Българите похарчили 2 млрд. лв. между Коледа и Нова година

Само за пътувания и туризъм - по Коледа и Нова година, са похарчени 195 млн. лв.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дотук с репликата "Хората нямат пари". Като влезеш в някой голям магазин всички тикат препълнени колички. Всеки ден, не само за празниците.

Да бе, българите нямат 2 лева, тия за 2 млрд ми пишат. Лъжа и измама, фалшива новина...

Иди и виж как живеят хората в малките градове бе смешник, и тогава ми говори за големи магазини и пълни колички.

Смени си ника!

Що?

Що?

Това са нашите емигранти които си идват само за Коледа и нова година у нас!!!! С големите пари от чужбина!!! Те са похарчили!!! Не си мислете, че това са българите работещи и живеещи в България!!! Аз лично не съм похарчил нито лев на Коледа или нова година защото просто го нямам този лев!!! Трайно безработен съм в бедно семейство, родителите ми са пенсионери, трима човека с две минимални пенсии, това е, работа и перспектива в малкия ни град няма!!! А годините вървят..... Не мога да бъда тарикат или престъпник, просто няма живот в провинцията в България!!! Ако се намери някаква връзка за чужбина аз лично се махам на секундата, защото в България бъдещето на честните и почтените е да ровят по кофите за боклук, ако не успеят да избягат навън...... държава просто нЕмаме!!

В София може би да. Там е добър стандарта на живот и политиците угаждат на софиянци. Обаче в провинцията в България щандовете си бяха пълни.... хората нямат пари. Бедността е като в Индия.. А в хранителните магазини тефтера с версиите и борчовете става все по голям и по голям....:((