Актуализацията на бюджета не постигна коалиционно единение в експертния съвет

От ИТН критикуват, че няма реформи, ДБ искат държавата да плаща 50% от картите за транспорт, ПП не иска промени между първо и второ четене

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Градският транспорт за градската десница. За Ивайло Мирчев специално 100%. Средствата да се вземат от даряване на една заплата.

Не се спряха да искат тези подлезурковци от ДБ ...

ЕЙ ДИР ЗАЩО ТРИЕТЕ ? ВСИЧКИ СА ПРОДАЖНИЦИ МРЪСНИ СОРОИСКИ МЕКЕРЕТА. ПАК ТО ИЗТРИЙТЕ. МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА 800 ЛЕВА ПРОСТАЦИ МРЪСНИ СОРОИСКИ МЕКЕРЕТА.

Цялата финансова политика на Харвардските измамници е: взимане на заеми и разхвърляне на пари на калпак. Същевременно инфлацията ни е рекордна за Европа, т.е. мерките им не действат. Т. Е. работа за 2лв не са свършили. То всеки може да взема заеми и да хвърля пари в тоя и оня отрасъл. При това, не да ползваш заема за реформи и капиталовложения, а просто теглиш пари, за да ги даваш ей така за социални разходи.. Назадничава работа. Само социални плащания са в главата им - явно в Харвард се изучават социални дейности

Ей няма едно изказване без да се обвини ГЕРБ за нещо... 1 година само подобни глупости слушаме и нищо конкретно не вършат. Естествено, че няма да се разберат. Айде да се разпада тая проклета коалиция и да ходим на избори. Още няколко месеца управление на кирчо, кокорчо и цялата им рода и до 5-то коляно, и държавата ще бъде в тотален фалит.

Кокорчо продължава да си бълнува: " Василев: Ние сме ключова част от решаване на газовия проблем на Европа".. С тез мижави 3 милиарда газ на година ти си НИКОЙ на газовия пазар в Европа, бе Кокорчо.. В СЪНИЩАТА, делириума, абстиненцията си бъди къвто си искаш. Ама не го приказвай на уморенио вече от бляботенияя матрял и тулупи.. САМО СЕ ИЗЛАГАШ.. И знайш ли Кокорчо НЕ БЪЛГАРИЯ, а ЗЪРНАРИТЕ НА БОЧКОТО имат житотото. Колкото и към газовите си сънища прибавяш и това: " Добре е, че България има жито в излишък", коментира финансовият министър." Щото а не са решили, а зърнарите не са те оставили с фуражна пшеница хляб да правиш. Само си виж Землянский, Чаплига и пр. видни критикари на Зеленски какво говореха по ЗАБРАНЕНИТЕ ТВ-та на Украйна. Как няма да има с кво да се хранят украинците. Щото до последно зърно тамошните зърнари са ПРОДАЛИ на фючърс хлебната си пшеница още през ЯНУАРИ.. А това, че ТРЕТАТА актуализация не ти е минала дори на коалиционно нива - СИ Е СРАМ ЗА ГОЛЕМЕЕЩ СЕ КАТ ТЕБ УЖ ФИНАНСОВ, УЖ МИНИСТЪР..

Хайде стига с епитети ,Асен Василев е умен, непосредствен , готин министър .Завиждате му .И пак ще кажа ЗАВИЖДАТЕ МУ .

Тъпото ,гея и еврея , и баща им мунчо невнятника !!!! Оправиха този народ , през последната година ...... по библейски !!! И вече е позабременял . С няколко милиарда нов дълг , и хиперинфлация

Манекена от ДБ да не говори лъжи а да отиде в кметството и да види че през 2020-2021 година в София са открити 24 нови детски градини.А че именно в столицата не достигат детските градини се дължи на всекидневно пристигащи нови жители на София.

Ти или си Фандъкова,или лъжеш повече и от нея.

Ами върви и виж в кметството. А ако си на килограмите на Мирчев и не можеш си вдигна дебелия з... к от стола има Гугъл

Такива идиотщини от различен характер и различни " партии" отдавна не бях чел. Не стават за нищо!

ГЕРБ,ВМРО и Далавери Симеонов,като бяха много единни ни докараха до последно място по доходи в ЕС.

Щото фатмакът с чалгаро-джендърската паплач ни изстреляха направо на върха, а?