Борисов в "Неохим": Много здраво сме стъпили за цените в преговорите с "Газпром"

Толкова бързо се развиват нещата по "Зеления пакт", че 2030 г. съвсем скоро ще дойде, каза премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уморена съм от това "надпръцкване" на Борисов, обикаля страната, то не било да види как върви ваксинирането, барабар с ген.Мутафчийски, сега в "Неохим", просто съм изумена, за месия ли се има, за какво ли?

Уморените коне си отиват, нали? Евала Баце! Велик си! Истински патриот и родолюбец! Майка България е раждала и продължава да ражда велики синове и ти си един от тях. Затова сме и държава на повече от 1300 години, най старата в Европа след Гърция.

А какво ще заповядат от САЩ ?

Утре , обратното , свикнали сме вече !

И Премиерскичт пост , и други политически постове !

Другарьо! Това с водорода е опасно за неграмотните! От него се правят водородни бомби

Ако не беше Той,сега щяхме да вадим собствен газ и нефт,но заради Преродата,ще внасяме!

А Газпром знае ли ?!

ми къ, нали тръбътъ е техна, ама ние е платихме

Да ама Сърбия е още по-здрави, на тай вече им е по-ниска цената а Б.Б преговаря....(стъпва?!?)

Браво на г-н Борисов, ама ще е по-добре да изгоним Газпром от България.

страшно видео - ШШШШ,БРРРР,ШШШ,ШШШБРРШШШШББРР

Кантарджиев: Да се спазват трите Д - Дебилност, Дебелоочие, Дебелокожие

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува вече над 40 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

Заслуегата за по ниски цени не е на Боко Тиквата , а на ЕС. Нещо повече, благодарение на Тиквата и сега плащаме най-съп газ в ЕС, дадохме над 3 милиарда за газ за Сърбия, а нашите гладове и села са без газ. Арогантното в случая е ,че Цената на газта за Сърбия е по -ниска от тази за нас, дето уж сме транзитьорите. Всичко това е благодарение на Тиквата. мутри долу...

Не е еярно! Нашата цена е по-ниска отколкото тязи на Сърбия.

Без маска, без каска за Боко няма правила, той е над тези неща

без ваксина

в България газ ще има,да му мисли голямата бензоностанция,щото идва края на интересния нефт, а само с газ икономика не се получава.

Тръби, връзки - дрън-дрън!!! Построихме в северна България трасе в рекордно кратки срокове (защо! кому е изгодно, защото за България не е ?) за да угодим на Кремъл който държи 90% от капацитета на тръбата, като трасето от турската граница до какъв дол беше там вече не помня е старото съществуващо до Турция. Сега когато имаме възможност да се снабдим с азерска газ и имаме договор за 1 млрд куб м трябва пак да удряме коляно на Газпром, ако искаме да я ползваме в България и с таксата към Газпром не може да бъде по-евтина от руската. Ей в такава игра ни набута Борисов с построяването на "Български поток" за сметка на връзката ни с Гърция от където можехме да снабдяваме Украйна и да пренасяме азерската газ и евентуално израелска и катарска в близко бъдеще. Но с договора сключен с Газпром за резервиран капацитете от 90% не можем да използваме дори собствената си газопреносна мрежа докато не изградим трасето от Гърция. Никой Министър-председател досега не е обслужвал така плътно интересите на Кремъл в България. Може би това е цената на физическото оцеляване на Борисов и най-добрия антидот срещу "Новичок"! Казва ли ти някой! Но аз питам!

От тоя бушон Боко нищо не зависи. Той лакомникът с тези милиарди, дето ги накраде и си мисли, че са негови е в джоба на генерал губернатора на България - Доган. Доган е руски агент още отпреди "зората на демокрацията", а Боко е негова креатура.

Бебето оглежда ще го взема май ;)

тези преговори не бяха ли "доставени" от общо-европейско осъждане на Газпром и то преди 2-3 години????

Айде всички кюмюрджии - на овчари!!

Тоя кога ще спре с екскурзии, това ли му е работата на един премиер, или предизборна кампания, криене от на и въпроси от опозиция? Наистина ли си вЕрва, че освен него никой не е направил нищо за България и бг история започва от него? Съвършен д.б.ил.

Всичко е вярно, само това, че се бил криел от въпроси на опозицията не се връзва. Къде видя опозиция пък ти?! Доган е началник на всички и ДПС са не просто коалиционен партньор, а направо мандатоносител. БСП се занимават със себе си от години и не смеят да се обадят, та кой остана?

Така, де, нали собственикът Стефан Димитров е в листата на Боко за изборите, как няма да му "върнат" 17 млн., за да продължи да имитира дейност, докато досъсипва завода.

Боце - строителят на нова България. Може да е смешно, но е вярно. А това е малко тъжно.

От ръководството на "Неохим" изтъкнаха, че благодарение на предоговарянето на цените с "Газпром" и постигнатите по-ниски цени на природния газ, над 1000 работни места са били запазени. Да направо им повярвах