"Бритиш еъруейз" отменя още стотици летни полети, служителите ще стачкуват

Компанията заяви, че ще предложи на клиентите си да им върне обратно платените суми или възможност да запазят билет за друг полет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема вече кой да чука камъни баце. Не че малко пришълци от третия свят са събрали, ама ги хрантутят безплатно.

ЗАЩОТО ГИ ВАКСИНИРАХТЕ ПРИНУДИТЕЛНО! И СЕГА КАПЯТ ЕДИН ПО ЕДИН!

Мноо си тъп, ганчо..

Ама как така? В Англия? В мечтаната дестинация за имиграция?

е вече страната мИчта - Аерофлот не мое да насмогне! Даже в БГ про-ватни тролове не останаха - всички се изсипаха във Воронеж и Челябинск..

ПУТИН ЩЕ ПРИЗЕМИ ЦЯЛАТА ЕСЕС ОВЧА ШАЙ"КА.

НЕМА НАФТААААА . НЕМА ПАРЕЕЕЕЕ. НЕМА РАБОТААААА. НЕМА ЛЕЕЕЕБ.

Сранно кой и защо ги отменя , стотици хиляди имаа които искат да рабтят. Поредния геноцид започва, очаквайте сценария с липса на продоволствени сто ки и т.н. Давос .. от там трябва дасе започне , иначе - умирай бавно , последна серия .

Заплати за началниците има, но за простосмъртните, не. У нас не е по-различно, роят се началник, подип началник, заплати грандиозни, облаги грандиозни, а простосмъртните да живеят и да се хранят от слънцето. Ами да си работят сами началничетата, тогава.

взеха парите и казаха ще видим. много булгаргурбет-тур се отменя. шк има глад демократичен глад народен . ббаахаха

За сметка на това на тебе ще ти се наложи да пътуваш често-често до руското посолство в Букурещ, за да си получаваш копейките. В София вече го закриват.

Тоя пък вместо да се радва, че заплатката от американското тече, тръгнал да злобее. Клет е животецът и на козарите очевидно...