Ангелкова по морето: Хотелите в Слънчев бряг са празни, на юг - сезонът върви

Следващата седмица се планира старт на програмата за 35 евро държавна субсидия за седалка за чартърни полети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Апелите на Маргаритов ще си останат висящи... Очевидно е, че до момента сезона върви към провал и настъпващата паника ще принуди всеки по морето да се обърне към политиката "ден, година храни".

Нашето черноморие не заслужава българските туристи. След като години наред българският турист не е желан там, изведнъж ама моля ви се елате. През Януаруи си направих резервация към хотел в Банско с предплащане. Преди 10 дни ми съобщават, че хотелът няма да работи през летния сезон и щели да ми възстановят сумата в най-кратки срокове. Тоест няма да стане лятото най-вероятно. Така ми блокират средствата, отделени за почивка това лято. Мен кой ще ме подпомогне в този случай. Естествено винаги мога да се обърна към комисията за защита на потребителите, но се надявам да не се стига до там

А защо си решил дапочиваш на ботна на плащачите на Цеко в Банско? Не че нещо ама природата си отмъщава на тези които я разсипват и тези, които ги подпомагат. Не ми казвай че е малко семейно хотелче къща за гости защото няма да повярвам че не работи. А колко хубаво беше Банско без мутробетона ...

Защо говори глупости. Зашо не дойде да види какви туристи има на юг. С касетките домати и краставици и със скъсаните джапанки.

Паяците работят ли ....

Сами са си виновни,лакомията ги доведе до това състояние,и както е казал евреина по добре малко от нещо отколкото много от нищо.....

Защо вместо да ръси глупости г-жа Ангелкова да даде личен пример за почивка! Например бих и препоръчал Варна с плажа на Аспарухово или Крапец при румънските каравани... или защо не Централния плаж на Бургас! Много е хубаво!

А защо не на Росенец?

щото ако я хванат Ангелкова да ходи на почивка сега най-вероятно ще сменят още същата вечер ключалките в министерството.

По целия Свят дават Помощи на Работници засегнати от Ковид 19 , само в България дават помощ на Собственици на Хотели със Сметки в Швейцарски Банки .

дали сме съгласни от нашите данъци 35 евро да отиват за седалка в чартърен полет?! Мутро вън!

Уикенда бях в Несебър..... как може разстоянието между 2 хотела да 3.2 метра? И между тях бетон.... А на снимките изглеждаше супер..... ще чакате туристи....

защо преебахте българското черноморие.......хак ви, погледнете в Гърция какъв туризъм предоставят комшиите, ама то само с гледане не става, трябва и мозък а не само бетон и лайна !

като уплашихте хората с чували мъртъвци търкалящи се по улиците!

ами както виждаш като "олабиха" напрежението нещо взеха да се вдига бройката на болните. след седмица, две ще започнат да се покачва и бройката на починалите.

Изглежда, че критерийте са били: грозни, прости и тъпи !

Работата ти е да УПРАВЛЯВАШ (ако можеш) , А не да обикаляш като квартално пале кофите за боклук !

Какво може да направи според тебе, като това е криза на глобално ниво. Другото което е, тя ли ги построи тези бетонни зандани, тя ли пусна паяците да вдигат колите на летовниците, тя ли е виновна за ниското ниво на обслужване ....... защо е тази злоба !???? Миналата година бях на Обзор и се чувствах като в Сочи. Племенника на Първанов е отцепил плажа и е направил Дискотека и не се спи и за това ли е виновна министърката.

Според мен не може да се отрече че по българското черноморие човек може да открие всичко от лукс и забава до спокойствие и евтини красиви места от Шабла до резово има за всеки по нещо.

и да открие лайна в "чистото" ни море.....е не бе!

Скоро министър Ангелакова - на българският туризъм, проведе среща с гръцкият посланник у нас! Най-вероятно тя му е посочила нарастващият темп на заразяваните в България с Корона вирус с молба Гърция да затвори границите си за български туристи с надеждата те да ползат българските курорти.

“Министър Ангелкова увери, че на юг от Бургас има добър сезон на фона на кризисната година..” сега съм там ( до Созопол ) ..... през седмицата е празно, събота и неделя е Г.з до Г.з!! И няма кой да следи за дистанция!!!! Да не казвам какво си местят”компетентните органи”

компетентният орган всичките му останали семейни близки са в туристическият бизнес и те носят парите в семейството. Народът е мъдър и не пикае там откъдето пие вода. (всяка прилика с действителността е случайна разбира се).

Дано фалира бетономорието - мутрите. Неоставиха плажна ивица, надуха цените

Туристи, идващи заради субсидия от 35 евро не ни трябват.

Често се чудя тази ли е по-голям дебил или Барни правосъдния....

въпреки, че не е стока. За гундяев евала, но за Доган-сарай никакъв го няма. Били направили нещо навремето. Ами сега къде са?! Или и те са целували ръката на дебила дето отглеждал рози?!

на ЮГ в Гърция сезона върви...

Тази е неадекватна !

Какво качество бе нещастник??? Нагъчкал си ги като хлебарки и ще щакаш туристи???? Преди 15 години бях на златните,отвратих се и хвърлих камък назад,няма връщане към простотията!!!!

Чадърлакова, направо да я пращат по държавите, да блее по улиците и да им раздава чадърчета - реклами. за обективност и по някоя ешерихия-коли да им добавя

Вместо държавата да дава държавна субсидия 35 евро за седалки за чартърни полети с туристи да ги даде на българските младежи - студенти и ученици, които да почиват на нашето Черноморие. Има много младежи, които искат да отидат на море, но нямат възможност. Нека държавата да се погрижи за своето бъдеще. Нека младежите да видят красотите на нашето Черно море.

за тия 35 евра какво ще видят младежите-българската простотия за един ден и повече няма да има минаване????

Ангелкова е лицето на българския туризъм.

Иди и виж. Министърката ходи, но не вижда. Върви и заплатата и командировъчните, представителните и антуража, който я възхвалява. Туризмът не върви, а крета. Заради кретени. Добре поне намаза с посещение и снимки от наградите Оскар. Това ще и остане. А на нас сметката след платеното и присъствие във властта.

В Гърция са най-големите техно партита по плажовете, хахай явно нещо си се объркал

Ангелкова, зарежи програмите и пиши оставка. Това ти е първа и последна точка в програмата за седмицата!

Всяка година посещавам и нашите, и гръцките курорти. В Гърция е романтично, чисто, евтино,но и прекалено спокойно. Много хора ще се изсмеят, че какво повече искам, но на такова спокойствие не издържам. Чувствам се като пенсионер. Много ми е скучно. Зареждам се от срещите с хората, от музика, от социален живот. Верно, бетонирано, шумно, тълпи до миналата година, но Слънчев бряг ме е зареждал по друг начин и имам чувството , че живея.

Ако така “живееш” - много лошо!

Аха... Евтина дрога, алкохол и проститутки + обичайния криминален контингент. Прекалено грамотно пишеш за да ме убедиш, че си почитател на подобен "зареждащ живот".... хотелиерче....

Пич, ако си над 30 лошо за теб!

Прекалено прозира платения пост, читателю...

Интересно, как очаква тези два курорта да не са празни, след като основни посетители са британска впиянчена измет, която сега подлежи на 14-дневна карантина? След като ще раздавате помощи в евро, можеше наистина да насърчите българите да си починат на родното море с наистина сериозни ваучери. Прогледнете най-сетне, че българите предпочитат да дадат изкараните си с труд пари в гръцката икономика, но не и на българските мутри! Те и без това присвоиха всичко!

Тая не разбра ли ,че е по тъпа от тъп ъгъл.Докато е министър на туризма ще става по зле.Овчеглавата и мутра и кокошия мозък моге да измисли само простотии.Защо за спасявам хотелчетата,хотелите и комплексите на бивши и настоящи политици????Някога имахме море,сега имаме бетон.Тая трябва да изчезне веднага от мин.на туризма.

Не знам какво и върви на Ангелкова, но аз толкова празен плаж не съм виждал и в детството си. Не, че не му се радвам, но не се връзва с "вървящия" сезон. И да, на юг от Бургас съм...

Абе не искам да спасявам Слънчев бряг. Да го изринат. Това не е български курорт. Там идва измета от Европа. Трепаха се мутри. Миналата седмица бях в Созопол. Плажът е пълен. Заведенията също. Какво и кого ще спасяваме. Стига хвърляхте пари на вятъра. И стига са ревали хотелиери и ресторантьори. Спасявайте малките производители, фермерите.

Chefo77

Нещата са много по-дълбоки. Фермер алкохол и дрога не пласира и няма приходи от тях за тези, които им позволяват. Да не мислиш, че на някой му пука за празните хотели и плажове, или за безработния персонал?

Така да си останат поне 5 години. Булдозерите и фадромите очакват момента с нетърпение

Удриии

Съсипахте не само туризма ами и държавата.

Доста мутри, мафиоти и тарикати ще се върнат в 1 клас. Ще се очисти моренцето ни.

Първо торпилираха туристическия бизнес а и не само с него с Българско, Европейско и Световно-здравно торпеда; а сега цъкат с език от недоумение защо бизнеса потъвал. Така наплашиха народа с неадекватни опити за анализ и още по-неадекватни с безсмислеността си реакции да поставят вирусна зараза във формата бактериална, че много от европейците и особено германци още си стоят по домовете, въпреки вдигнатите карантини. И така може би ще е години, поне докато държавните глави слушат като в църква тоя кретеноиден етиопец от сзо и подлогите му. Какъв сезон, какви пет лева, когато за стандартните възрастни туристи е приключение да стигнат до кварталния им магазин. Без подробна разяснителна кампания за естеството на тази тъпа зараза, то икономиката е аут.

Какви времена доживяхме, едно време ни управляваха или глупави и красиви, или грозни но интелигентни, а сега.... грозна и малоумна.... министър.... ами не съм съгласен.

На юг сезона върви. Да, в Гърция и Турция. Нас ни няма като дестинация, защото случаите с Ковид растат колкото и да си мислим, че е теория на конспирациите.

Дано всички си останат празни целият сезон!

При 300+ случая на ден с тоя Корона Вирус само от Белорус или Швеция ще ми апозволят да идват може би.....

WHY no one like this lady , and she don't care , this make me sick , if I am her char I will be so asheme and run away and continio my Owen practice .... shhhhhh fly b.

Тази Куха Калинка, никога няма даразбере че туриза не е продукт ! Овца мериносова ! Туризма е комплекс от услуги и социални отношения ! Туризма не произвежда туристо-легло-дни ! Докато има такива тъпи същества чиито умствени възможности са обида към полезните добичета наречени овце, туризма е обречен. Тази товар е не само безполезна но и вредна !

Всички мутри по слънчака да го духат, голем кеф ми е, че няма никой там, ама гоуем...:). По-скапан и мизерен курорт от тоя нема!

Глупако, знаеш ли колко нормални хора бачкат като роби там, за да изхранят семействата си?! Майка ти е трябвало да си затвори краката!

Знаем, Рангеле. Но не разбираме защо се държат лошо с нас като отидем там. Защо са вечно намусени, неотзивчиви, надписват сметки и са мърляви. Сигурно защото българинът не обича да е обслужващ персонал на друг българин. Гърците пък нямат този проблем. Въпреки, че голяма част от българите там са също обслужващ персонал, към туриста отношението е като към турист - без значение откъде идва.

Бачкай на полето

Виж паркинга пред хотел Дюн и ходи се гръмни от яд, хотела се пръска по шевовете! ;)

Пръскат го с дезинфектанти...

Е точно този хотел трябва да съборят. Построен е на плажа... от ВИС2!

Много голяма част от произведената селскостопанска продукция се реализира по хотелите , така че не гледайте на Сл . бряг само като на бетонни сгради

Ами така ще е Госпожо докато има карантина. Махнете я и ще видите резултата. Убеден съм,от мои лични наблюдения,че ще се напълни за дни.

ще се напълни с какво? Мухъл ли? Не виждате ли, че и сега затварят границите към България? Кой ще дойде? От къде?

Махама карантината, случаите на заразени скачат и всички държави затварят границите с нас.. Как ще дойдат по-точно чуждестранни туристи? :D

Според нея Слънчака явно е на север ли, що ли?

Лошо. Българските почиващи се юрнаха да хранят гръцките пенсионери, а пенсиите на родителите им тук, които се осигуряват от данъците, в голяма степен от туризъм и прочие, са ми през оная работа.

и грозна кранта. Разкарай се!

спокс, ше спре.

Слънчака да го направят слънчогледова нива най-добре. От край до край.

Умри тъпа камило!