Бизнесът поиска в медиите да има по-добри новини за българските компании

До обществото не стига адекватна информация на какво технологично ниво са родните фирми и какви работни места откриват. Фирмите абсолютно садистично са наказвани, за това което правят за обществото, според шефа на БСК Радосвет Радев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работещите за бизнесите искат да има повече добри новини за работещите по новините! Не може да експлоатират хората със смешни заплати, и това да не разбере от всички ! После рев,че нямало хора !

Явно живеем на различни планети! Но, който не се поучил от историят е обречен да я повтори.

Този Велев наистина ме впечатлява с глупостта си. Преди няма седмица се подаде да реве за рецесия, и изложи Боце, сега защо нямало добри новини.

Кажи една марка сирене или кашкавал ама истински.Има ли?Няма.Вие ващи боклуци не ги консумирате,вие ядете отлежало "пармеджано"а ние как да си го купим.Ядем боклуци,пием бълг.лекарства боклуци ,/нали лекарите трябва да се поразходят безплатно по света/ и вече в гробищата места няма.Добри новини няма как да има за вашия"бизнес"Всичко е от боклук нагоре.Изнасяйте го ,ако можете.

Нали медиите са частни, от кого го искат?

Кой създава лошите новини за Българския Партийно куфарен Бизнес?

Например шефът на фирма 'Х' си купи нов автомобил с всички екстри вкючително и автоматично паркиране, докато той си говори по мобилния?! Цената на автомобила е търговска тайна на фирмата.

За съжаление АБСОЛЮТНО ВЯРНО . Но има и изход от ситуацията : по памет БНТ гълта ежегодно 67 000 000 лева ДЪРЖАВЕН ресурс а и тя се включва без замисляне в ДИРЕКТЕН РЕПОРТАЖ НА ЖИВО ЗА НЯКОЯ КРИВА ПЛОЧКА НА ТРОТОАРА в с. Горно Нанандолнище. За убитата в Русе журналистка хистерясахме ПО ВСИЧКИ МЕДИИ в продължение на цяла седмица !!! Ами , че в Лондон намушкват ЕЖЕДНЕВНО на улицата по 12 човека ! Ако и те следват Българския медиен модел сещате ли се как би изглеждала тяхната медиена среда ? У нас “журналистите” търсят настървено гадното и най-долното , без значение колко маловажно и малозначително е то . Поне държавните медии -както е в Китай например , могат да се изключат от този зомбиращ хор . Много хора у нас ИЗОБЩО НЕ ГЛЕДАТ НОВИНИ имемно поради това !!!