17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да спрете да ядете кебапчета от румъния ,а само от турция,ония са без чума,после не яжте пилешко щото иде ред на пичия грип,телешко също не яжте заради шапа и тях трябва да избиете,и за финал агнешко и ярешко също да не се яде понеже избиха и тях!!!Е ВИЖДА СЕ ЧЕ СЕ ДЕЙСТВА ПО НЯКАКЪВ АМЕРИКАНО ЕВРОПЕЙСКИ ПЛАН! И накрая ще ви задължат за да има какво да ядете ще трябва да се биете срещу враговете на америка за късче хляб!!!

Излиза, че загубите от чумата може да стигнат да покрият стойността на краваските супер мега блок щайги Ф-16ски. Да ни са честити: Таз година половин проводници , догодина цяли...

щом Румънските кебапчета са виновни то тогава румънската икономика требва да е вече умряла,а то нищо подобно не се чува!Май всичко си е булгаристанска фабрикация за унищожаване на всичко което е останало да съществуват българи по селата!Тоя пишман доктор е криминален престъпник!!!

Правитеството ще поеме ли отгорност за това че оставили толкова отрасли да бъдат отровени? Някой ходил в Румъния, ял кебабчета и направил щета за 2милиарда - т.е. по 1000лв на работещ човек в България - не на нас тия. По-скоро някой управлявал, направил държавна измяна - далавера за чужда страна и решил да затрие отрасъл - така по реалистично звучи.

Готов съм да се обзаложа, че повечето щетите са нанесени от БАБХ и смешните им експерти , а не от чумата........

простите селяндури сами са си виновни, като изключим Сорос, илюминатите, извънземните, американското посолство и т.н.

Горката Корнелия !!! Миналото лято целуваше агънца и козички - тази ще трябва да целува прасета !

някои постоянно целуват брюкселски задници в интерес на светлото европейско (свое) утре...!?

Вместо 8 самолета Щайга -16 - ДА купат на животновъдине с 2 милярда животни.

дума милЯрда няма, както и акъл в главата ти.

Вече колко поредни години има такъв проблем и никой не носи отговорност за невзети предварително мерки. Проблемът е наистина сериозен.

Па ние сме по западните Балкани!

колко пъти, един ли сто ли..." ги ефтеназират горките прасенца и други дом.животинки откакто сме в ЕС! Не им стига по Коледа ! Преди нямаше ли чума по прасетата ? Почвам да се питам дали както някога не си създаваме проблем за да го преодоляваме т.е. да усвоим едни европари и в нечий интерес ?

По думите му ситуацията е много тревожна, а основен фактор за пренасяне на чумата са хората, които пренасят вируса. Ще бъдат направени проверки на стадион на известен български футболен отбор

Пийте кафе първо после пишете статии и ги четете преди да ги постнете. Дано сте сънен, а не напушен.

Чумата в Странджа не му взе главата/ на Д.Илиев/ , но при тая е сигурно, че е пътник....

К'ви 2 милиарда бе? Да не би и Пеевски да се е заразил?

Да не се ослушва ОНЯ ами да плаща на кълвачите прасетата от прословутия излишък. После да ги събере от едрите ферми. Иначе и те отиват по дяволите. Който не се подчинява бой.

"Той е категоричен, че Дамян Илиев." Да ви таковам и дирнишките редактори неграмотни...Съсипахте сайта!

Поне едно болно животно видял ли някой? И преди по козите и овцете, и сега - при прасетата?