17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по упадъчна нация от английската,

FFF

Велик математик, в основата на създаването на компютрите. Но го слгагат на банкнотата защото е обратен, а не заради постиженията му.

По-скоро досега не са го слагали никъде въпреки постиженията му само защото е предпочитал да си ляга с мъже. Това, че е допринесъл за спасяването на хиляди животи с работата си върху германските кодиращи алгоритми, тюринговия тест, огромния му принос за развитието на високите технологии, които ползваме днес - няма значение, важното е държавата и сульо и пульо да ти надничат под завивката какво правиш там.

Вацлав Павел Боровичка – "Строго секретни шифри" Четете бре, серсеми! Не пишете глупости! Ада Лъвлейс – дъщеря на Байрон. Тя пък, за ваше разочарование, е била жена! Математик и артисва! (По Хайтов) Като сте много умни и начетени, кажете какво правило в математиката следва от полинома 100х2 + 100x + 25? Ха сега, де! Сметкаджии!

(10*x+5) на квадрат. Дай пет лева ся

британски мишок некъв си джендър разбираш ли. Ако немците бяха спечелили всс сега нямаше да има ковид геноцид и тероризъм!

И любимият ти путКин нямаше да го има! Майка му е евреика! Както и любимите ти руснаци! И по славяните не си е падал Хитлер!

Педеруга, трябва и сега да ги кастрират

Само Истанбулската конвенция!

Тюринг наистина е ключова фигура за спасяването на Острова от немските подводници. Но Англия има далеч по-големи учени- Нютон, Дарвин и много други. Значи са го избрали защото е бил обратен.

Това е сериозна глупост! Все се чудех защо някой слага ориентацията си пред името си, но сега разбирам. То е заради подобни индивиди ,които още не са излезли от каменната епоха! Изиграва важна роля за спасяването на цяла Европа. Успяват да намалят войната с поне 6 месеца! Сметни колко животи са това!

Да, наистина - умен и талантлив математик. Но, педераст. Кво да го праиш....

Па то они сите математици са педери, еле па това информатиците. Един от тех не бил, ма сбъркал та опънал жената на Нобел и те за тва нема нобел по математика.

Викаш, по-добре кретен като теб! Но хетеро? Егаси, света наистина не отива на добре!

А бе във филма, ако е автентичен, успеха да разбият кода, щото плъците дигнали една машина от некъде и я дали на бриците, а на джермянците всеко съобщение завършвало с "хайл хитлер", щото сите съ се уставни бойци.

на запада (албиона) лицемерието край няма. От най долни робовладелци и поробители - първи свободари, от накй долни расисти и ксенофоби - първи либерасти..тцътцътцъ

Това ще да е яка банкнота, ако точно пресъздава конкретни съдбоносни случки от живота на Тюринг. Примерно, пъб, тоалетната на пъба, младеж му свири на дудука в една от клетките, вратата е леко открехната, а буден гражданин тъкмо води полицията през вратата на тоалетната.

Който иска може да се проbва да си купи нещо в Англия с 50 паундова банкнота. Пожелавам му успех :D

Що

Що бе, вървят навсякъде. В супера може да викнат втора касиерка да види банкнотата, но си вървят. Наистина, много рядко се срещат в обращение, но са си валидни.

значи на 100 стото лири ще е сър Елтън Джон как опъва бъкингамския принц

Няма банкнота от 100 паунда, поне не в обръщение. Освен това, Елтън Джон е крава, а не бик, сам си го признава многократно.

Варвари са си британците ... затова им се връща сега с ЛГБТ-тата от една крайност в другата ...

на следващата банкнота ще има тайландски травестит с британски паспорт, когото английски запалянковци са изнасилили и убили по време на полувремето на стадиона, защото е влязъл да пикае в мъжката тоалетна

Много хубава новина, Обаче, всеки който е бил във Великобритания знае,че тези банкноти почти никъде не можеш да ги видиш... Отиваш в голям магазин с 50 кинта на касата и те гледат все едно ще плащаш с чужда валута. В 90% от случаите не ги приемат, в другите 10% идва "мениджъра" и започва да ги оглежда щателно и чак тогава може да платиш с тях... Извода е следния - простите англичани не си познават дори собствените пари....

директивата е била - намерете някой известен наш педал

Радеф Фистинга

Нали поляци бяха разкодирали Енигма!?

Важното е, че е гейш...

Не е установено , че се е самоубил. След като е помилван посмъртно, разследването по смъртта му е възобновено.

Всичко това е много хубаво, само не разбирам защо новината е гарнирана със снимка на новата банкнота, обвита от ЛГБТ знаменце? Какво общо има Тюринг с ЛГБТ?

Сигурно си запознат с тюринг и една специфика от личния му живот? Знаменцето е глупост, разбира се.

За настроение

Аз не одобрявам насилието върху хората,това че са го тормозили че е гей е лошо ,но сега се съмнявам че щяха да се сетят за него ако не е бил педераст. С една дума трябва да има значение приносът му към обществото,а не сексуалните му особености..

Не Бай Петко, ами чист Бай Ганьо си!

Смисълът да се избере Тюринг е не, че е направил нещо велико, а че му е отнета възможността да го направи само защото е бил гей. Капиш?

Най-накрая се сетихте за него. 50 години след като го докарахте до самоубиство с нечовешката "анги-гей" хормонална терапия която му изпържи мозъка. Негови приятели са писали след смъртта му ,че в последните месеци от живота му е бил абсолютна развалина -отнемало му е дори час да си върже обувките.

Такова издевателство само британските продукти на 300-400 години кръвосмешения могат да го измислят .

ние признаваме само пачки от по 500 евра и кюлчета злато

Тва англичаните са най-големите смешници, 10 000 човека работят за разкриването на Енигмата години наред, накрая случайно залавят една машина от повредена подводница, иначе щяха да я разкодират след края на войната, хаххахаха, а да не говорим за гафовете им на службите по същото време...

Не е съвсем така. Една заловена машина не е достатъчна за разчитане на всички шифрограми. Алън Тюринг създава цял механичен компютър за целта. Във фима го има пресъздадено. Приносът му е мнго голям.

във филмите всичко е истинко и вярно...

Смешници, ама идваха в София барабар с янките с бомбардировачи да убиват деца, жени и старци!

Първата заловена енигма е от Поляците. Успяват да я прекарат до Лондон дни преди Варшава да бъде завзета. След което французите носят успяват да измъкнат части за още 1 през 40та дори няколко сета от стари кодове. Екипа който Тюринг ръководи успява да изобрети машина (първият аналогов компютър) който да пресметне пермутациите ,за да разкодират енигмата.