България остава в челото на най-ниско съотношение дълг към БВП

За периода юли-септември съотношението на държавния дълг на България към БВП достига 23,1% спрямо 23,8% през вторите три месеца на 2018 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...само дето, не се споменава, на каква цена се случва това, уж положително "явление" и дали изобщо в контекста на БГ мизерията, това е повод за гордост... "На свинче - звънче", както се казва...

Това е една добра новина. Когато дългът намалява се отварят и възможности за инвестиции, плодовете на които всеки усеща.

Нали искахте да изпреварим Американците? Ето - те са с най-големия дълг в света, а ние с най-малкия! Икономиката ни не работи, производство нямаме, бизнес - само псевдобизнесмени. На никой не му трябват кредити, защото няма печеливша ниша където да вложи парите и да спечели пари. Няма пенсии, няма заплати и всеки лев, който е възможно да се открадне от данъците - се краде. Обаче сме прЪви по нисък дълг, гоУем кеф :) :)

И ей така изнасяме продукция за 51,1187 милиарда лева или за над 26 милиарда евро. От неработеща икономика. А когато икономиката "работеше" изнасяхме за 5 милиарда евро. Май е по-добре икономиката да не работи, а?

БЛАГОДАРИМЕ ВИ Г-Н ПРЕМИЕР И СЕ ГОРДЕЕМЕ С ВАС!!! ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИТЕ НА ТОЗИ НАРОД И КОЕТО ПОСТИГНАХТЕ МЪДРИТЕ И ОТГОВОРНИ СЪВЕТИ КОЙТО ДАВАТЕ ПОСТЪПКИТЕ С ЛИЧЕН ПРИМЕР И ПОДРАЖАНИЕ!!! С ВАШАТА ПРОЗОРЛИВА ПРЕДВИДЛИВОСТ ВИЕ ДОКАЗАХТЕ И НА ДЕЛА ЧЕ СТЕ ИСТИНСКИ ЛИДЕР И ДЪРЖАВНА ГЛАВА!!! ВАШАТА УПОРИТОСТ И МЪЖЕСТВО ПРЕЧУПИХА ХАТЪРА НА ОМРАЗНИТЕ КОМУНИСТИ И ТЕ ДОРИ ВЕЧЕ ПРИЗНАВАТ ЧЕ АСВАЛТА СЕ ЯДЕ!!! Г-Н БОРИСОВ НЕ САМО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИ УВАЖАВА И ОБИЧА НО И НА ЦЯЛИТЕ БАЛКАНИ ВИЕ СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ В ОБЕДИНИТЕЛЯ И ДВИГАТЕЛЕН МОЗЪК НА ПОЧТИ ЦЯЛА ЕВРОПА!!! МНОГО МАЛКО СТРАНИ МОГАТ ДА СЕ ГОРДЕЯТ С ТАКИВА УСПЕСИ КАТО ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ СПИРАНЕ НА МИГРАНТСКИЯ ПОТОК И СЪВСЕМ ЗАКОНОВИ ПРЕТЕНЦИЙ ЗА ШЕНГЕН И ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА КЪДЕТО СЕ ВЛИЗА СЪС СИГУРЕН БИЛЕТ!!! ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ БЛАГОДАРИМЕ Г-Н ПРЕМИЕР И ЗНАЙТЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯ И СТОИМЕ УВЕРЕНО ЗАД ВАС!!!

Бах маа му :)Ти ми направи сърцето на парцал:D

Браво бе, другарю!!! И комсомолски секретар от Тошово време, би завидял на слепият и всеотдаен патос, във възхвала на единственият и неповторим Вожд - Виету!! Направо скъса мрака, коУега! Никога не съм вярвал , че все още има такива дебили, като теб! Честна пионерска!... :-D

Един път ти писах,иди и си поискай от премиера щом толкова го обичаш,лошо няма.

Най нисък дълг и най-ниска заплата.....Кое да ме топли по напред?

А това дали е повод за гордост?? Май не! Кто гледам американците са затънали до уши в дългове (106% от фалшивият им БВП) и имат самочувствието да командват света. Япония 256% дългове! Велика британия 96%, Германия 60%, Франция 105%, Италия 139%, Белгия 113% ........ все страни който ни се подиграват на ниския стандарт на живот и бедността. Май скромността не е добродетел в днешно време. Фалшив и циничен "запад".

Ех ,ако не бяха чайниците и КТБ ...

Искат да теглят още кредити.Те само с кредити управляват.Изборите си ги нагласяват в тяхна полза.