17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лихварите изсмукват всичко. Няма какво да се учудваме. Даже са прибрали доста повече от декларираното.

значи .. и аз да се отбележа.. ми няма какво да кажа.. освен, че.. като си в БГ .. се сърдиш за всичко, ама като отидеш в чужбина на 3 пъти по-високи такси... и викаш... абе так е тук.. та..не са проблема таксите.. малки са заплатите :)

Вече за ,,добър ден'' в банката ти вземат такса.. ?!?!? до кога?!?! печалба от такси на клиента.То голям дране е паднало.

Липсата на регулация в банковия сектор води до това безумие - печалби от милиард за половин година.

Тъпото правителство така и не успя да ги принуди за SEPA въпреки десетките евро-разпоредби.. 30 евро за превод - тия са нагли до малоумие!

Оф нямат край глупостите тук - редовно пращам СЕПА преводи - 15 лв ми излиза всичко

Жалко, че не са български. Тия пари изтичат от страната, заедно с милиардите от златодобив, от чуждите търговски вериги, от робския труд и т.н, и т.н.

Понеже моята банка е много бедна, престана да изпраща месечни извлечения за кредитната ми карта освен ако не си плащам по два лева на месец за удоволствието. Спря и смс-известията при плащане с карти освен ако не си плащам по 6 лв. на месец за това. Ако ми преведат пари от чужбина, едното осчетоеодяване ми струва нечуваните 25 лв. Веднъж ми преведох 25 евро, т. е. тия ми прибраха половината пари. Постоянно измислят нови такси и проценти. За кредиъната карта например плащам по 60 лв. такси годишно. Но иначе какво да правя? Не мога да си завра парите в юргана, нали? И да сменя банката не мога. Всички са еднакви.

Не се занимавай с български банки в България. ВИНАГИ има алтернатива дори и да ПРОПАГАНДИРА, че НЯМА такава(Пример: Бойко Бориов с прякор Тиквата, прани гащи и т.н, който е "безалтернативен").

А коя банка е българска ?

Такива като тебе само бавят опашките в суперите. В брой се плаща много по бързо и удобно.

Няма ли кой да ги озапти тия душмани на народа!

Една от най-големите банки на българския пазар има следното изменение на банковата си такса за превод през последните 2 години: III: ПРЕВОДИ Тарифа за таксите и комисионите за физически лица - 01.10.2019 Преводи от и по сметка –междубанкови Изходящи чрез БИСЕРА-в банков клонBGN 4.00 чрез онлайн и мобилно банкиранеBGN 0.90 Тарифа за таксите и комисионите за физически лица - 24.07.2019 Преводи от и по сметка –междубанкови Изходящи чрез БИСЕРА-в банков клонBGN 3.00 чрез онлайн и мобилно банкиранеBGN 0.80 Тарифа за таксите и комисионите за физически лица - 18.02.2019 Преводи от и по сметка –междубанкови Изходящи чрез БИСЕРА-в банков клонBGN 2.50 чрез онлайн и мобилно банкиранеBGN 0.80 Тарифа за таксите и комисионите за физически лица - 14.08.2017 Преводи от и по сметка –междубанкови Изходящи чрез БИСЕРА-в банков клонBGN 2.00 чрез онлайн и мобилно банкиранеBGN 1.00 От 2 на 4лв! За последните 2 години. И това е банка, претърпяла сливане, оптимизиране на офиси и т.н. Ако редактията не вярва съм готов да им посоча от кой сайт са свалени извадките на общите условия и тарифи. Това е реалното положение на нещата!

а ГЕПИЛИ! Раздават заем от парите ни , прибират го с голяма лихва, а после по сметките ни не постъпва нищо от тази печалба!

И то това е декларираната печалба ! А колко ли са скрили !? Иначе е време българите да се насочат към финтех компаниите за трансфери на пари и плащания , за да си спестим таксите на ш.баните банки ! Вече едно такова приложение се използва от 100 000 български граждани и колкото повече хора го използват - толкова ще е по-удобно за всички !

Ей, путински трол! Спри хибридните атаки срещу нашите западни съюзници, които така успешно управляват бившите ни банки. Финтех компаниите си ги ползвайте на "Савушкина". Целта на тия прикрити кагебешки лимонки е да намалят печалбите на благодетелите ни и така да разклатят нашия съюз и вярата ни в евроатлантическите ценности.

Банките са най-големите душмани, които дерат по 2-3 кожи месечно от загиващите частници в България. Като нямакой да им скръцни със зъби!

Затова няма емигрирали банкери, освен един "доброзорлем". Скоро оглеждах швейцарските банки, тук инвестициите са рискови, ако не си гербераст, а влоговете са смешни ...

Чувал съм дългогодишен банков чиновник по Фердинандово време да казва : "С банка във финансови взаимоотношения ако можеш не влизай", така че печалбите на банките не са изненада.

Така е, ама как да получаваш или плащаш задължения, вкл. и през ПОС-терминали? Няма да търчиш до пощата, ако и там таксите не са същите! Тук банките са намерили разграден двор, с премиер-мутра за камуфлаж, ще правят каквото си искат. А те непрекъснато си вдигат таксите, комисионните и вкарват все нови и нови рестрикции! Как няма да им растат печалбите?

Браво! А колко е сумата на нередовни кредити продадени на колекторски дружества, цифрата се провизира за сметка на печалбата.

Ами не ги продавайте бе, банкере! Събирайте си ги! И не мисля, че те не са приспаднати от брутната печалба!

"Във фокуса на внимание на банковия надзор е също така спазването на други регулаторни изисквания и прилагане на добрите практики в дейността на кредитните и финансови институции" За какво изобщо получават тлъсти заплати тези шушляци от надзора, след като не могат да регулират едни банкови такси и банките ги качват по два пъти в годината, при 800 млн печалба за полугодие и отрицателни лихви по депозитите?

Няма ли кой да озапти банковата система? Всяко тримесечие все по-големи и по-големи печалби спрямо назад. Парадоксално - печалбите огромни, но и таксите стават все по-големи. Да се размърда законодателят!

Като обърнеш реда от парадоксално става логично - по-високи такси - по-висока печалба :) Когато имаш силно лоби е така.

Пирамиди, фараони.... йеее

Еми лихви по влоговете няма, а по заемите 7 и нагоре. Таксички за всяко мигване на клиента. Как няма да печелят?

Докато имаме такава "държава", ще е така.