България има огромен потенциал да става все по-видима на картата за иновации в Европа

Компаниите у нас вече се доказват в Европа, нужна им е обаче подкрепа. А Българският иновационен форум ще бъде гнездото за дискусии и решаване на казусите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прибери си Вересиите и Психично Болните Либерали издигнати от уж Консервативни Партии!

Мъде бухлести. България върви към дългова спирала, имотен колапс, срив в потреблението на стоки, горива, на всичко, икономически срив, политически хаос.

Откак замина за Европата гозжа Габриел стана за простолюдието напълно невидима.

Не искаме иновации. Искаме храна на масата и децата да растат в спокойствие

От тия некадърници няма отърване! Веднъж набарали кокала от девет сухи дерета вода ще донесат сама и сама да не пускат!

Е едно голямо дрън, дрън. Навремето същото слушахме от комунистите за "априлската линия на партията".

И тая получава заплата за редене на клишета по стереотип? Същата работа като нея, само че неуморно, може да я върши и един бот на Python, написан за два дена. За капак, сигурен съм, е ботът ще е и по-умен от тая чапла със синдром на Марфан...

В България имаше иновации преди 89г, ПРАВЕЦ !

Като във вица за определението на права - това е крива, успоредна на партийната линия.

България скоро няма да има Ток, Бензин, Газ, Топла Вода, Опотление, Храни, Бедност, Мизерия и т.н. Обаче за Иновации да Мислим - и то какви Иновации - като Бай Ви Тошо, таз Прави днес Полу Проводници, а от Утре - Цели!

Са Простотии, твърдо ДА!

Да не би имам някакъв вирус в Брюксел - вирус на слабоумие? Лайнен говири глупости от рода , че трябва Европа да се обедини срещу Путин, тая иска България да изпъкне ! Ами ние сме изпъкнали достатъчно вече - последни в Европа почти по всички показатели , с какво още да изпъкваме ? На Всички българи, които отиват в Брюксел нещо им става , ами спрете да купувате апартаменти там !

За бай Тошо и то сериозно. едно е лафовете за него, а съвсем друго реалността. бяхме високо технологична държава, а сега сме на изчезване.

Абе, то България ставала все по-видима, ама никъде се не види Дебелото Лиле. Кво стана с таз женица, стопи се като ланшен сняг, рьйш ли...

нека първо да се Научат да Произвеждат НеИновативни Неща, щото ЕС не може един 8-битов Процесор от 1980 да произведе! Не може Един АЕЦ да Построи и т.н. Ей, такива стари НеИновативни, но Необходими неща за всяка индустриално икономика в 21 век! Ох, забравих, те ДеИндустриализирана Европа, че не било Зелено!!

стига си писал и ти глупости , нескопосоно копие на персонален компютър беше тоя Правец! Само името му вдъхваше идея за иновация!

Фащ ни избират управляващи ... по малоумие

То това е номера. В едно малко село бързо се разчува кой е мошенника в селото. Във Брюксел са се скрили всичките бандити.

да крадне все по-яко и да си клати краката все по-усърдно? К'во станà с дигитализацията, МА? Издигитализирахте ли всичко вече?!

пак! Може би защото Т.Ж. си беше купил модел мерседес , от който са произведени само 26 бройки?

Като излезе от ЕС да видиш колко иновативна и търсена ше стане...

нови иновации около язовирите! Само да докопат отново властта и ще видите вие! Първи ще станем по рационализации на Блаканите!

Много ги разбира нещата, да си я дръпнем за премиер.

Ще рече, първи сме в редичката за доброволно и с ентусиазъм тестване на всички извратенящини на Дийп Стейт. Браво! Дебилчета под строй към лабораториите - ходом марш!

Потенциал има но по български се ряьпилва от кой ли не. И остават дръжки.

От тази само едни послания сме видяли. Нищо практично и нищо реализирано.

просто стана невидима ! А пък тая иска тя да стане видима?

Но проститутките - пак сте тук .

Оляха се с тази, толкова ли е важна, че плащат постоянно да ѝ гледаме мутрата!

това лято в Гърция, а съвсем наскоро ис в Германия! Че те станали по-ниски от нашите?! А качеството? О, качеството... Май това е най-голямата иновация напоследък... Made by кирчо&кокорчо & избушеняци като тая!

Какво Работиш? Гурме-Готвач съм! Я ми направи една баница. А не, това не е Гурме! Е, как бе в България, ако баница не може да сготвиш кой те брои?! Та и тука същата работа, Европа няма ПолуПроводникова Индустрия, вече няма и Индустрия изобщо, те за Иновации си мечтаят - ами то първо се поставя стабилна основа на небостърга, после се полага покрива, а не се почва от покрива! А и да имаш наистина иновативен продукт - къде да го произведеш - само Китай ти е опция и на другия ден вече тоя Продукт е Китайски, т.е. клониран и ти си загубил всичките си пари инвестиции! Обаче, то е ясто - поредната Схемичка за кражба на Парите на Европейските Данъкоплатци!!

Това менте какво точно работи?

Щом тая Мария ли е, Габриел ли е е еврокомисар, нещата за ЕС вървят към закриване. Ние поне тая си я знаем колко и е капацитета, Ами другите, смятай и тези ни определят бъдещето.

и отпред е все едно рендосана... Поколението ще умре от глад, а евентуалният оплодител - от скука и мизерия...

Идва студ, глад и мизерия и това всички го знаем. Тия живеят в паралелна вселена.

Тази воня не я прочетох, но искам да кажа, че тези от снимките са фашистки спермогълтачки до един и искам да им ЕПМ на всички тях уроди мръсни !

И КАКВО СПОРЕД ВАС БИ МЕ НАКАРАЛО ДА НАХРАНЯ С МОЯ ИНОВАЦИЯ НЯКОЯ ТЪПА МУТРА , БЕЙ ИЛИ АМЕРИКАНСКА РУСАЛКА ..????? .... РАЗБИРАМ ДА НАПРАВЯ НЕЩО И ДА ГО ПОДАРЯ НА БЪЛГАРИЯ ... ОБАЧЕ РЕАЛНОСТТА ПОКАЗВА ЧЕ КВОТО И ДА НАПРАВИШ МУТРАТА И БЕЯ ЩЕ ГО ОТКРАДНАТ .. .. ХАЙДЕ БЕ , АЗ ИМАМ БИБЛИОТЕКА С НАУЧНИ КНИГИ КЪМ 15 000 ТОМА ... И НЯКОЯ НЕДОКЛАТЕНА ЕВРОКОМИСАРКА ДЕТО Е ПРОЧЕЛА 20 КНИГИ В ЖИВОТА СИ , ЩЕ МИ ГОВОРИ ЗА ИНОВАЦИИ ....

Кви иновации хора с езици и не лошо образование работят за 1500лв. бруто в най-бедната европейска държава. Хайде стига лицемерие.

куца кранта начело на еврогейско направлнеи...

В кенефа на Европа няма как да има иновации,затова сме до Мозамбик и Уганда. Благодарение на Промяната и ГЕРБ .

"Самоебачка с педали" не ти ли звучи достатъчно иновативно? Не харчи ток... Зелена е!

тази на Свободният Пазар на Труда, не бих я наел и наровете да мие в офиса ми, твърде голяма отговорност е!

Мощно срещу Гербаджиите и Киро Тъпия ,искат да завършат плана Ран-Ът.

"Според данните на еврокомисар Габриел вложенията в иновации за 2021 г. са били за 32 млн. евро и са се удвоили спрямо година по-рано." Какви ИНОВАЦИИ ма, Габриелке?! България НЕ ОТПУСНА 1 ЛВ. за БЪЛГАРСКАТА ваксина.

Мисля че думата ИНОВАЦИЯ изречена от Мария Габриел няма никаква стойност. Ползват я за "словестна дъвка". Тези хора от ГЕРБ са си останали на ниво 1990 г. на думи са все за "иновации" и "високи технологии", ще молят Европа за пари, а на практика за 12 години и 2.5 милаирда изхрачени са гола вода... Явно Мария Габриел не е ходила в КАТ, общината, ЕСГРАОН, да си попълни данъчната декларация по електронен път, да си запише детето в ясла, детска градина, училище... дано не се окажа прав, но и след 10-години ще слушаме за "иновации" и "високи технологии", все едно това значи нещо изречено от тях.

Тая е дошла да разкаже от къде и как герб и дпс лайната ще могат да крадат пак след изборите.

НЕ ЗНАМ ДАЛИ ОСЪЗНАВАТЕ, НО СИСТЕМАТА ЗА ИНОВАЦИИ В БЪЛГАРИЯ И ЕС ... СЕ ВОДИ ОТ ТИЯ МУТРИ И БЕЙОВЕ КОИТО СА СИ НАЕЛИ ХОРА ДА ИГРАЯТ НА КОМПЮТРИТЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА И ГАЗОВАТА БОРСА И ВСЕКИ ДЕН КРАДАТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ И БЪЛГАРИТЕ ОТ ВИРТУАЛНИ ПРОДАЖБИ НА ТОК

Има сериозни слухове,как на 1 октомври няма да потече азерския газ.

Не те знам габирел ли си, мария ли си, но си толкова тъпа и некадърна, че чак не е за вярване!

Ах европейската бюрокрация. С директиви иновации не се правят