Белгия и Швеция гледат с надежда към Франция за ядрени реактори

Engie ще удължи живота на белгийски реактори, а Стокхолм смята да купи поне два френски атомни блока

Обратно в новината

Коментари - Белгия и Швеция гледат с надежда към Франция за ядрени реактори | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма как така? Нали Грета Тунберг говореше друго? Нали шведите бяха главните активисти за спирането на ядрените централи в Европа? Нали трябваше всички да минем на възобновяеми природни източници? Нали АЕЦ Белене беше лошо и не трябваше да се строи? Нали трябваше да спрем и АЕЦ Козлодуй? Пък сега изведнъж като им намаляха дъждовете и те ще строят ядрени централи? А ние сега можем ли да строим АЕЦ или не можем? Нещо пак се обърках.

оо, щели да удължават срока на реакторите... а къде им е тяхната Кукунева да им каже, че трябва да си ги затвоярат спешно. Като споменах куневица... Michelin искаха да правят завод за гуми във Видин, но тази кукумяфка им каза, че иска 10 млн. за нея и онези си направиха завода отсреща в Румъния.. абе демокрацийка

Гледали с надежда.....както лисицита гледала на коча ония работи как се клатят......

наистина не си разбрал нищо ...

ааа, добре, че си ти разбралия, та да ни обясниш надълго и подробно. Откъде ви изравят такива малоумници, които една дума не можете да напишете, обаче мучите като говеда в защита на господарите си

Нали били сме нямали нужда от АЕЦ "Белене",щото били руски реакторите?Огледайте се малко,какво правят другите държави,да е и ..... .... мама неграмотна!

Като циганета с влажни очички. Нещастници

Не са неграмотни, просто слушкат нарежданията от Козяк, двама сенатори идваха на място да осигурят, че няма да се кривне от начертания път. Иначе ни чака това, което става в Перу в момента.

Малтин Димитлов не харесва това.

скоро не се е хвалил как е спрял всички стратегически важни енергийни проекти;)

_stankow

Браво. Време е и ние да довършим нашата АЕЦ Белене ! При тези цени на тока ще се изплати за 3 години и ще ни носи милиарди печалба.