колко е ценичката на руския газ ? Не знаеш нали?

От къде злато бе ! 800 години ни поробваха...ама сме имали тонове злато, така ли ?

Шило

Че то...По турските тръби, колко процента е неруския газ? 1? 2?

От къде злато бе ! 800 години ни поробваха...ама сме имали тонове злато, така ли ?

Руска газ, сега турците ще печелят а ние ще сме горди европейци .

Още един временен напълни гушата. Важното е, че Радю вдигна юмручето… Българина го еват на почивки!

Да ти плаща за какво?

Тоа мишок Росен пак успя да ни закачи за руския газ.

_stankow

Че не струва ли свободата 32 тона злато ? Независимата държава, съхранението на нацията, езика, вярата ? И колко е това, много ли е ? По един пръстен от 16 грама на човек от тогавашните 2 милиона българи. По сегашни цени това са почти 1 милион унции злато, или 1.6 милиарда долара. Нищо не е, два тогавашни годишни бюджета. Да, производството в тогавашната страна е било по-малко, но и златото е било по-евтино. Халал да им е на руснаците !

Шило

За газа. Направиха ги насила газов хъб за Европа.

А бе кажете цената каква ще да е ??? Много услужливо я премълчавате. А пък мисирките усложливо не питат.

Усещаш ли се, колко си недодялан? Пишеш така сякаш Руската имеприя е нападнала Османската империя специално заради България. Ами не, сметките са били други, доста по големи, България е между другото. Не омаловажам ролята й в освобождението й, но Османската империя е била пред разпад. Били са слаби и руснаците усещат това. България ли? Никой не му е дошло наум тогава, че ще изникнем на пътя им. Еееееей толкова малко им пука на руснаците за нас!!! И друго, кога ще спрете да бъркате онази Русия с тази, днешната. Ама толкова нямат нищо общо помежду си, че никога няма да се сетиш за този факт!

супер ще купуваме руски газ от турция

Е то беше ясно. Защо мислиш Радю се скара с харвардУ? Харвард драпаше към Гърция а Радю се нахедри пак на руски с привкус на анадола…

Руски газ не тече!

Служебно правителство подписва дългосрочни договори за руски газ през Турция и никоя партия не реагира??? Русия управлява България, 100%.

Къде е проблема?

Ти можеш ли да четеш бе руски дебил?! Договорът е за достъп до втечнен газ през Турция. Не за тръбен газ през Турски поток.

Дефакто робинята на коня * подписа инкогнито нов 13 робски договор с фашистките в бункера и се изплю е лицето на Брюксел. Същата схема направи и тиквата - първо подписа за голите пепелянките (за да плати такса спокойствие) и после закова българите с. тръбата! Сега същото - формално подписване с янките за Козлодуй и сега виждате реалната цел - бладската кървава окупационна газ На "изборите" не очаквам повече от 20% участие в цирка!

Руско-турскуя газ е малко по-евтин от руско-гръцкия.

Рубли

Споко,гъзта не е турска а руска ,те пак ще ни "освободят"

Марш да умираш за Бандера и Краварите. Парцал продажен. Може да ви минава номера щото сме Краварска губерния, ма няма да е вечно.

"Руската компания “Газпром” е започнала практическата реализация на проекта за създаването на международен газов хъб в Турция. Това обяви изпълнителният директор на компанията Алексей Милер." "На енергиен форум в Москва през октомври руският президент Владимир Путин предложи в Турция да бъде създаден най-големият хъб за доставка на газ в Европа. По думите му той може замести транзита по взривените газопроводи “Северен поток 1” и “Северен поток 2”. Впоследствие Владимир Путин обсъди идеята си с турския президент Реджеп Ердоган." "През ноември министърът на енергетиката на Турция Фатих Дьонмез заяви, че газовият хъб ще бъде построен в европейската част на страната, в близост до границите с България и Гърция." БНР публикувано на 28.12.22 в 20:46 Въпрос - Е защо ручахме жабетата?

Е то беше ясно. Защо мислиш Радю се скара с харвардУ? Харвард драпаше към Гърция а Радю се нахедри пак на руски с привкус на анадола…

Най-правилната реакция на партиите би била инпийчмънт на славяновския селтак за гавра с конституцията! 13 годишен договор, подписван от служебни случайници!? Алоууу, партиите???

Туркието се превърна в една огромна перачка. Купува руска газ в рубли - същите които руските туристи харчат с картие МИР в турските курорти или обменят в страната за ЕВРО и други валути. Ние и останалите гълтачи по тръбата плащаме щедро на Туркието в ЕВРО и дори им викаме Мерси! Туркието менка рублите за евро и работата спи!

Защото сме идиоти

Готиното е че вашия Резидент го направи :-)

Угаждаме си

Малко като Щом доволна е жената ти не питай за цената... Срока го знаем, ама по колко ще ни дерат не знаем. Евала.

Е то беше ясно. Защо мислиш Радю се скара с харвардУ? Харвард драпаше към Гърция а Радю се нахедри пак на руски с привкус на анадола. Крим руски, а бацето е най-големият руслямец!

Е за това няма правителство. Има президентската държава. Още колко договори има за подписване до новите избори?

Браво на Догановците.

Евала. Може да не одобрявам методите на Бат Ердо, но той се оказа много по-надежден партньор от Путин. От къде идва газа няма толкова голямо значение. Важно е да се знае, че ще идва по договорените условия. С турчина може да се пазариш и цял ден, но един път стиснете ли си ръцете, знаеш че след това няма да те издъни.