17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги има скок на заплатите ПРЕДИ ИЗБОРИ И ПОВИШАВАНЕ НА ЦЕНИТЕ при БиБи. Цената на газта подскача, защото преди 2 седмици Братска Украйна увеличи транзитните такси 3 пъти с одобрението на Брюксел. Няма как Ще подържаме финансово Превратажиите. Колонията е за това да плаща, нищо лично и исторически рефлекс.

Нема да се страхувате, въглища и дърва има!

Въпроси без отговори: 1. Колко е очакваното увеличение на цената от Русия? 2. Колко е промяната на курса на долара? 3. Колко са разходите за доставка, довели до т.н. "акумулирания ефект от утвърдената продажна цена от юли" 4. Как се формират разходите за доставка? След като се отговори на тези въпроси, ще стане ясно защо точно се увеличава цената на газта ... за попълване на празния бюджет е отговорът - колкото по-скъпа е газта, толкова повече ДДС влиза в хазната!

Роско нали щеше азерски газ да носи а Баце цял танц с саби игра и какво нищо

но в цените се демонизирахме защото цените на енергии, стоки и услуги са западноевропейски, а заплати и пенсии са африкнски и по-точно сомалииски!!!

Ще ви доставям най-демократичната втечнена газ от Русия по 1300 долара за 1000 м3 Приготвяйте парите !

Като типичен педеруски боклук си объркал една нула. 1300 долара, ама за 10 000 (десет хиляди) куб.м

стига само с това парно БЕ,а хората които използват природна газ в домакинството,това са стотици хиляди домакинства....

Лоша работа!!!!!!

Ура-а-а, браво, ББ, само така! Трябва да го гърчиш тоя заспал народ докато те търпи !

Купувайте свещи и ватенки! Скочи ли газта и парното следва масов отказ от Топлофикация и София остава на тъмно, просто мрежата ще изнемогва, не е оразмерена да се топлим на ток! А да и кислородни дихателни апарати купете, че къде може ще се гори каквото може и няма да има какво да се диша! Идилия!

После що се греят хората на дърва и кюмюр и що зимно време не може да се диша в София

Рублата се срина спрямо долара. А лева не. Ние сме фиксирани към еврото. Така че за каква руска причина се говори. Ако беше построен и южният поток, нямаше да почувстваме някакво увеличение.

Що за глупости пишеш бе Раша увеличава цената независимо от курса на рублата

до Глупости (нерегистриран): Как раша качва цената на газа когато има предварително подписани договори за количества газ които трябва да се доставят на определена в договор цена. Друг е въпроса дали цената на доставката не е плаваща и от там да се получават някакви разлики

докато търпиш като вол тази бандитска шайка герб така ще е до гроб. Вижте в Румъния какво правят. А ние ,каквото каже султана от Банкя. Такъв народ няма на земята като нашия .Може на ви е Убаво ,знае ли човек. Изродили сме се.

BajMihal

Уви, не е герб, рашките са - те вдигат цената и независимо кой е на власт, си правят тук каквото си искат. Ако бяха направили "Набуко" сега съвсем друга щеше да е картинката...

Дали в друга държава от ЕС цената на газа се е вдигнала с 25-26 % за четири месеца , или само в най-бедната.

Ох Господи Божбе на кого ни оставяш, колко века на робство ни обричаш. Надали има друг народ толкова да го терзаят

Да се благодари на “братушките”

По правило при корекция в цената с повече от 5%, това се отразява и на тарифите на парно и топла вода. Тарифите на "порното" така или иначе се увеличават без да има никаква пазарна логика.Там е каца без дъно.В КТБ изгоряха 75 милиона на Топлофикация,"наши" пари и единственото което се случи бе да махнат бушона наречен изпълнителен директор.

Американците ще ни доставят газ с кораби, а ние ще им дадем г*з! И ще наложим нови санкции на Русия, т.е. ще послушаме какво казва САЩ !

Спокойно, не се вълнувайте. Почакайте малко да ни докарат американската втечнена газ, тогава ще разберем какво значи "скок на цените на синьото гориво".

Ясно. Борисов иска да изкара парите за интерконектора до Турция от джоба на данъкоплатеца. Пак лъжи и лакърдии!!!