АВАКС си даде още седмица, но преносът на газ може да започне на 1 октомври

На финалната права сме, заяви българският директор на смесената компания оператор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

birdi@

Ако имаше такава координация и съдействие от държавата за "Хемус", щяхме да сме забравили за нея вече и щяхме да караме по нея отдавна. Явно има някой, който им дърпа конците.

малоумното дето само знае да разнася мандатни папки насам-натам, какво прави на снимката? Явно си е внушил, че е управител на “плод и зеленчук”.

Няма по жалка държава от България, някакви костюари, пълни селяци, говорят с високопарни думи, за някакви неща дето никога няма да станат, ей КОГАТО Е ГОТОВ ХЕМУС, тогава ше има ГАЗ по тоя интерконектор, сиреч НИКОГА, хахахха, тръбите са нахвърляни по полето, никой не работи , само тея пингвини ви лъжат

Никой не смее да назове виновника. Борисов даде парите и строителството на гърците. А на гърците номерата се знаят, докато не стане терминала за втечнен газ, тръбопровода ще се протака. Те си го казаха отдавна, но нашите политици се цакат един друг пред народа, но не смеят да кажат истината, че гърците протакат и си гледат техните интереси.

едно пиленце ли ти го каза ?

Общи постановки и пожелания на срещата за интерконектора при Радев, президентът говори за европейска политика и независимост.

бах таа държава. станахте не смешни ами жалки вече с те8и конктори, танкери, тръби, кофи, гишенца, буркани и секви тъпотии.. ббаахаха

Какъв интерконектор, като тръбите още не са сложени в земята. седят на полето разхвръляни, а по 3/4 от трасето земите още не са отчуждени

Кретен гербаджийски, това не с а газови тръби, това са част от тръбите на канализацията на газовата станция! Много сте тъпи, ей!

Какъв е проблема да почна от 1-ви януари ? А до 1-ви януари да се върнем към Газпром. Ако се стигне до съд, а то ще се стигне и ако и осъдят да платим по-малко пари. Говори се за 1 милярд доляра пропуснати ползи. Това трябва да е 80% от газа за месеците от април до декември.

"Общи лафове дрънкаме за 15 хилки на месец!" Това е слоганът на Мунчо.

ㅤ

И кой ще го ползва при тези цени?

Всеки кубик газ, куршум по русоробите!

Аз съм насран путинофил и стискам пашци газ да не тръгне. Искам да се надупя на вова и да ме клати до безумие. Искам да сме рашистка губерния и да избиет способното маселение, за да сме равни.

Един уй искаш ли

накрая май ще се окаже че дали ще търкаш билети и ще чакаш 100 хиляди лева или ще чакаш да тръгне газ е едно и също

Ама, нали шишкофф, министъра от ГЕРП, дето ходи там, каза, че нищо не било готово? айде, сега... кой лъже повече?

Чакайте бе, нали простия го откри преди месец тоя провод? Нали ходи да върти крана и се хилеше като побъркан? Кво стана?

Ако нарушите закона за пореден път.

Дари и да тръгне конектора не се заблуждавайте че газта ше поевтинее Забравете по евтин от Руския газ няма Само големи приказки като Киро дебило 4 ПЪТИ ПО еФтин газ със 60 процента увеличение Сега пак вярвайте на приказките

Пръдня!

Еми днеска 60 процента Ти пърди и се насери все тая

Я почне, я не...

Може би..., ама нада ли...

Много удобно - ден преди изборите? Що ли се съмнявам да е истина?

Бас държа, че няма да е готов до края на годината

Зависи дали ГЕРБ няма да спечелят с много!

Проблем с газа има само в главите на русоробите! Комунизма преживяхме, та един газ ще ни уплаши!

40 служители на пет министерства са командировани да наблюдават недовършените работи по дни.А недовършените работи по изказване на министъра на регионалното развитие са- бояджийски работи и недовършена тоалетна,като сега се ползвала химическа,както и збъркани имена в документацията.И тези 40 лайномета няма къде да си изхождат лайната. Президента излъга,че било пълен хаос и интерконектора не е довършен.Сега ще си присвои заслугта,че той е свършил цялата работа.Какви политици имаме господи.Пълни идиоти и недостижими лъжци.На кого да вярваме ?

Пак не си чел каквото трябва. Липса на път. Липса на противопожарни елементи. Липса на документи за качество и безопасност. Все дреболии според всеки платен трол.

комисионер-тулупа що бави толко години?!можело и бързо да стане ! ама тия не са получили от никъде комисионни и според тулупа са абдали.

Продължавайте да ни залъгвате, току виж някой се хване. Интерконекторът още няма акт 15, уж щеше да е напълно готов юли? Сега изведнъж ще е октомври? После може би декември? После пролетта? Да видим какви лъжи ще измислите като задуха севернякът есента ;)